NOEN GANGER SKULLE JEG ØNSKE BLOGGEN VAR EN DAGBOK,UTEN LESERE.

Det er så mange ting som surrer rundt i hodet mitt for tiden. Og jeg får faen ikke fiksa noe av det.. Noen ganger hadde det vært best om ingen visste om bloggen min, om ingen visste hvem jeg var. Man kan ikke utlevere seg på bloggen, nettopp fordi folk du møter hver dag titter innom. Men jeg kan jo si såpass som at jeg føler jeg har blitt gjemt, glemt, satt i andre rekke.. eller kanskje 7ende, og ikke minst føler jeg meg veldig lite verdt. Men jeg begynner å bli vant til det.

Det er så mange ting jeg skulle ønske jeg kunne skrive om, men som jeg ikke kan pga. leserne.. Derfor ender det alltid med overfladiske innlegg med hverdagsnakk og klaging. Akkurat nå trenger jeg terapi av en eller annen form (altså, ikke terapi som i psykolog osv. ).. Det blir nok enten musikk eller et eller annet.. Noe som klarner tankene annet enn å gå tur? Jeg er nemlig så støl i lårene at det er flaut. haha

Fy søren for et emoinnlegg, jeje.. annerledes, men deal with it..

bilde 46
I know it will turn out just fine.


Haha, fy søren så mange ganger jeg har brukt de 'tommel opp' bildene i innleggene mine. dette er det siste, promise..

2 kommentarer

Pernille F

12.05.2009 kl.20:43

Ordner seg for snille piker! :)

Hannah

23.05.2009 kl.09:18

Jeg kunne ikke vært mer enig til tider!Greit at folk leser bloggen, men det er så mye bedre når det er folk du ikke kjenner personlig. Jeg f.eks.. Nettopp slutt med typen, skriver jeg om det på bloggen? Nei.. Det hadde bare blitt en masse drama, så da sitter jeg her da.. Og syns veldig synd på meg selv, men vet at det ordner seg. For det gjør det alltid!Håper du føler du ikke er i 7ende rekke lengre (:

Skriv en ny kommentar

hits