Takk for meg......Etter over 4(!!) år med denne bloggen, er det nå på tide at jeg takker for meg. Det kommer vel ikke som noen stor overraskelse, ettersom oppdateringene bare har blitt dårligere og dårligere det siste året. Men om det skulle gjøre det,har jeg ganske enkelt gått lei hele greia. Nå flytter jeg ut, og starter med studier om en uke, og det er på tide å starte et nytt kapittel i livet. (Oooh, klisjé) Tusen takk til alle dere som har lest, kommentert og gitt herlige tilbakemeldinger - dere er grunnen til at jeg har holdt ut så lenge.

Ironisk nok har jeg laget en ny blogg.. (hehe, blir ikke helt kvitt meg) Her kommer jeg kun til å legge ut bildeserier og fotorelaterte innlegg, litt som en portfolio. Foreløpig har jeg bare lagt ut eldre bilder her, men jeg håper at jeg snart får mulighet til å legge ut noen nye. Her kommer jeg nok ikke til å oppdatere ofte, så hvis du vil følge meg her vil jeg anbefale å følge meg på bloglovin. 

Da har jeg ikke så mye mer å si enn; tusen takk for meg, dere har vært bæææst

 

Følg meg på:

Ny fotoblogg: andreaphotography.blogg.no

Instagram: @jejeandrea

6 kommentarer

Marthe Kalland

13.08.2012 kl.14:16

Snakkes! :)

bysarahaugan

13.08.2012 kl.20:39

så trist :( men glad for at du ikke forsvinner helt, skal følge den nye bloggen din på bloglovin straks :D masse lykke til med flyttingen og studiene, andrea!

andrea

13.08.2012 kl.20:48

Bysarahaugan: tusen takk, sara! Så bra du vil følge fotobloggen :)

Yolo

14.08.2012 kl.21:42

Denne bloggen er herlig, og jeg skal ihvertfall bli fast leser på den nye! :D Ønsker deg massemasse lykke til med studiene, skal du studere noe innen foto? Stå på! :D

andrea

14.08.2012 kl.23:34

Yolo: tusen takk for søte ord! nei, jeg skal faktisk utdanne meg til å bli lærer. men hvem vet, hsr veldig lyst til å jobbe med foto/media også. så kanskje jeg videreutdanner meg så jeg kan bli medialærer. Vi får se :-)

∞ snarset

15.08.2012 kl.13:55

Ah, så trist. Elsker bloggen din :)

Skriv en ny kommentar

hits