Fotografi

Takk for meg......Etter over 4(!!) år med denne bloggen, er det nå på tide at jeg takker for meg. Det kommer vel ikke som noen stor overraskelse, ettersom oppdateringene bare har blitt dårligere og dårligere det siste året. Men om det skulle gjøre det,har jeg ganske enkelt gått lei hele greia. Nå flytter jeg ut, og starter med studier om en uke, og det er på tide å starte et nytt kapittel i livet. (Oooh, klisjé) Tusen takk til alle dere som har lest, kommentert og gitt herlige tilbakemeldinger - dere er grunnen til at jeg har holdt ut så lenge.

Ironisk nok har jeg laget en ny blogg.. (hehe, blir ikke helt kvitt meg) Her kommer jeg kun til å legge ut bildeserier og fotorelaterte innlegg, litt som en portfolio. Foreløpig har jeg bare lagt ut eldre bilder her, men jeg håper at jeg snart får mulighet til å legge ut noen nye. Her kommer jeg nok ikke til å oppdatere ofte, så hvis du vil følge meg her vil jeg anbefale å følge meg på bloglovin. 

Da har jeg ikke så mye mer å si enn; tusen takk for meg, dere har vært bæææst

 

Følg meg på:

Ny fotoblogg: andreaphotography.blogg.no

Instagram: @jejeandrea

Your kind of girl...Stockholm pt. 2Stockholm pt. 1

Har endelig fiksa photoshop -> Glede! Så her kommer del 1 av bildene fra den herlige Stockholmsturen jeg kom hjem fra for litt siden:

 
Instaspain

Hei! Photoshopen min har crasha, noe som gjør det litt vanskelig å oppdatere. (Tenk å være avhengig av photoshop....) Skal prøve å fikse det fortest mulig, men jeg er seriøst superdum når det kommer til å fikse sånne ting, så kan hende det kommer til å ta litt tid. Hvis noen har noen tips som ikke krever at jeg er supergeek og må fikse tusen koder som ender opp med å krasje macen, please tell me! 

Uansett, her er mobilbildene jeg lovte fra Spania:

 


 

 

 

 

 

 

Spain #2// Gamlebyen i AlcudiaHei! Har ikke blitt noe særlig med oppdateringer. Har rett og slett ikke tid, alt går i ett (tro det eller ei). I morgen kveld reiser jeg hjem, noe som både er kjedelig og godt på samme tid.. Skal samle et bildeinnlegg til senere med mobilbilder, blir som regel mobilen jeg bruker siden kameraet er så stort å drasse med meg over alt. Nå skal jeg ordne meg så smått før vi skal ut å spise, lateerrrr. 

Insta... you know the rest

// @jejeandrea, instagram.

Vil bare informere om at jeg ikke kommer til å blogge om hverdagen min i sommer.. Sånn i utgangspunktet hvertfall. Det kommer nok til å bli mest bilder, og lite tekst. Så hvis dere vil stalke meg og mitt ekstremt spennende hverdagsliv, følg meg på instagram:  @jejeandrea. 

Summertime

 //The road is home

Stikker en tur innom jeg... hehe, lett å glemme at man har en blogg. Neida, har egentlig ikke glemt det, har bare ikke hatt ork, så enkelt som det.  Hadde vært ok at jeg ikke hadde blogget hvis jeg faktisk hadde vært ute og levd livet i det siste, men jeg har ikke det en gang... Så, shame on me.Tenkte jeg skulle være litt flink til å oppdatere i sommer, siden jeg muligens kommer til å legge ned bloggen til høsten.. I dag er det akkurat en uke til jeg reiser til Alcudia på sydentur, så da er det i det minste noe som skjer i livet mitt. Jeg skal ha med herr mac nedover, så satser på litt oppdateringer fra varmen. Åh, gleder meg til sommeren kan begynne på ordentlig! 

DIY: Smykketre

Hadde en idè om å lage et smykketre av ekte tre i stedet for de som alle har. Kan vel si det sånn at det så bedre i hodet mitt. Noe som kanskje har noe med at jeg nesten ikke kjøper smykker, og måtte ta alt jeg hadde fra åtteårsalderen frem til nå. Derfor skal jeg bytte det ut med små lys, når jeg får kjøpt det.. Men jeg vil tro det ser bedre ut hos jenter som faktisk har litt finere smykkesamling enn meg, så et lite tips til dere! Det eneste jeg gjorde var å kutte av deler av et tre, spraymale det hvitt og henge på smykker. 

17.mai
Gratulerer med dagen, ha en fin dag! Jeg skal kose meg med enorme mengder mat, is og kaker! 

breathe in. breathe out. repeat
Er veldig dårlig til å oppdatere om dagen, og likevel er det flere som følger meg på bloglovin. Sånn får man dårlig samvittighet av, så jeg skal prøve å skjerpe meg! Starter med å poste noen gamle bilder som jeg fant igjen,og redigerte på nytt. 

Planet blue


//planet blue lookbook, studded hearts

Elsker disse bildene fra planet blue sin lookbook. Det  hadde vært så mye morsommere å fotografere om flere hadde fargerikt hår. Kan ikke du farge håret ditt sånn, AM? Sånn at jeg også kan ta sånne bilder... 

Etnisk print


Har fått så sinnsykt cravings etter alt med etnisk/aztec mønster. Da passer det jo bra at h&m fashion against aids kommer ut med en kolleksjon fullt av det i morgen. Det passer derimot ikke så fint at jeg jobber i mogen, sånn at jeg mest sannsynlig ikke får noe av det jeg vil ha.. Jaja, jeg får betale en halv formue for skjørtet fra nastygal i stedet da....

Never look backBadWants...// nastygal

Har en følelse av at jeg kommer til å svi av litt penger på nastygal i nærmeste framtid. Har såå lyst på et skjørt med mønster (!!) Viktig å bruke litt penger på seg selv når man akkurat har fått lønning, eller?

Everyone deserves to sparkle


Oh, god, the glitter...

 

Instagram

Tatt en aldri så liten ferie fra bloggen jeg gitt, hehe. (gjør det sånn i gjennomsnitt annenhver uke). Har fått nytt objektiv og annet fotoutstyr i posten (SMIL), så skal legge ut en bildeserie så fort jeg får tvingt noen til å være modell.

Men i mellomtiden kan dere stalke meg på instagram: jejeandrea. (klapp på skulderen til android. ligger jo bare 2 år etter....) Laater bitches

Mitt drømmehus....


..er hvitt og søtt.

 


..skal ha et japansk kirsebærtre i hagen

 


.. har store, høye vinduer

 


.. skal være fylt med hvite roser

 


... skal jeg ha en vegg med masse fine bilder av venner og familie

 


.. har hvitt tregulv

 


.. har et walk in closet. Eller i det minste et veldig stort klesskap

 


 .. har en spiraltrapp


..skal ha en ufattelig stor og myk seng

 


..har en sånn utsikt

 

Det er lov å drømme, er det ikke? 

Black n' whiteBilder i b/w fra i går.. I dag skal jeg se på den nye sesongen av ANTM og trene.

New in//innkjøp fra h&m

Nå kan sommeren bare komme! Det er jo ti ganger morsommere å kjøpe ordentlige sommerklær, selv om man ikke får brukt halvparten på noen måneder.  Jaja, da har jeg i det minste noe å se frem til.

Kjedelig hverdagNå er jeg hjemme etter en koselig helg med familien. Var for en gangs skyld flink til å bruke kameraet, men de fleste bildene inneholder familie, noe jeg ikke er interessert i å legge ut på bloggen. Skal derimot prøve å dra med meg Sina eller AM ut en gang den uka her for å ta noen ordentlige bilder igjen. Lenge siden sist.. 

Nå skal jeg fortsette å lese litt, før det blir tv-titting til jeg sovner. Hverdagsinnlegg funker ikke for meg, sier seg selv når man ikke har mer spennende liv....... Derfor må jeg få tatt litt bilder, og få litt inspirasjon til litt annerledes innlegg. Så får vi se om det blir litt mer spennende her utover våren! 

Help me....

Livet mitt består for det meste av å jobbe, spise, se på serier og sove.. Derfor blir det ikke så mye spennende oppdateringer for tiden. I helgen reiser jeg på hytta igjen, og jeg orker ikke dra med meg macen... Så imens kan dere være noen engler og hjelpe meg litt: Har dere noen spesielle innlegg dere ønsker jeg skal poste? Thanks, kos dere i helgen! 

denne sommeren skal jeg...spise is hver dag (nesten), bli brun, gå i shorts hver dag, gå barbeint i gresset, bade, se på regnet plaske ned utenfor, sove i hengekøya, irritere meg over dårlig vær, smile når det er fint vær, bruke solbriller, grille, kjenne lukten av våt asfalt, være ute på sene sommerkvelder, spise jordbær, nyte sola,dra på roadtrip, bruke den nyinnkjøpte bikinien min, være våken til langt på natt fordi det er alt for varmt til å sove, bli spist opp av mygg, reise til sydenland for en uke, ha vinkvelder med jentene på verandaen, kjenne lukten av nyklipt gress, lese ut minst 5 bøker, se etter og flytte inn i ny leilighet, feste, ta fine bilder, smile masse, være med verdens beste, ha på meg fine sommerkjoler. Jeg gleder meg! 

Breakfast

Det er sånn hver eneste dag skulle startet.... Bra start på lørdagen i det minste.

SmilNå skal jeg gjøre som jeg gjør de fleste hverdagskvelder: sofa.serier.tv... Åh, jeg har så interessant liv,virkelig. 

Oh, lola!

Min favoritt

Lucky onesI går så jeg ut som en uteligger.... Men det passer meg perfekt, forsåvidt. I dag har jeg brukt/ skal jeg bruke dagen til å se på serier jeg ikke har sett og ligge rett ut på sofaen. Gjøre akkurat det man skal på søndager

Summer 11// sommer 11

Så igjennom arkivet for mai/juni/juli, og jeg er uendelig glad for at det endelig begynner å nærme seg vår og sommer! Det minner meg også på at jeg virkelig må skjerpe meg, og ikke la kameraet mitt støve ned... 

Days like these//tumblr

 

Har hatt en herlig vinterferie, der jeg har slappe ordentlig av. Nå er hverdagen tilbake med med jobbing.Ellers må jeg bare si at dere er så flinke til å kommentere om dagen, det gjør meg så glad! Nå har jeg sikkert ødelagt det hele ved å si det, og ender opp med null kommentarer på dette innlegget, haha.... Uansett, kommentarer gjør meg motivert, så for all del; fortsett! 

Avslutter mandagen med å se på desperate housewives og lese litt blogger/tumblrsider. Helt ok måte å avslutte dagen på, med andre ord

Update

Herlig vær ute, så jeg befinner meg heller i sola enn foran herr mac. Denne helgen drar jeg på hyttetur, så mulig det ikke blir noen oppdatering på de dagene.. Kos dere i sola!

Blue and pink

Ny t-shirt fra Gina Tricot. Love it! 

Heartless

Born to dieStudded Levis with lace on top

Etter jeg kjøpte en pakke med nagler på ebay har jeg gått amok på levis-shortsene mine.. Nå har jeg store planer om å fikse på noen skjorter også. Kommer til slutt til å ende opp med nagler på annenhvert klesplagg. Litt for mye av det gode, med andre ord. Samtidig er det jo gøy å gjøre klesplagg man egentlig er litt lei av nye og litt mer personlige. Nå må jeg bare finne på et nytt DIY- prosjekt...... 

I could've been a princess, you'd be a kingPink hair
/Ilovewildfox

Gotta love Wildfox, eller hva? 

Video games


Siden sist har jeg... ..flyttet inn i kjelleren. Bilder kommer når ting er litt mer i orden, akkurat nå er det litt kaos.

..endelig fått ordna photoshop på herr mac

..arrangert avskjedsmiddag til mexico-jentene

..brukt kameraet skummelt lite

..begynt på mitt nye og sunne(re) liv. hehe, vi får se hvor lenge det holder

..hatt en spontan photoshoot med Ane

..kost meg uten bloggen. (hehe, er det lov å si sånn?)

Men nå skal jeg prøve å oppdatere litt igjen. Kommer ikke til å bli daglig, men jeg håper heller at innleggene får litt mer kvalitet, og jeg skal prøve å oppdatere minst et par ganger i uka. 

new year, new blog.

//1 år siden...

Har ikke oppdatert på en god stund. Grunnen er at jeg ikke har inspirasjon i det hele tatt for tiden.. De siste månedene har jeg hatt så dårlig kvalitet på innleggene mine at det er til å grine av.  Jeg har vurdert å slutte å blogge, rett og slett fordi jeg er så utrolig dårlig akkurat nå. Likevel veit jeg at jeg er avhengig av å ha et sted der jeg kan legge ut det jeg måtte ønske.. Og i fare for å bli en som spammer facebook ti ganger daglig tror jeg det er best å la den stå. Dessuten tvinger bloggen meg til å hele tiden bruke mitt kjære canonkamera, som jeg har brukt så mye penger på, og som jeg har så dårlig samvittighet for at jeg har brukt så lite i det siste.  Fremover skal jeg prøve å tenke litt kvalitet fremfor kvantitet. Det er ikke sikkert jeg kommer til å oppdatere så ofte, men så håper jeg også at innleggene kommer til å være bedre. Vi får se hvordan det går........... 

 

tumblr

Har blitt hekta på tumblr igjen, og må si jeg er flinkere til å oppdatere der enn på bloggen. Ta en titt hvis dere vil: jejeandrea.tumblr.com 

 

Happy new year!

 

Nyt de siste timene som er igjen av 2011, og kos dere de første timene av 2012! 

Året 2011, del 2

Juli:Første del av juli brukte jeg på å lese bøker, no kidding. Ellers lagde jeg meg ny shorts og t-shirt, helt selv. Jeg var dårlig på å oppdatere, så jeg var nok opptatt med andre ting.. Ikke at jeg husker hva.. Dagen etter 22. juli, dro jeg bort fra Norge, sorgen og alt.. Jeg dro til Danmark på fotballcup. Hadde det utrolig bra, og det var godt å komme litt bort, samtidig ville jeg så gjerne være hjemme akkurat  de dagene. 

August:


I starten av august kom jeg hjem fra Danmark. Været var topp og jeg.... fortsatte jeg å lese som en gal, haha.. nerd! Jeg tok masse bilder med Anne Marte, som alltid stiller opp når jeg trenger modell. Folk begynte på skolen igjen, og jeg inså at det kanskje var på tide å se etter jobb. 

September:Måneden startet dårlig, med at jeg klarte å ødelegge 50 mm objektivet mitt... Great! Så lagde jeg et innlegg fullt med fototips. Jeg fikk meg jobb, men jobbet ikke noe særlig, og holdt på å gå på veggen.. Det førte i det minste til at jeg lagde mye middag til familien. Bestilte Londontur med jentene. Anbefalte masse bra blogger. Kjøpte bil sammen med broren min. Begynte å rydde og male i kjelleren. Også fylte jeg 19 år! 

Oktober:En måned det skjedde utrolig lite minnerikt. Jeg var lat på bloggen, og lagde nesten ingen innlegg. Begynte å jobbe mer, og fikk generelt mer  å gjøre. Var modell for AM i en militærphotoshoot, som førte til at hun fikk være med i militæret i et par uker. 

November:For første gang i mitt liv så jeg virkelig frem til november! Prøvde å innbille meg selv at jeg likte vinteren. Fortsatte å pusse opp i kjelleren. Tok litt bilder sammen med Sinafina! Også månedens høydepunkt.. Reiste til London med Maren, Sina og Kjersti. Vi koste oss som bare det, og kjøpte mer enn nok av klær og sko. Satser på at vi får til en ny tur i 2012. 

 

Desember:Plutselig kom desember, jeg hadde ikke en gang rukket å glede meg ordentlig! Jeg lagde meg ønskeliste, hørte på masse julemusikk og hadde store planer om å få ordentlig julestemning tidlig.. Sov mye, særlig på sofaen etter jobb, og fikk ikke så mye tid til å gjøre noe som helst. Viste frem noen av favorittinnkjøpene fra London. Feiret jul, og var uten internett noen dager pga. selveste Dagmar. Fikk en ny bestevenn, kjøpte meg nemlig mac mot slutten av året. 

 

 

Året 2011, del 1

Januar:I januar kjøpte jeg meg canon 7d, som jeg hadde siklet på en periode. Var kjempe fornøyd, og brukte en del tid på å teste det ut med bildeserier. Likevel var det alt for få timer av døgnet som var lyst, og jeg lengtet etter sommer. 

Februar:Februar var en tung måned, noe som også gikk ut over bloggen. Mistet bestefaren min, og i samme periode måtte jeg levere inn særemne og masse annet på skolen. Alle innleggene jeg la ut (nesten) var negative, og man merker at jeg var utslitt. 

Mars:

Startet måneden med en photoshoot med AM, som enten folk elsket eller hatet. Tror det var på dette innlegget jeg fikk årets kommentar også: "Killer! you too young and stupid to understand that this poor animal died in torture, was killed with a baseball stick! thats how they make fur you stupid teenager! have you ever seen the document?! i recommend to visit www.peta.com. ugly bitch!" Hehehe, crazy! Ellers delte jeg ut åttehundre flyers i postkasser på Hamar (dugnad til russetiden). Verste jeg har vært med på.... Ellers fikk jeg russeutstyret, jeg knuste skjermen på pc'n min, og gledet meg som en gal til sol og sommer. 

April:Startet måneden med roadtrip til Hønefoss med Daske for å hente skilter til russebilen. Etter mine livs siste heldagsprøver på vgs, tok jeg påskeferie på hyttetur med slekta. Ble kjedelig etterhvert, så jeg dro hjem tidligere. Hadde photoshoot med Anne Marte ved fjorden. Store deler av måneden ble brukt til å male og fikse i russebilen, før russetiden braket løs på slutten av måneden! 

 

Mai:

I Mai brukte jeg ...selvfølgelig den første halvdelen på russetid! Hadde en herlig og uforglemmelig tid med verdens beste jenter. Selv om skole ødela en del, sånn at jeg egentlig ble mer helgeruss, enn russ på heltid. Var på Lillehammer og Tryvann, der Lillehammer (hvertfall for min del) var hundre ganger bedre! Som resten av gjengen, endte jeg opp med å bli syk etter russetiden, og resten av måneden ble brukt til å nyte at sommeren hadde kommet. 

Juni:Stresset med de siste innleveringene og prøvene, før jeg mentalt tok ferie frem til muntlig eksamen. Da følte jeg at alt gikk mot meg, jeg kom opp i historie og hadde 48 timer på å lære verdenshistorien.. Endte med at jeg stappet i meg oreokake og øvde som jeg aldri før har gjort. Også gikk det bra til slutt. Også var det ferie, og jeg var ferdig med vgs. Lykke. Tomhet. Hadde flere sene kvelder med Sina og Anne Marte, som også førte til flere photoshoots. 

Del 2 kommer senere......

My new loveKjøpte meg macbook pro i går, jeg. Veldig fornøyd, selv om jeg føler meg som en idiot som bruker hundre år på den minste ting. Dessuten har jeg ikke photoshop på den, noe som er litt stress ettersom jeg bruker photoshop daglig. Aner ikke hvordan jeg skal ordne det heller, siden det koster over ti tusen for photoshop-pakken når jeg ikke studerer. What to do? 

forgive, but don't ever forget...

Hei! Dårlig med oppdatering i dag gitt... Grunnen er ganske enkelt at jeg kjøpte meg noe fint i dag, som jeg har lekt meg med hele dagen. Viser dere i morgen. 

Siden sist....

Hei! Lenge siden sist... Uværet førte til at jeg har vært uten internett siden 1. dag, derfor har det vært litt vanskelig å oppdatere. Men nå er det endelig på plass igjen, så jeg slipper å få århundrets telefonregning pga. internettbruk på mobilen. Siden sist har jeg vært med familie og venner, og det har vært full fart hele tiden. I dag er første dagen jeg ikke har noenting planlagt, så da har jeg store planer om å slappe av maksimalt! 

Har ikke så mange bilder jeg kan legge ut, siden de fleste inneholder familien. Derfor blir det litt random bilder fra de forskjellige dagene.Merry Christmas

Det ble som jeg regnet med... jeg rakk rett og slett ikke oppdatere på dagen i går. Og når kvelden kom, og alle hadde dratt var jeg så utslitt at jeg ikke orket å tenke på å bloggen en gang! Jeg hadde iallfall en kjempe koselig dag, med god mat, pakker og familie. Jeg fikk kjempe mye fint, lenge siden jeg har vært så fornøyd med alt jeg har fått. Ekstern blitz, penger og masse fint til kjelleren min er noe av det. 

Nå skal jeg ordne meg ferdig, før det er klart for julas andre høydepunkt: bestemor sin mat..... hehe, og den fine slekta mi da.... I kveld blir det hæla i taket med jentene. Gleder meg til kvelden, med andre ord! Skal se om jeg får oppdatert etter middagen, men lover ingenting. 

JulJulJul.Puuh. Lille julaften er ingen spøk. Jeg har ikke rukket å sette meg ordentlig ned før nå. Har vært fullt kjør i hele dag, med pynting, henting og fiksing. Nå sitter jeg endelig og slapper av, og ser på tv med lillebror. Julestemningen ble løftet betraktelig når juletreet kom på plass i dag, så nå gleder jeg meg bare til i morgen. Håper dere får en fin kveld, og hvis jeg ikke rekker å oppdatere i morgen: God jul! Håper dere får en koselig julaften! 

StarsKjole nr. 2 fra London. Den er fra H&M og har masse stjerner på seg,selv om det er litt vanskelig å se på bildet. Elsker snittet, kragen, fargen og mønsteret- altså alt egentlig. Kjolen er forresten ti ganger finere i virkeligheten. 

Why fit in when you were born to stand out?
//tumblr

Every time she closed her eyes....


Slapp dag der jeg har gjort minst mulig på mest mulig tid. Det har jeg egentlig store planer om å fortsette med utover kvelden også. Nå skal jeg se litt på ANTM som jeg ikke har fått med meg. Håper Allison vinner! (Og nei, dere trenger ikke skrive: det gjør hun, eller det gjør hun ikke som kommentar. Hvertfall ikke før i kveld. Da blir jeg sint.... hehe) 

Denne kjolen vil jeg ha......

Var inne på Ulrikke sin blogg i går, og da så jeg denne nydelige kjolen. Perkekt! Snittet, det transparente, alt. Om jeg bare hadde litt penger til overs........

Everyone deserves to sparkle!

Vet jeg lovte å vise frem innkjøp fra London.. Men når jeg skulle ta bilder av klærne så de bare ut som dritt, og jeg orker ikke vise alle klærne på. Likevel er det noen plagg jeg har lyst til å vise frem, så derfor kommer jeg til å lage noen innlegg der jeg viser frem noen favorittinnkjøp fra London. Først ut er denne paljettkjolen fra forever 21. Alle er jo gale etter paljettkjoler nå i festsesongen, og jeg elsker virkelig denne! 

Hair cuffSynes det er så fint med "metallringer" i håret. En vanlig flette eller hestehale blir plutselig mye mer spennende og fin! Skal definitivt se etter det når jeg skal på julegavehandling på tirsdag. 

Look up and get lost

Hei!

Stikker innom for å blogge litt igjen.. virkelig flink til det her, hehehehe. Skal skjerpe meg da, har lovt meg selv det. Så nemlig i arkivet fra desember i fjor, og jeg var såå mye flinkere til å blogge da. Vil være det nå også, så jeg skal skjerpe meg! Skal prøve å komme på noen morsomme bildeserier nå, så kanskje de kommer på bloggen allerede i morgen. Kos dere i kveld!

say what you need to say...

Dårlig blogger...... Utrolig dårlig til å bruke kameraet om dagen, enda jeg har skrevet ned en hel liste med bloggideer.. Akkurat nå har jeg mest sannsynlig også blitt syk. Gotta love it! Kommer vel en oppdatering snart, med eller uten egne bilder...

Kos

Fin lørdag. Snø ute. Lukter god mat i hele huset. Familiekveld med julefilm. Kos dere i kveld!

Dream
// molly rustas

Synes leiligheten til bloggeren Molly er så fin. Elsker spesielt sengegavlen, og jeg gleder meg til jeg skal flytte ut sånn at jeg kan sette på min sengegavl som står og venter på meg hos bestemor. Den er gammel, slitt og fin, og jeg tror den blir perfekt! Begynner forresten å bli ferdig i kjelleren også, så nå er det snart klar for innflytting...

Rolig fredagskveld

Nå er jeg hjemme etter en lang dag på jobb. Merker jeg er sliten etter uka, så det skal bli godt å slappe ordentlig av i kveld, med håndball og ... godteri! Har dere noen julefilmer å anbefale forresten? Tenkte jeg skulle finne noen jeg kunne se for å få litt julestemning.. 

Nytt designBrukte hele kvelden i går på å lage nytt design på bloggen. Var så utrolig lei hele bloggen, og ville ha noe helt annet. Ble til veldig enkelt, og ikke like rotete som tidligere. Jeg ble egentlig ganske fornøyd, blir alltid overrasket over meg selv og det jeg faktisk får til etter litt tid. Er nemlig helt forferdelig dårlig på html..... Hva synes dere? Noe som ser rart ut?

Forresten, noen som vet hvordan jeg får endret sånn at bilde og tekst ikke havner helt på venstre side? Blir glad for svar.

06.desember


Hei!

Har liksom ikke tid til å blogge for tiden. Jeg jobber hele dagen, og når jeg kommer hjem sover jeg et par timer på sofaen før det plutselig er kveld. Da blir det liksom ikke så mange timer igjen av døgnet, og ettersom det er så mørkt og trist ute blir jeg så sinnsykt trøtt. Jeg blir nok en helgeblogger frem til jul, men det får dere bare tåle. 

 

London på film

Filmet noen småklipp mens jeg var i London og tenkte jeg kunne lage en film ut av det. Ble ikke store greiene siden jeg hadde kjempe få klipp å velge mellom. Dessuten ble slutten helt jævlig siden jeg ikke skjønte hvordan jeg skulle fade ut på redigeringsprogrammet jeg lånte av broren min. Jaja, det ble da en film ut av det. Husk å sette på HD! 

Ønskeliste julen 2011

1. Lave, hvite converse. Trenger absolutt nye converse, siden mine er helt utslitt. 2. Bobbi Brown Natural finish foundation. Liker å ha en flytende foundation til fest osv. og denne fra bobbi brown er perfekt! 3. I.D. bare minerals foundation. Min hverdagsfoundation, som jeg aldri finner en god erstatter for. 4. MD formulations produkter.  Spesielt skrubben og serumet. 5. Profesjonelle hårprodukter.  Ønsker meg en litt dyrere shampoo, balsam og hårkur. Synes litt synd på håret mitt for tiden. 6. Støvler/Boots. Disse fra dinsko var perfekte. 7. Neglelakk. Jeg er fullstendig avhengig av neglelakk, og går aldri uten. Liker spesielt Deborah Lippmann sine og høstkolleksjonen til Chanel. 8. Rettetang. Jeg har ikke kjøpt ny rettetang siden 9. klasse, så det sier kanskje seg selv at det er på tide med en oppgradering. 

1. Bilderammer. Har store planer om å skrive ut flere bilder for å ha i kjelleren min, men da trenger jeg også bilderammer å ha de i. 2. Hvite blomster. Jeg synes det er kjempe fint med hvite/ rosa roser og blomster. Men siden det kan bli litt dyrt å kjøpe nye hele tiden, ønsker jeg meg noen falske. 3. Lysestaker. Enten i hvitt, grått eller sølv. 4. Stearinlys. Siden jeg skal flytte ned i kjelleren vil det bli minimalt med naturlig lys, derfor må jeg fylle det med så mye stearinlys som mulig. 5. Speil. Jeg trenger et nytt speil, gjerne med litt detaljer. 6. Pledd. Pledd i lyse farger slår aldri feil. 7. Pynteputer. Jeg trenger mange pynteputer til sofaen min. Akkurat nå har jeg bare stjålet fra mamma, og noe sier meg at hun gjerne vil ha de tilbake snart..
1. Kamerastativ. Kamerastativ er jo alltid greit å ha, og jeg har enda ikke surra meg til å kjøpe et selv. 2. Standardobjektiv. Trenger et helt vanlig standardobjektiv til kameraet mitt. Det jeg bruker hører egentlig til 400d, som er mamma og pappa sitt. 3. Kameraveske. Jeg trenger en kameraveske som ikke er så stor. Den jeg har minner mer om en liten koffert, noe som ikke alltid er like praktisk. 4. Fjernutløser. Alltid kjekt og ha, kanskje spesielt med blogg. 5. Nytt 50 mm objektiv. Har lyst til å kjøpe 50 mm f/ 1.4 USM, som er en oppgradering av det jeg har nå, 50 mm f/1.8. 6. Ekstern blitz. Det jeg kanskje trenger mest av alt kamerautstyr er en ekstern blitz. Er egentlig en skam at jeg enda ikke har skaffet meg det. Hater nemlig bilder med blitzen på kameraet, og ender derfor opp med å bare ta bilder i dagslys. 7. Minnekort. Jeg har heller aldri kjøpt meg eget minnekort siden jeg kjøpte 7d. Finnes det noe mer kjedelig å bruke penger på? Likevel er minnekortet jeg bruker mamma og pappa sitt, og de maser på at jeg skal skaffe meg mitt eget så de får tatt i bruk sitt eget kamera igjen. 


1. desember


//desember 2010

Da var det endelig 1. desember! Eller endelig, desember har vel aldri kommet så brått på meg før.. Har liksom glemt litt å glede meg ordentlig til desember med alt det andre som har skjedd i høst. Julestemningen har jeg store planer om å få på plass i løpet av de neste tjue dagene. Tror det hjelper på at jeg jobber på barneskolen der det forhåpentligvis blir litt julestemning hver dag. Dessuten skal jeg høre på masse julemusikk og se julefilmer. Savner snøen da, kan den ikke komme snart? Desember uten snø er helt feil..... 

siste dagen i novemberI dag har jeg vært kjempe slapp, og jeg har halvsovet/sovet på sofaen helt siden jeg kom hjem fra jobb. Resten av kvelden har jeg planer om å sitte under et pledd, spise boller og drikke kakao. Sunt er det vel ikke på en onsdag, men likevel....  Må jo feire at pappa har bursdag, og at det er desember i morgen. Gleder meg masse, desember er så koselig. 

Ellers var det veldig mange som ville at jeg skulle vise innkjøpene mine fra London. Hadde egentlig håpet at ingen ville det, så jeg slapp å styre med det, hahah... Men siden det var såå mange som ville se, skal jeg fikse det til helgen. Rekker det ikke før, ettersom jeg kommer hjem etter det er mørkt, noe som fører til forferdelige bilder. Og det er noen av klærne som er på vask. Men det kommer....

London - del 2

Dag 3

Nok en dag med shopping, der vi kjøpte det aller siste før hjemreisen! haha, ting tar tid når man er fire jenter.. Innimellom kan det nok være lurt å dele seg, for det blir ofte litt venting. Denne kvelden hadde vi bestemt oss for å kose oss med en ordentlig middag og en kveld ute. Vi startet kvelden på restaurant der det ble mye latter og litt matkasting (heheh, Maren.....) Etter å ha sittet der en god stund, ville vi finne et sted der vi kunne drikke, men etter nok en lang dag med shopping og masse gåing var vi veldig slitne. Dessuten hadde vi ikke gjort nok research på forhånd, og ante ikke hvor vi skulle. Defor ble det mye gåing med innpåslitne menn som skulle ha deg inn på diverse utesteder. Vi endte opp på the Zoo bar, noe som egentlig var veldig tilfeldig. Var et ganske stort utested med to etasjer og flere barer. Ettersom vi ikke hadde drukket mer enn et vinglass og var nokså slitne var vi ikke helt i feststemning, og det endte med at vi tok drosje hjem etter ganske kort tid. Dårlig med festing på oss denne ferien, med andre ord! Derfor vil jeg anbefale de som har tenkt seg ut i London å bestemme hvor de skal dra ut på forhånd, mye lettere på den måten. Dag 4

Siste dag i London. Vi tok oss lov til å sove litt ekstra lenge, før vi dro ut på sightseeing. Hadde jo faktisk vært litt småflaut å reise hjem til Norge uten å ha sett verken Big Ben eller London Eye..... Vi startet først med en gåtur gjennom Hyde park, der vi følte oss som pensjonister på tur mens vi studerte alle fuglene. Jeg hadde fire store gnagsår på hælene, så jeg tror jeg klaget og skrek "Veeeent daa!!" til de andre ble gale. Vi spiste en tidlig middag der Sina klarte å søle ketchup på hele seg og miste 3 (!!!) kniver i gulvet! Haha, skjønner ikke at det er mulig en gang.. Deretter reiste vi til Gatwick for å ta flyet hjem til kjære Norge. Må forresten bare si til slutt: Jeg presterte å ha 3 kg mindre i bagasje hjem enn til London. Klapp på skuleren! 

Hadde 4 fantastiske dager i London! Anbefaler alle å dra dit, og jeg skal definitvt snart tilbake...
Vil dere forresten se innkjøp, eller har dere fått nok London for denne gang? 

London - del 1

Dag 1

Tidlig på morgenen tirsdag 22. november, dro jeg, Maren, Kjersti og Sina til flyplassen, i retning London. Første sjokket kom vel når jeg skulle sjekke inn bagasje, og fant ut at kofferten min veide hele 18 kg!! Er vel ikke akkurat det tallet man vil se når man har fire dager med shopping foran seg. Ikke hadde jeg med meg noe særlig heller, så en pc og litt dårlig pakking fikk skylden. Etter en natt uten søvn følte jeg meg overraskende våken, men med en gang jeg satt meg ned i flysetet sovnet jeg, og sov helt til det var tid for å lande på Gatwick. Vi dro de tunge koffertene med oss på tog og undergrunnen, og kom frem til hotellet! Vi lå et stykke utenfor London sentrum, på the Lodge Hotel i Putney. Vi brukte ca. 15 min med undergrunnen inn til sentrum, men det var egentlig ikke et stort problem. Hotellet var kjempe fint, og rommet vi bodde på hadde både garderobe/kontor, bad, gang og soverom/oppholdsrom. Resten av dagen ble brukt i Oxford street, før vi spiste middag på en koselig italiensk restaurant. Kvelden endte tidlig for vår del, etter alt for lite søvn.. 


Dag 2

En dag vi nok en gang brukte på shopping. Dag 1 fant jeg nesten ingen klær, men denne dagen kjøpte jeg massemasse! Sina og Maren skulle på fotballkamp på kvelden, så jeg og Kjersti gikk litt rundt for oss selv før vi dro og slappet av på hotellrommet. Ved 10 tiden dro vi ut igjen for å finne noe å spise, og da dro vi rett og slett til Nothing Hill bare for å kjøpe oss litt kveldsmat... Verste var at jeg ikke var sulten en gang. Ellers var det ikke så mye annet som skjedde denne dagen. 

Julestemning

Jeg har brukt den første søndagen i advent til å bake pepperkaker med familien. Mer julete ting kan man vel ikke gjøre på en dag som denne? Nå skal jeg se litt på tv, før jeg skal sette i gang med oppsumeringsinnlegg fra London, sammen med litt julemusikk. Koselig søndag med andre ord! 

Home again

 

Nå er jeg hjemme etter noen fantastiske dager i London med de beste jentene! Har kost meg kjempe masse, selv om jeg merket at jeg var veldig sliten, og at det var godt å komme hjem i natt. Som alltid, fant jeg ut at jeg faktisk ikke har kjøpt såå mye som jeg trodde. Tror alltid at jeg har kjøpt masse, men når jeg kommer hjem finner jeg ut at jeg ikke har kjøpt noe særlig. Jeg har i det minste kjøpt en del nye klær, og kost meg masse med jentene!

Fikk ikke blogget sånn jeg hadde håpet, ettersom jeg ikke fikk ladet pc'n. Derfor fant jeg ut at det var like greit å droppe det, så kan jeg heller lage noen oppsummeringsinnlegg de neste dagene. Nå skal jeg slappe av litt, før det blir fullt kjør igjen med årets julebord hos Kjersti. Gleder meg!

London baby

Nå er vi på plass på hotellrommet (eller leiligheten... damn, det er stort og fint her! Over all forventning) Har vært en utrolig lang dag, og vi er alle helt utslitt etter flere timer med reising og shopping. I tillegg sov jeg ikke mer enn en time i natt, så de siste timene har jeg gått rundt som en zombie.. Sjarmerende. Blir ikke så mange bilder i dag, siden hele gjengen ser helt jævlig ut.. Oppdaterer heller med bedre bilder i morgen. Nå er det snart natta for vår del, good night sleep tight! 

Crazybitch x2


Meg og Sinafina på tirsdagens crazybitch photoshoot. 

Nå har jeg endelig fått tilbake minnekortet, så nå blir det masse bilder denne uka! Akkurat nå driver jeg og pakker som en gal, men ting tar tid når man hele tiden finner på noe annet man skulle gjort..... hehehe. Reiser forresten til London i natt, hvis noen skulle lure på hvorfor jeg pakker. Neste gang jeg blogger regner jeg med at jeg sitter på hotellrommet. Hvis hotellet har ljugd på seg gratis trådløst internett, er det derimot ikke sikkert dere hører fra meg før lørdag. Men mest sannynlig kommer det en oppdatering i løpet av morgendagen. Nå må jeg tilbake til pakkingen, siden jeg har masse igjen å gjøre før jeg finner senga. 

Don't make promises you can't keepHei igjen! Har blitt dårlig med oppdatering de siste dagene, rett og slett fordi jeg ikke har hatt noe å komme med. AM tok med minnekortet mitt på tirsdag, og jeg har enda ikke fått det igjen... hint hint(!!!!)  Kommer tilbake når det er i orden og jeg har  noen bilder å legge ut! 

Running to stand still
I dag hadde jeg egentlig legetime, men den ble avlyst, noe som var litt kjedelig siden jeg egentlig kunne jobbet og tjent penger i dag hvis det ikke hadde vært for legetimen. Derfor har jeg vært hjemme i dag og slappet av. Har ikke vært  helt i form, hodet er nemlig uvenn med meg igjen..... Hva kan man egentlig gjøre når hodet verker hele dagen, bortsett fra å se i taket? Føler at uansett hva jeg gjør så blir det bare verre.

I eat what you eat in 10 years, in 2 days

Hadde bestemt meg for at jeg ville øve litt på helt vanlig portrettfotografering. Da stilte Sinafina opp, snill som hun er! (Egentlig bare for å få nytt profilbilde på facebook, men...) Hun har dessuten mast om å få komme på bloggen, så nå er hun sikkert fornøyd! hehehehe... Kan hende jeg poster flere senere, men jeg synes det er litt kjedelig med slike "helt vanlige" portretter, så kan hende jeg dropper det. Nå skal jeg spise kebab før jeg snart skal gjøre meg klar for nok en spillkveld med jentene. Gleder meg! 

Think good thoughtsNå er jeg hjemme etter noen timer med nødvendig shopping. Prøver å kjøpe minst mulig før jeg reiser, men noen ting må jeg ha. Nå har jeg i det minste kjøpt meg en ny bukse, noe som virkelig trengtes, og en liten overraskelse til i morgen! Hemmelig, hemmelig... Nå skal jeg legge meg for å slappe av, siden hodet mitt holder på å sprenge, og smertestillende tydeligvis ikke hjelper. Er så lei av å ha vondt i hodet nesten hver dag, blir gal! 

In the end they'll judge me anyway, so whatever.

Hjemme fra jobb, og hoppet rett inn i daffeklær. Klarer virkelig ikke å ha på ubehagelige jeans mer enn det jeg må. Nå er jeg småsliten og trøtt (noe som synes veldig godt på bildene over.. haha) og jeg tror derfor det er på tide med en liten powernap! 

Ting jeg gleder meg til...

Når jeg var inne på Pernilles blogg i går fant jeg en veldig søt og fin liste, og derfor bare måtte jeg lage en sånn selv! Kom ikke på så mye jeg gledet meg til, som jeg først trodde... Så ble litt av det samme. Men så skal det sies at dette er ting jeg virkelig ser frem til også! 

- Å bli ferdig med å male i kjelleren. Er så lei maling, har ikke ord.

- Endelig flytte inn i kjelleren

- Tro det eller ei, jeg gleder meg faktisk til å lage lister og pakke til London

-  Og selvfølgelig til den 22. når jeg og jentene reiser til London, baby! 

- Bruke opp pengene jeg har spart i hele høst, på nesten bare meg selv.... haha

- Gå crazy med kameraet, og ta massevis av bilder

- Endelig få inn noe nytt i klesskapet

- Oppleve førjulskaoset i London på godt og vondt. Håper det er masse julelys og sånn. hihi

- Kuldegrader og snø. Skrev jeg virkelig det? Men seriøst, jeg vil ha snø denne jula.. 

- 1. desember, trenger jeg si mer?

- Å høre på julemusikk, se på julefilmer og andre julete ting hele desember

- Diverse sammenkomster i desember, med verdens beste jenter. 


- Rett og slett hele juletiden

- Endelig bytte ut den eldgamle skolepc'n, og kjøpe meg mac.. 

- Også må jeg bare si: Jeg gleder meg virkelig ikke til januar, da Kjersti og Maren reiser fra meg til Mexico, og er borte helt til mai. Seriøst, jeg kommer til å gro fast mer i sofaen enn jeg allerede gjør. Sina, best for deg at du er mye hjemme! 

I think if I met myself, i'd hate me.Trenger virkelig en ny header. Frister liksom ikke å gå inn på bloggen en gang, med en header jeg har sett på i godt over et halvt år. Har egentlig lyst på noe helt annet enn det jeg har nå, noe enkelt med nesten bare skrift eller noe... Men vi får se hva jeg finner på de neste dagene. Den gamle skal iallefall bort!  Ellers håper jeg virkelig besøkstallet og kommentarene kommer snikende ettersom jeg lager flere innlegg. Og at fraværet skyldes at jeg har vært borte fra bloggen en stund, og ikke at det jeg poster er dritdårlig....

Uansett, nå skal jeg se litt mer på tv før jeg tar kvelden. Good night, sleep tight... 

Mandagsinspirasjon

Inspirasjon på en mandag.  Kvelden skal jeg bruke på å male i kjelleren, sånn at jeg forhåpentligvis snart blir ferdig, og det blir innflyttningsklart om kort tid.. Can't wait! 

Forever young

What I like about winter

Siden det snart er vinter, tenkte jeg at jeg kunne reposte et innlegg fra i fjor:

jeg gleder meg til

å se at alt er dekket med rim og snø

følelsen og lyden av snø under beina når jeg går, og å kle på meg med varme votter og luer


å se gatene bli lyst opp av julelys, og den gode følelsen når snøen daler ned på julekvelden


å få masse ny inspirasjon til å ta bilder ute i snøen


hyttekos på fjellet


å ake ned helvetesbakka med jentene, og stå på ski


å drikke varm kakao foran peisen, etter å ha vært ute i flere minus
vinteren er vel ikke like forferdelig hele tiden, vel?

Jag saknar dig mindre och mindre

Herlig start på lørdagen med en tekopp, kanelsnurrer og top model. Har endelig fått tilbake motivasjon og inspirasjon til å blogge, så nå skal jeg bruke litt tid på å tenke ut blogginnlegg osv. til dagene fremover.. Kom gjerne med tips i kommentarfeltet hvis dere har spesielle ønsker til innlegg! 

DinnerNå er jeg endelig tilbake etter en lang bloggpause.. Har vært herlig å tenke på noe annet en stund, men nå er jeg tilbake! Akkurat nå er jeg på vei ut døra for å spise ute med jentene. Fant plutselig ut at jeg måtte ta noen bilder, siden jeg har begynt å blogge igjen...Resultatet ble helt jævlig om jeg må si det selv, men men...Ha en fin fredagskveld! 

Hello november

Endelig november! Etter flere år med hat for denne måneden, hadde jeg vel aldri trodd at det var en setning som jeg skulle bruke,uten noen form for ironi... Men 2011 er annerledes. Jeg ser for første gang frem til måneden jeg tidligere bare har ville hatt overstått. Mye av grunnen er nok at jeg ikke går på skole i år. Å ta buss klokka 7 på morgenen, og komme hjem kl. 4 i den kanskje mørkeste måneden i året er ingen bra kombinasjon.. 

Dessuten gleder jeg meg helt sinnsykt til jenteturen til London den 22.,bare det er grunn nok til å elske november i år. Jeg gleder meg til å sette meg i kjellerstua med et pledd, kakao og kanelsnurrer mens jeg ser på utallige tv-serier. Det blir herlig å endelig kunne tillate meg selv å få julestemning ved å sette på julefilmer og finne frem fjorårets juleliste på spotify. Om det bare hadde begynt å snø...........

Nobody said it was easyBlir lite blogging for tiden, og jeg har vel egentlig ingen annen unnskyldning enn at jeg ikke har lyst. Høsten er den tiden jeg har brukt å hatt en lengre bloggpause, og jeg har vel nesten det nå og...Bortsett fra at jeg oppdaterer innimellom.Nå skal jeg se på den siste episoden av gossip girl, før jeg drar for å tjene inn litt penger. Skulle ønske jeg kunne jobbe myemye mer, vil ha mest mulig penger til Londonturen... Jaja, godt jeg har spart opp noe fra før av også. Så det blir vel mer enn nok med meg hjem, tenker jeg...

Husk: Ikke glem meg helt da, for plutselig er jeg tilbake. 

This time last year, everything was so different.Foto: AM

ArmyGlemt å fortelle at jeg har begynt i militæret..... tulla. Hadde ikke holdt ut en halv dag en gang. Måtte hjelpe Anne Marte med en fotooppgave før i dag, derfor jeg ser så morsom ut. Tok noen andre bilder også, som jeg enten poster i kveld eller i morgen! 

Haters can't hurt you unless you let them

Sorry for mange inspobilder, og lite bilder jeg har tatt selv.. Men jeg har gått i joggebuksa stort sett hele helgen, og det gir meg veldig liten lyst til å bruke kameraet. Håper på at jeg får tid til det til uka, og at jeg får mulighet til å ta litt ordentlige bilder også. 

Thank god it's friday!Ble visst en bloggpause på meg, men nå er jeg endelig tilbake! Grunnen er at vi ikke har hatt internett de siste dagene, så da har det vært litt vanskelig å oppdatere...  Merker hvor avhengig man er av internett når man har begrenset tilgang over flere dager. Ellers er jeg glad det endelig er fredag og helg! Kvelden skal tilbringes hos Maren..  Ha en fin fredag og slik.............

Autumn song//tumblr

Jeg tilbringer dagen med maling og rydding. Merker jeg begynner å bli lei nå, men...... 

LatskapHar hatt en travel helg, så har ikke rukket å sette meg ned for å skrive noe innlegg.. Ikke har jeg hatt spesielt lyst heller, hehehe.Siden sist har jeg malt, vasket, ryddet og bakt til den store gullmedaljen, og feiret meg selv hele to dager til ende.  Nå ligger jeg i den nye kjellerstua mi (!!) og har planer om å ha tv-serie maraton med alle episodene jeg har gått glipp av denne uka.. Tenkte jeg skulle ta litt bilder av stua i kjelleren, som er så og si ferdig. Men akkurat nå må jeg ærlig innrømme at jeg ikke orker å gå for å hente kameraet, så det får bli en annen gang...  

Birthday girl19 år!!!! .... haha. Kan ikke huske sist jeg var så lite happy for å ha bursdag. Hadde nesten glemt jeg hadde det, før alle begynte å mase om at jeg måtte feire.. Uansett, så er jeg sjefen, og jeg kan bruke de rundt meg som slaver for en dag! Hurra for det, og hurra for meg! 

Yes Then Zero

Dagen i dag har jeg brukt til å vaske, rydde og male i kjelleren. Også har jeg vært på skattejakt hos bestemor, der jeg kom hjem med noen småting. Nå skal jeg slappe av i senga med den nye episoden av gossip girl... Sliten etter dagen. 

Jag ska sakna dig imorgonHelå! Jævlig dårlig oppdateringer på bloggen for tiden, men jeg har sånn ca. null inspirasjon. Sånn er det innimellom, men heldigvis bruker det å gå over ganske raskt. Dagen har jeg brukt i kjelleren, der jeg har rydda. Har jo som nevnt tidligere planer om å flytte inn i den lille "kjellerleiligheta" i huset. Men akkurat nå er det bare kaos der, så det kommer nok til å ta en del tid å få alt i orden og flytteklart.. Så og si alt rotet er mamma og pappa sitt, så da tar ting ekstra lang tid, siden jeg ikke aner hva som skal kastes og beholdes. Stress! Jeg vil egentlig bare flytte inn med en gang.... 

You are who you are when no one is looking

Long time no see... Helg igjen, tiden går utrolig fort for tiden. Akkurat nå tar jeg livet med ro og ser på tv. Spennende, I know. Etterpå skal jeg finne frem kokkeferdighetene for å lage middag til familien, flink pike. I kveld har jeg planer om å finne på noe med jentene..  Og nå har jeg fortalt om min spennende dag............. Seriøst, hvorfor har jeg blogg? Jeg har en hverdag som er så kjedelig at det er trist. 

Money, money.Gleder meg til å fornye garderoben i London!!!!!!!! Bare synd det er to måneder til...... Eller, egentlig er det bra det er en liten stund til, siden jeg trenger penger for å kjøpe noe som helst. Og penger er det dårlig med på kontoen min for øyeblikket... Jeg og broren min kjøpte forresten den bilen jeg snakket om tidligere, det glemte jeg å si. hehe, derfor jeg har så lite penger til overs.. Så nå er jeg eier av en liten, svart golf. smilefjes! Sina er den eneste av venninnene mine som har sett den, så surprise til alle dere andre! Vet dere stalker meg hele gjengen....

Fine blogger....


AngelicaOda, ElinFrida,  Emmy LinneaHanna, Pernille, Birgithe, Caroline, Omana, Helene, Fanny, Ingrid, Thea, Lea, Morven,  Sara, Lise, EliseNirrimiAnnette, Maren, LinneaMolly,LeneSynneCaroline,IdaSandraMarte, Silje, MadeleneLisa, Cathrine, Ulrikke, Hanna, Maria,Spell Jewellery,  Rumi, VictoriaCamilla,  Emma, Yenny, Hanna, Linn, Lina, Thingsyouremember, Maiken.... Har sikkert glemt noen, men her er i alle fall en del blogger som jeg synes er fine. Hva er din favorittblogg? 

Nerdy little secrets


Grå og trist søndag. I dag skal jeg gjøre minst mulig. Tenkte jeg skulle se på noen tv-serier som har begynt igjen nå på høsten. Ellers skal jeg begynne å sortere blogger til blogganbefalingsinnlegget (herregud for et ord) som jeg satser på skal bli ferdig i løpet av dagen.. Og dere da, hva skal dere? Er ikke det et obligatorisk spørsmål når man har blogg?

We are the kids your parents warned you about

Har visst blitt en liten bloggpause på meg, nå er jeg på vei ut døra igjen. Ha en fin lørdagskveld, jeg kommer sterkere tilbake! 

hits