Blogg

Nytt designHar faktisk klart å fikse mitt eget design! Det ble veldig annerledes, men jeg liker det. Hva synes dere, ble det bra? Noe som ser rart ut hos dere?

Vi rekker ikke alt

Har veldig mye å gjøre for tiden. Siste halvår på videregående er ikkeno tull... Tiden strekker derfor ikke alltid til, og derfor blir det ikke noe særlig blogging fremover..Skal prøve å få inn noen innlegg innimellom. laaater

Take off your mask so I can see your face.
//fashiontoast

always loveBut I never learned enough to listen to the voice that told me: Always Love, hate will get you every time. Always Love, even when you want to fight.

guess what?I dag hentet jeg denne herligheten. LYKKE!

winter.beautiful.

// privat

 

Jeg er like opptatt i dag, dessverre! Satser på at det blir bedre til helgen, selv om jeg egentlig fortsatt drukner i lekser... Kjøpte noe finfint i går forresten, forteller om det senere..

need some help

Jeg har det veldig travelt i dag, så dette blir nok det eneste dere hører fra meg..I mens kan dere være noen engler og stemme meg frem til månedens blogg hos Donna&Sara! Om dere synes jeg fortjener det da, så klart. Da hadde jeg blitt kjempe glad :-) Ha en fin onsdag alle sammen, håper dere ikke drukner i lekser sånn som meg!

stand still, look pretty


I want to paint my face and pretend that I am someone else. Sometimes I get so fed up I don't even want to look at myself. But people have problems that are worse than mine. I don't want you to think i'm complaining all the time. And I hate the way you look at me, I have to say.. I wish I could start over.


I am slowly falling apart. I wish you'd take a walk in my shoes for a start. You might think it's easy being me, you just stand still, look pretty.


//Marloes Horst by Peter Gehrke

 

jeg dør...

Jeg dør så etter nytt kamera, at jeg... dør... Jeg er så flink til å uttrykke meg. Uansett. Jeg dør. Fordi jeg vil ha nytt kamera. Og da dør jeg siden jeg ikke har det. Også dør jeg litt til pga. prisen på herligheten. Nevnte jeg at jeg dør fordi det ikke er mitt?

Canon eos  7d, please be mine.

Såå, what to do? Bruke masse penger på et kamera jeg dør etter, eller la være?

hair,hair,hair

Jeg vil anbefale denne hårkuren fra Aussie. Den koster ikke særlig mer enn hundrelappen og gir deg et fantastisk mykt hår. Jeg bruker å ha den i håret i ca. 30 minutter, så skyller jeg ut. Try it.

mørketid sucks


Har så lyst til å ta fine, rare og spesielle bilder, bilder i det hele tatt.. Problemet er at solen er oppe på himmelen ca. 4 timer i døgnet, og da befinner jeg meg på skolen. Derfor blir det så og si ingen nye bilder for tiden. Bilder med blitz ser ut som dritt. Gi meg sommer..

feeling a moment

jeg har ett ønske....

Jeg har ett ønske om at når jeg våkner opp i morgen og åpner klesskapet så er det fullt av nye klær. Noen fine, noen søte, noen spesielle og noen som er så rare at de blir på grensen til stygge. Så i kveld legger jeg meg i håp om at ønsket kommer i oppfyllelse.

gaming

Unnskyld for dårlig blogging, men jeg er så fryktelig opptatt med å spille på min splitter nye nintendo 64!!! Yoshi venter på meg, laaaater.

what to do?

Har brukt dagen på å se på ulike utdanninger for å skaffe en viss peiling på hva jeg skal gjøre neste år. Jeg må snart finne det ut, og jeg merker at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre! Jeg tror jeg vil utdanne meg som noe innenfor media, men akkurat hva, det vet jeg ikke.  Jeg kan jo, og vil mest sannsynlig ta et friår, men allikevel må jeg jo finne ut hva jeg vil videre. Kjenner jeg blir gal av å tenke på det...

Har du funnet ut hva du vil studere/ hva studerer du?

lovesong
bitchEr litt sint, og orker ikke blogge i dag. God nok grunn, right? Forresten, hvis dere har flere spørsmål til meg, har dere fortsatt mulighet til å spørre HER.

Dior"A woman's perfume tells more about her than her handwriting"

-Christian Dior

we all love summer

anbefal noen bra bloggerJeg er fortsatt syk. Derfor så utrolig kreative bilder. Er litt begrenset hva jeg får tatt bilde av når jeg bare ligger rett ut i senga og ser på tv. Har dessuten oppdatert bloglovin hundreogti ganger i dag. Trenger nye blogger å lese.

Hvis du vil anbefale en blogg jeg kan lese, skriv i kommentarfeltet! Helst fotoblogger&moteblogger. Blogger som skriver om fargene på sokkene sine har jeg liten interesse av å lese. Men for all del, skriv også din egen bloggadresse. Jeg skal kikke innom alle!

 

first day of twothousandandeleven

ph//privat

 

I dag er dagen hvor alle ligger rett ut i senga, redusert. Fyllesyk. Jeg derimot, jeg er bare syk. Orker ingenting. TV'n viser bare dritt. Ingen vil underholde meg på internett. Øyelokkene er tunge og jeg ser alt i tåke. Livet suger. Twothousandandeleven is a bitch.

happy new year!


Håper dere får en bra slutt på 2010 og en utrolig bra start på 2011! Kos dere i kveld, alle sammen.'
HAPPY NEW YEAR!

sleeping on new years eve.

Klokka er langt på dag og jeg har akkurat våknet. Jeg har fucka opp døgnrytmen min helt, får ikke sove hele natta og våkner midt på dagen. Helt håpløst. Nå får jeg mye dårligere tid en jeg hadde planlagt, så må nesten hoppe i dusjen.
rings and things

busy doing nothing.Er litt lat om dagen, og orker ikke ta så mange bilder. Det hjelper heller ikke at jeg egentlig skulle hatt et nytt objektiv å ta bilder med, men så har det enda ikke kommet i posten.. Lover at det kommer masse bilder så fort jeg får det, imens kommer det mest sannsynlig til å bli ganske så stille på bildefronten.

Merry ChristmasKos dere masse i dag, GOD JUL :-)

verdens styggeste julegave?Jeg måtte improvisere litt når bildet jeg og lillebror skulle gi til mamma&pappa ble mislykket. Om dette kan kalles pent er vel heller noe jeg er skeptisk til. Og lurer på om mamma har så lyst til å la dette pryde stueveggen.. haha. Har i det minste prøvd. Tanken som teller, eller hva?

don't go without me

last day of school

Endelig juleferie! Har ventet på denne dagen i evigheter, og endelig kan jeg ta fri med god samvittighet. Julestemningen er fortsatt ikke på plass, og jeg har derfor store planer om å bruke kvelden til å se på julefilmer og pakke inn noen julegaver. Dessuten har jeg klart å rote til rommet mitt på kun 2 dager (!!) så må rydde litt. Herregud, hva er det med meg og rot?

 

Har forresten begynt å blogge litt mer hverdagslig. Liker dere det, eller er det best med kun bildeserier og bilder fra internett med sitater/sanger til, sånn som jeg hadde før?

nude lips


leppestift fra cubus, 60 kr.

Kjøpte ny leppestift i dag. Likte den skikkelig godt. Gir fuktighet samtidig som fargen var akkurat sånn jeg har sett etter! Eneste som var nedtur var at den ble veldig fort "ødelagt". Mulig jeg bare var uheldig.

when i'm alone.1. min supersunne tacobaguette-middag.

2. meg etter en lang dag med skole, julegaveshopping og jobb.

3. hvor jeg skal tilbringe resten av kvelden.

nytt rom. nesten

Når jeg kom hjem i dag overrasket mamma meg med ommøblert rom! Passet meg perfekt siden jeg var så lei av rommet mitt. Jesus,jeg har så spennende liv..Nå kom jeg på hvorfor jeg aldri skriver om hverdagen min.

Nå skal jeg sove litt, nattinatt.

julebord
//Sina

Veldig koselig på julebord i går. Selv om jeg ble kjempe sliten, og sov halve natta..  heheh. typisk meg
Nå venter dusjen på meg, laaater

raise your glass

Nå drar jeg på julebord med jentene. Kjolen min henger på meg som en søppelsekk, så noe sier meg jeg kommer til å bytte...

årets julegave.

i dag har jeg vært ute og spist med jentene.. Årets julegave, siden det er så stress å kjøpe til alle.. Veldig koselig, må gjentas snart :-)

busygirlHar vært opptatt i hele dag, og er akkurat innenfor døra. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden. Bloggen suger, I know, men er opptatt for tiden og har lite energi til overs. Regner med jeg kommer sterkere tilbake når ferien kommer!

need my inspirationhar postet og slettet innlegget 3 minutter etter, utallige ganger det siste døgnet.. ingenting blir som jeg vil, og jeg mangler inspirasjon. this sucks! noe spesielt dere vil se? jeg har nemlig ikke en dritt å komme med...

let me sleep forever

har vært opptatt siden onsdag, og har ikke hatt tid til sette meg ordentlig ned og slappe av før nå. nå har jeg store planer om å ligge rett ut i senga resten av dagen,sliten.


/privat

pirat


Behind the surface

ph_Nadia Moro

1. desember

skremmende sant. noen ganger skulle jeg ønske tiden stoppet når jeg var ti.

meen problemet var at dette var "stygge-perioden" min i livet, og jeg så ut som en smålubben drittunge med tjue cm mellom fortennene... Så nei, glem alt om å være ti for alltid.Tror jeg klarer meg fint som attenåring, selv om jul aldri blir det samme igjen..

even your fantasy of me, isn't interested in you

all I want for christmas:

Ok, først tenkte jeg at jeg skulle legge ut den realistiske ønskelista mi. Så er det mulig det kommer en mindre realistisk en senere.

Til jul ønsker jeg meg:1. Som folk kanskje har fått med seg, elsker jeg å ta bilder. For å kunne ta enda bedre bilder ønsker jeg meg nytt objektiv og  fjernutløser til jul.

 2. Som de fleste andre jenter får jeg aldri nok av klær. Og siden jeg alltid får klær av familie som jeg sjeldent bruker, ønsker jeg meg gavekort og penger.

 3. Jeg begynner å bli tom for sminke og hudprodukter, og ønsker meg derfor massemasse av det! Dessuten burde jeg snart begynne å ta vare på det stakars håret mitt, og da trenger jeg kurer og hårprodukter.

 4. Siden jeg var så smart å velge the O.C. til særemne, uten å faktisk eie en eneste sesong selv.... Er det ganske innlysende at jeg må ønske meg sesongene til jul, om jeg ikke skal blakke meg helt.. Sesong 1,2,3 mottas med takk og et stort smil!

 5. Jeg er drittlei rommet mitt for tiden, og ønsker meg alt av ting som kan få det til å se finere ut.. Større, og helt nytt rom ønsker jeg meg også, men det går vel under den urealistiske ønskelista mi. Ellers fungerer ikke vekkeklokka på telefonen min, noe som har ført til at jeg har forsovet meg tre ganger den uka her. Ny vekkeklokke trengs, med andre ord.

 

 

The O.C.

Merker at det ikke var heeelt feil av meg å velge The O.C. som særemne i norsk. Helgen skal jeg bruke på lekser, og jeg klager ikke en gang.

 

i feel depressed

Jeg er så lei bloggen, har ikke ord. Jeg er utrolig sliten for tiden, og har ikke overskudd til å gjøre lekser en gang. Når jeg da bruker kanskje en time på å finne bilder, tekster og sette sammen et innlegg, også får jeg èn fuckings kommentar tilbake får jeg null inspirasjon til å fortsette å poste ting her... Jeg har denne bloggen for å kunne poste bildene mine, siden jeg elsker å ta bilder. Jeg elsker å få tilbakemelding på bilder jeg tar. Men for å kunne få de tilbakemeldingene må jeg holde på leserne, og kan derfor ikke bare legge ut et innlegg en gang innimellom. Akkurat nå føles det som om det ikke er verdt det. Det er ikke verdt all den tiden jeg bruker på noe som kan virke som meningsløse innlegg, bare fordi jeg ønsker tilbakemelding på bilder jeg poster en sjelden gang.

Jeg er så sliten om dagen, vinterdepresjonen kommer snikende inn og jeg har absolutt null energi. Jeg vet bare ikke om det lille overskuddet jeg har burde bli brukt på noe som egentlig er bortkastet...

ph: privat

 

for the first time

 
Husk en ting:Husk å følge meg på bloglovin:

bloglovin

nails and ringsL.O.V.E.

birthdaygirl.

lite blogging i det siste, men jeg har vært litt opptatt med å bli 18 år. wehoooo, også har jeg fått lappen! Så for tiden bedriver jeg tiden med å bulke bilen til mamma... Men ta det med ro, har tatt noen bilder som jeg skal redigere og slenge ut om litt.. laaater bitches!

tomorrow i'm a big girl
18 år, og fortsatt like kul...

Send more money, i'm broke.Russetid = masse penger...

Brown eyed girl
Gi meg brune øyne i bursda'gave..

first day on a brand new planet.


... mangel av bilder på den nye pc'n min, og har vært dårlig til å ha med kamera i det siste.. derfor så mange usaklige bilder( og disse var vel også mindre pene...)

i dag var første skoledag, weeeee, happy day! kan vel si det sånn at jeg ikke ser frem til slitet ved skolen. Er ikke selve skolen som er problemet, mer det at jeg har mangel på søvn hele tiden, og går rundt som en zombie ca. hele skoleåret... men noe positivt er det jo også med å være 3. klassing: Jeg er snart ferdig (!!!) og russ 2011, can't wait!!  overlever vel dette skoleåret også, dessuten skal det bli litt godt å gjøre noe annet enn ingenting hele tiden også. nå skal jeg se litt på tvkassa og legge meg, opp kl. 6 i morgen... firetusen hjerter.

skal forresten prøve å blogge om litt mer interessante ting.....en dag! bare ikke i dag..

busybusyjeg er litt busybusy, eller jeg liker hvertfall å tro det.. Nå er jeg på vei ut døra, skal prøve å få tjent inn litt money.. laater

ønskeinnlegg

Er det noe spesielt dere vil jeg skal lage et innlegg om? Prøvde akkurat å ta outfitbilder, men huset mitt er absolutt ikke laget for det, og til slutt ga jeg opp.. Derfor spør jeg dere om det er noe spesielt dere vil jeg skal lage et innlegg om, altså et slags ønskeinnlegg? 

jeg kan lage innlegg om alt fra sminke til vennene mine og hvor gale fans de er av bloggen min. hihi, stalkers hele gjengen! 

i love a rainy night

Nå er jeg hjemme igjen etter en del dager i Oslo. Har kjøpt en del nytt, men orker ikke legge det ut på bloggen.. har noen ekstremt store ønsker om å se det, skal jeg vurdere det. Nå tror jeg at jeg skal sette meg under taket på verandaen og høre på regnet. Det er jo litt koselig med regn også, så lenge jeg slipper å være ute i regnet. Da har man en unnskyldning for å bare sitte inne og ikke gjøre stort annet enn å titte på tv og oppdatere facebook innimellom.. Så unnskyld meg, men nå skal jeg gå og gjøre... ingenting. laaater

stikker til oslo et par dager

Nå pakker jeg og gjør meg klar til å kjøre til Oslo. Skal være der i et par dager, siden lillebroren min skal spille fotball på NC. Det betyr shopping for min del, selv om det skal sies at det er et stort minus at jeg er så og si pengeløs.. Uansett, nå må jeg gjøre meg klar for et par timer med kjøring, noe som frister svært lite med tanke på at jeg er rimelig trøtt og redusert etter nattens morsomheter.. Tar med pc, så satser vi på at jeg finner et trådløst nett, så blir det kanskje et par oppdateringer også. ciao!
 

flytebryggeparty.

nå stikker jeg på fest hos en venninne. føler at jeg kommer til å skifte klær rimelig fort, men dette er i det minste det jeg drar i. ha en fin lørdagskveld :-)

jeg kan trylle

jeg klarte å fikse et drittredigeringsprogram, så her er noen bilder. så ja, jeg kan trylle! dette er min dag i bilder, på en måte. Været suger, så da er tv-serier, blader og elektriske tingester en selvfølge! vær så snill og fortell meg at dere  har en like lite givende dag som meg?

jeg er så død uten photoshop.

.... om ikke jeg dør, så døde hvertfall bloggen den dagen jeg fikk ny pc i posten, uten photoshop! jeg får jo ikke blogget en damn shit. Grunnen er ganske enkel at jeg ikke får redigert bilder, og jeg er også avhengig av photoshop for å kunne legge ut inspobilder fra nett.. jeg må nemlig endre strl. så bildene skal passe på bloggen.. aah,stress. jeg kommer tilbake når jeg har klart å kræsje den nye pc'n og må gå tilbake til kjære herr dell som burde hatt antikk strevet over skjermen..  slapp av, livet mitt ekke så spennende uansett.. jeg har bare kutta av venstre tommel, tent på naboens hus og kjøpt meg en liten ape... hehe, tulla. hade'aa.

seriøst, det eneste bildet jeg har på denne stygge dritten er av pingviner...  nå døde dere vel, når dere ikke fikk se trynet mitt? hæ? (.. og ja, jeg har blitt så heftig tøff i kjeften siden sist...)
hadeeeee. daske har lovet å gjesteblogge, siden jeg er funksjonshemma uten photoshop.. men hun får ikke lov om hun ikke har riktig strl. på bildene (700px).. så husk det daske, 700px!!!!!!!!

pixi2woo

orker ikke blogge for tiden siden jeg er så opptatt med å se på sminkevideoer på youtube... neida, joda,neida.. hihi, laaater!world spins madly on...så nå skal jeg bli birøkter

Har ikke blogget så alt for mye i det siste.. eller egentlig ikke det siste året, men whatever.. har hvertfall ikke blogget ordentlig på en stund, og det veit jeg heller ikke om jeg gidder nå. Tar det som det kommer.. 

uansett, vi har fått besøk.. Ikke av hvem som helst, men en gedigen bisverm! Det sitter sånn type 2000 bier i et tre i hagen, og jeg er jo... meg, og måtte ta bilde av dem.. Bildene ble forjævlige, var jo redd de skulle bestemme seg for at jeg var skummel og jeg skulle få alle etter meg som man ser på tegneserier. Og ettersom jeg ikke er spesielt rask, hadde de sikkert stukket meg i ansiktet, og med totusen biestikk i ansiktet hadde jeg blitt litt... oppblåst. Så derfor ble det dårlige bilder. Æsj, jeg skriver bare tull i dag, laaaaaaaaaaaaaterseriøst, den kladden der består av bare bier. SIICK!

kjedelig mandag.

Helt frem til nå har jeg klaget på at jeg har så sinnsykt mye lekser på kveldene at jeg ikke får gjort noe som helst.. Vel, i dag har jeg hatt litt for god tid til å gjøre akkurat som jeg vil, noe jeg må innrømme er veldig kjedelig. What to do? Jo, man ser på uendelig mange sex and the city episoder, og nå har jeg planer om å begynne på sesong 1 av oth, og se alle sesongene jeg har på dvd, altså 6 sesonger.. da burde jeg vel ha nok å gjøre, eller hva?

hva gjør du når du kjeder deg? har du sett mye på SATC og OTH?

Hi sunshine!

opptatt med å tæne i sola i dag, see'yah!

æsj, dere suger.

dere suger på å kommentere... klager så og si aldri på det lenger, men fy faen.. æsj, får ikke lyst til å blogge!
det var dagens emo-innlegg, takk for meg..

not good enough.


jeg vil ha leksefri når sola er fremme!

...men neida, her sitter jeg med en historieinnlevering, og de tre sidene med tekst jeg skal skrive virker så uendelig lange akkurat nå. Jeg vil heller sitte ute i sola, tusen surefjes.. Ikke bedre at jeg har masse å gjøre hele denne uka når det er spådd finfint vær.. jeje, historieboka venter, peace out... fred ut, var det ikke det man skrev i sine kuleste år som niendeklassing? jo, fred ut! 
nyter du sola i dag, eller stuck med kjedelige lekser?

jeg som hadde tenkt til å klage skikkelig..


hadde egentlig tenkt til å kjefte skikkelig fordi dere suger på å kommentere.. men dere var jo litt flinke sist innlegg, så da dropper jeg det.. men kommenter, hvis ikke blir jeg sur og grinete.. litt hvertfall.. 
kvelden skal tilbringes hjemme på rommet. Her skal jeg rydde rommet og smugtitte litt på GP, hvis jeg ikke finner noe mer interessant på tv, noe som er godt mulig..

hva skal du i kveld?

sommersommer.

sommeeer. får lyst til å bruke kjole, skjørt og shorts hver dag. selv om jeg hadde fryst ihjel.


smiiiiil.

nerd.

oppskrift på en givende og perfekt fredagskveld? her har du min, ikke særlig perfekt.. og heller ikke givende.. men min fredagskveld:
jeg fant ut at ps3 var litt gøy, og bestemte meg for å spille.. 

så kom jeg på at jeg har vond tå, og måtte bare ta bilde for å vise hvor synd det er på meg.. (fin fordeling av neglelakken, jeg vet)

se så fin tv jeg har på rommet. (jeg måtte bruke de siste linsene mine for å se tv'n.. sier sitt)

så skulle jeg prøve å ta bilde av den nye leppestiften min.. vi ser alle hvordan det gikk
resten av kvelden har jeg sett på solnedgang og sånn... tulla

i'll be back.

er litt opptatt for tiden, men kommer fortere tilbake enn du aner.. ciaaoo! 


Se hva jeg fant!

jeg er litt opptatt for tiden. Derfor blir det litt dårlig med blogging. Siden sist har jeg vært syk, hatt eksamen, vært mer syk og nå driver jeg og fikser til broren min sin konfirmasjon som er i morgen.. Driver og fikser litt småtteri til han, snill som jeg er.  Da har dere fått en liten oppdatering, og tviler på at det blir særlig med blogging verken i dag eller i morgen..

Konfirmasjon betyr forresten leting gjennom maaaange gamle bilder, se hva jeg fant:

aah, det siste bildet gir med sommerfeeling til tusen.

17 mai. dritt

Min 17. mai har vært ræva, hvis noen lurte.Jeg har jobba hele dagen, syk... og nå er jeg så kvalm at hvis jeg ser en matreklame på tv nå, så går det dårlig.. og jeg har en hals som dreper meg, mens feberen sakte, men sikkert sniker seg innpå. Jææævlig fint når jeg har eksamen om type: 2 dager.. unnskyld meg, men FML kunne ikke passet bedre inn akkurat nå..

(ok, usaklig innlegg.. men jeg er utrolig sur akkurat nå, både på formen og folk)

musikktips.

jeg trenger noen tips til artister eller sanger jeg burde sjekke ut.. Klarte nemlig å slette alle sangene mine på iPoden nylig, smart.. 

Så har du noen tips til sanger evnt. artister jeg burde sjekke ut?

baby i'm back.

Fikk plutselig lyst til å blogge, og har en del ideer på lager.. Så bare å følge med i helga, så skal det nok bli oppdatert litt her, forhåpentligvis.  Godt med litt pause, kan fort bli litt mye.. + at det er så utrolig stress å måtte ta bilder hele tiden

i dag skal jeg ta motebilder til et fotoprosjekt på skolen, med am som modell.. så får vi se hvordan det går. Skulle egentlig ønske det var litt overskya, mye lettere å ta gode bilder da, enn i strålende sol! Ellers så skal jeg jo ikke  klage på at sola endelig har bestemt seg for å titte frem..
inspirasjon til dagens photoshoot. får håpe det blir bra..

Hesteinnlegg

Her kommer et lite innlegg fra Linee, Andreas überfete venninne. Siden Andy har valgt å trekke seg tilbake for en stund og filosofere over livet og dets mysterier, skal jeg skrive et givende innlegg.I stedet for gjesteinnlegg blir dette et hesteinnlegg.'

Jeg har en hest. Han heter Jimmy. Han er stor, rød, full av muskler og glad i å sleike. Ehm..ja. Jeg liker å matche salunderlaget og bandasjene hans, for da blir han så veldig, veldig fin. Fargene han kler aller best er lyseblå, marineblå og vinrød. Bare så det er sagt!

Jimmy liker å hoppe! Men det ender ofte med at jeg går over hinderet uten hesten. Det gjør bittelitte granne vondt. Ouch.

Vi snakkes for en koselig hesteprat senere! Nå skal Andrea ut og ri, så da må jeg hjelpe henne litt. Laterrr!
Her går det i vinrød, men vi mangler bandasjene da. Krise!

tar en liten pause..orker ikke blogge for tiden, som folk sikkert merker.. Tar en liten pause, og blogger igjen når jeg har lyst.. 
Kommer sikkert tilbake snart, laater

nytt design, hva synes du?


Jeg er litt usikker på hva jeg synes om headeren. Veldig dårlig kvalitet og jeg ser litt... hmmf.. slut ut.. 
hva synes du?

blogg suger

overskriften sier vel alt. Utrolig lei blogging for tiden, så da gidder jeg heller ikke sette meg ned med bloggen.. vi får se hvor mye lenger jeg gidder å blogge, har jo tross alt drevet alt for lenge.  nå skal jeg hvertfall sove, laater
bilde/meg

girls night in @ aids' place.

nå skal jeg til Kjersti en tur. Kose meg med gossip og litt med Kjersti og Maren... Ble forresten veldig fornøyd med bildene jeg tok til foto-prosjektet mitt, viser dere til uka... 

randombilde, siden kameraet mitt bestemte seg for å streike litt

skal se om jeg snart får laget ny header.. blir bare aldri fornøyd, derfor jeg har den enkle og kjedelige jeg har nå..men nå stikker jeg, ha en fin lørdagskveld.
hva skal du i kveld?

good morning sunshine.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra bestemor og bestefar, der jeg har tatt bilder til en foto-oppg. på skolen.. I kveld orker jeg ikke gjøre noe som helst, er sliten for tiden, uten at jeg egentlig har noen grunn... Så ender vel med at det blir litt redigering av bilder og skriving av rapport... 
og ellers er jeg glad for at det ikke snø ute lenger!
Hva skal du i dag?

jeg er låst ute,jeg.

nok en gang har jeg prestert å ikke ha med meg nøkkel, og jeg er derfor låst ute for hundrede gang i år. Egentlig helt greit siden været er nydelig, og jeg kan sitte og sole meg. Hatt heldagsprøve i norsk i dag, så da er jeg tidlig hjemme.. Nå skal jeg sove litt i sola med musikken min.. 

random

fri i sola

I dag har jeg fri fra skolen, fordi jeg var så smart å ikke velge økonomistyring eller internasjonal engelsk. wee. ( de har nemlig heldags-prøve i dag, mens resten har fri). Derfor har jeg store planer om å sitte i sola i hele dag, uten å bevege meg en cm.. kanskje jeg tar meg en tur på butikken for å kjøpe is, det er jo isvær til tusen!
Det er forresten supergøy å se at så mange har vært innom de siste dagene.. Bare synd at jeg ikke er i det beste blogg-humøret. Satster på at det kommer seg!
 uansett, sola venter.. ciao
competa, sommeren 09

"blogg litt'a, bloggfitta."

Akkurat nå har jeg sånn ca. null interessant å komme med.. og jeg orker ikke ta frem kamera for å ta noen uinteressante bilder av ei usminka jente i joggebukse, såeeh. Som de fleste kanskje skjønner blir det her et utrolig kjedelig innlegg. Men siden jeg har fått en del nye lesere, eller om ikke lesere så har det iallfall kommet en del nye innom i det siste, så da føler jeg at jeg burde blogge litt i dag også. Kanskje kommer det noe mer gøy senere i dag, kanskje ikke... 

Nå skal jeg hvertfall ut i sola med matteboka mi, matte-heldags i morgen, jippi! 

forresten... hvis dere har noen tips til noe dere vil jeg skal blogge om / legge ut bilde av, let me know!happy birthday

I går rakk jeg ikke blogge noe. Jeg kom nemlig hjem fra skolen i fire tiden, og måtte hoppe rett inn i dusjen og begynne å fikse meg før jeg skulle på bursdag til Line. Dessuten var internettet klikk, så jeg hadde ikke fått blogget uansett.. Ja, uansett, nå har jeg akkurat våknet og været er supert!

Gårsdagen ble brukt hos Line, som sagt.. med pizza og stamping ( stamping vil si å bade i stamp, for urutinerte folk). Line tok noen bilder, som hun kanskje sender til meg i løpet av dagen, og som sikkert blir postet på bloggen.. Må bare sjekke ut stygghetsfaktoren på bildene av meg. pff... Koselig kveld i går, og strålende vær i dag! herlig

Nå skal jeg ut i sola med matteboka mi. Jeg har nemlig matte- heldag på mandag, og jeg tror jeg trenger å øve så smått.. Så helga kommer til å bli brukt til å ha nesa godt planta i matteboka, can't wait!

bloggfri

i dag orker jeg ikke blogge, alt er bare æsj.. natta

fin neglelakk, jo takk..

hjelp meg, så danser jeg på chatroulette... lover

tenkte jeg skulle lage en guide i et eller annet. evnt. hvordan gjøre en spesiell ting i photoshop, tips innenfor noe annet som foto eller klær, whatever. Så er det noe dere har sett eller noe dere vil jeg skal vise hvordan jeg gjør / tips? Helst noe konkret, hvis ikke er det så vanskelig å finne ut hva dere egentlig vil se.. 
et eksempel kan feks. være : vise hva jeg alltid gjør med bildene mine i photoshop før jeg legger dem ut på bloggen.. 
sååeh, er det noe dere vil jeg skal vise dere?

kanskje jeg lager en sånn video til dere... tulla

i'm home again, sånn blir man happy av!

Nå er jeg hjemme igjen etter en koselig, og litt for lang hyttetur, etter min mening. Blir litt kjedelig i lengden når man bare er med slekten i så mange dager.. Jeg tok så og si null bilder, og de som ble tatt har jeg ingen planer om å legge ut... haha, sier bare: stygga på hyttetur. Hjemme er været topp, og jeg blir fristet til å gå meg en tur, selv om jeg egentlig ikke har gjort stort annet hele påsken.. skal se om jeg får tatt så smått med bilder etterpå
ellers er jeg superglad for at det virkelig begynner å bli vår, og at jeg har funnet frem alle de fine tøyskoene mine. lykke.
jeg gleder meg til å bruke dem ihjel i vår og sommer.
Z211510960_large
weheartit.com

savnet meg? ja, var det jeg tenkte meg.. 

lørdagskveld.

Kvelden i går ble bra, jeg koste meg! Dagen i dag har jeg tilbrakt på jobb, gøygøy. Nå er jeg utrolig sliten og har store planer om å legge meg snart. wow, kl. er ni, jaja. whatever.. Jeg er sliten, derfor har jeg store planer om å finne senga. I morgen blir det jobb igjen, så vet ikke om det blir noe blogging. 

her er noen av bildene fra i går (de fleste nekter jeg å legge ut av ulike grunner, haha) :
jeg er litt opptatt for tidenkommer til å bli litt dårlig blogging fremover. Grunnen er at jeg er opptatt med lekser før påsken,og i påsken er jeg ganske så opptatt. jobb første del, og etterpå drar jeg på hyttetur fra onsdag til mandag. vi får se hvor mye blogging vi får skviset inn, men da er folk klar over hvorfor bloggen kommer til å være kjedelig de neste dagene. skal prøve å slenge inn noen innlegg innimellom, men lover ingenting.

hva skal du i påsken?

dom är kåta som djur, dom får sitta i bur.

i dag er jeg kjempe sliten, og har sovet hele tiden siden jeg kom hjem fra skolen. har ikke blogget på en stund av den enkle grunn at jeg synes det er stress og jeg har ikke orka. men kommer snart med et ordentlig innlegg igjen, og mens vi venter kan jeg legge ut noen bilder som ble tatt i helga når vi hadde jentekveld, som utviklet seg til en real rølpekveld..jeg ser virkelig helt forferdelig ut på godt over halvparten av bildene, men hva gjør man vel ikke for sine kjære stalkere.. enjoy!
stikkord for kvelden: jenter, ost&kjeks + vin, classy --> rølp, björn rosenström, allsang, dans, randomrandomrandom gøy med bygdetullinger.

hyttetur!

nå drar jeg på hyttetur med jentene i klassa. kommer tilbake i morgen med stygge bilder av alle de sjarmerende jentene :-)


hvem er du?


siden det er en stund siden jeg har blogget ordentlig tenkte jeg at jeg skulle få litt info om hvem som egentlig leser bloggen min og hva de liker / ikke liker ved bloggen min. så hvis du leser dette ville du vært super hvis du orka å trykke på 'kommentar' også trykke inn noen ord.  (halvparten er vel stalkere som kjenner meg, som ikke tør å skrive noe..)
Hvor gammel er du? Hvor bor du? Hva liker du med bloggen min? Hva kunne vært bedre?

thanks, bye!

oh' lazy saturday.

fortsatt litt småsyk i dag, men er så  og si friskmeldt! 123,smil! Også slenger vi inn noen ekstremt random bilder av roterommet og rotemestern selv, siden jeg ikke aner hva leserne mine vil ha:hvor kult hadde det ikke vært om det stod det på veggen min? da hadde mamma blitt fornøyd.

Kommer helt sikkert flere innlegg utover kvelden, siden jeg skal være hjemme og kjede meg i dag. Neste helg er det best det blir fest! hilsen rime-mesteren. 
hva skal du i kveld? 

STRANGER

Do you ever look a picture of yourself, and see a stranger in the background?. It makes you wonder how many strangers have pictures of you. How many moments of other peoples life have we been in. Were we a part of someone's life when their dream came true or were we there when their dream died. Did we keep trying to get in? As if we were somehow destined to be there or did the shot take us by surprise. Just think, you could be a big part of someone elses life, and not even know it...

Tumblr_kw0qubk9m41qzwhyzo1_400_large
bilde: weheartit

TILBAKE?

Jeg fikk plutselig lyst til å blogge litt igjen,jeg. Vet ikke hvordan det blir eller hvor lenge jeg fortsatt har lyst, men vil prøve litt. Bloggen skal bli litt annerledes, mindre crappy random innlegg og heller færre med bilder. Vi får se hvordan det går, men skal bli gøy å være litt egoegoego igjen!
Siden sist har jeg blitt feitere enn feitest.. No kidding! Jeg skal begynne å trene ordentlig...snart. hihi, jeg er så innmari lat. Jeg har hatt bursdag! Wii,sweet 17, tjueniende september. Gjort vanlige andreakjedersegting. Vært sosial- litt hvertfall. akkurat hjemme fra shopping i sverige og resten er så innmari random at det ikke trenger å nevnes.
Designet er ikke akkurat helt på plass, skal ha ny header og et annet design, men har dårlig med bilder og design suger jeg på... så det får vente litt.
Blogger senere i dag, muligens flere også.
mg6569 copy copy


...sånn, nå har dere fått nok av meg på hvertfall 3 timer.

DA ER DET KLART, JEG SLUTTER


mg6113 copy
Den 'perioden' her har egentlig vært litt for å teste om jeg faktisk liker blogging, eller om det bare er stress og lite gøy.  Har blogget i godt over et år nå, og er ikke rart jeg begynner å bli lei. Har alltid hatt et behov for å kunne legge ut hva jeg vil på 'mitt eget sted', derfor har jeg hatt piczo i flere år, og nå blogg.

Den pausa her skulle jeg se om blogging var noe jeg ville fortsette med, som sagt. Jeg regna med at jeg kom til å savne å kunne poste noe random, men jeg savner det ikke i det hele tatt. Tvert imot, jeg liker å ikke ha bloggen hengende over meg. Har egentlig lyst til å slette hele bloggen akkurat nå, men samtidig vil jeg nok angre. Ja, jeg har nok skrevet mye rart og ting jeg aldri ville postet i dag, men samtidig lagde jeg jo blogg for å kunne mimre. Et helt år i bilder og ord, jeg tror ikke jeg har så lyst til å slette det med det første.

Uansett, takk for alle søte kommentarer og tilbakemeldinger. Setter jeg utrolig pris på! Hvem vet, kanskje jeg kommer tilbake en dag?


JEG TAR EN PAUSE, MULIGENS SLUTTER JEG

Blogging er ikke særlig gøy lenger, mer stress enn gøy! Og ettersom skolen begynner igjen om litt vet jeg ikke om jeg har verken tid eller ork til bloggingen. Derfor tror jeg at jeg tar en pause, muligens slutter jeg. Vi får se litt hva det blir til, men hvertfall så skal jeg ta en pause fra blogging nå. Mulig det kommer korte oppdateringer osv., men vet ikke helt enda. Akkurat nå er jeg bare veldig lei blogg, men det kan endre seg.

Her er forresten noen bilder fra i går(resten er på face):
bursdagsfest 086
bursdagsfest 068 copy
bursdagsfest 037
bursdagsfest 066
hits