Design

ny header, igjen..
hva synes dere? Den gamle eller den nye? Ganske store kontraster..

nytt designveldig girlygirly og rosa er ikke helt meg, men.. folk klager med en gang jeg ikke har, så da tenkte jeg at jeg fikk lage en ny..
hva synes du?

NYTT DESIGN.

jeg er ikke fornøyd med headeren, og skal prøve å få til et litt bedre resultat på den utover kvelden..

vad tycks?

nå ser vel bloggen ok ut, eller?

nå har jeg sittet med håpløse html-koder i ca. 3 timer til sammen. resultatet ble vel ikke så bra at jeg vil hoppe i taket, kaste meg i lysekrona og løpe ut i snøen halvnaken, men det funker. jeg har da ikke helt glemt gamle kunster, selv om jeg er glad for at jeg fikk litt hjelp av diverse "bloggdesigneksperter". nå har jeg litt mer motivasjon til å blogge, siden den er litt finere enn før, mindre rotete hvertfall. mangler forresten header, får se om jeg får rota meg til å fikse en snart. 

dagen har blitt brukt til å fikse både meg selv og rommet mitt. resten av dagen skal jeg bruke på å begynne med en fotorapport, spise meg feit på en god middag også skal jeg prøve å få slengt inn et blogginnlegg i løpet av kvelden. laderen til skolepc'n er herpa, så jeg får ikke brukt den,og min andre kjære pc er så treig at den burde vært pensjonert for lengst. derfor sitter jeg med jobbpc'n til pappa, uten noen slags form for redigeringsprogrammer. derfor er jeg glad for at vi  har noe så fint som weheartit:.. og vi venter på sommeren

helt for jævlig stygg blogg

jeg prøver så godt jeg kan å fikse designet. designet mitt har vært stygt sånn ca. helt siden jeg startet og blogge, og nå har jeg begynt 'helt på nytt' og prøver å dra frem gamle kunster fra piczo-tiden min. jesus, som en racer jeg var på html- koder og alt sånn, den gang. nå derimot, husker jeg ikke engang koden for kursiv skrift, kult. 

derfor ser bloggen min altså litt  for jævlig ut akkurat nå (som om noen bryr seg). jeg har jo ikke gitt lyd fra meg på en uke, så tviler på at noen merker om bloggen er mongo et par dager.. vi satser på at resultatet blir bedre i alle fall, noe som forsåvidt ikke skal så mye til, ciao! 


NYTT DESIGN + HEADER

headerblog
Hva synes dere?
Er litt usikker på om jeg liker headeren, men skal la den være der til jeg får laget noe bedre hvertfall. Eh, som sikkert ikke skjer forresten.. Og ja, jeg vet at headeren ligger helt feil, skal se på det senere i dag. Nå skal jeg nemlig på jobb og være der til rundt 8/9, laater

DESIGNHJELP ANYONE?

Litt dumt å spørre om når man har ca. null lesere etter en bloggstopp, men.. Er det noen som har peiling på design som har lyst til å hjelpe meg? tenker ikke på header, men kun designet ellers. Hadde jeg blitt kjempe glad, vil ha det enkelt og hvitt, som nå. men vil ha en annen løsning med det på høyre siden (arkiv,kategorier osv.). Så hvis noen hadde vært veldig snille og hjulpet meg med det ville jeg blitt kjempe glad!

MITT NYE ROM (?)

I går fikk jeg ikke gjort alt jeg skulle gjøre, men endte med å bake kanelsnurrer og gå til hov for å ta sol med AM. Ellers har jeg funnet ut hvor jeg kan ha mitt perfekte rom..... i garasjen! Altså i den øvre delen. Perfekt! Mamma var enig, så da må jeg overbevise pappa'n min. Problemet er at jeg helst skulle hatt et lite bad der, og da må vi legge rør og slik, STRESS! Ellers foreslo mamma utedo, sååe. haha. Ettersom jeg ble 'litt' gira på det her, så har jeg liksågodt mekka rommet i både ikeagreie og the sims.
Møblene( kommoder, klesskap osv. ) er mer riktig i ikea, mens sims er mer for å få med litt detaljer..

Ikea:
sdfghjklkjhtredswa
asdfyuikjuhfreswqa

sims:
rommetmittyt
wertyhjklkjhgfds
(garderobegreia er heeelt feil her, men. skulle bare vise hvordan den gikk sånn ca.)
l
Når jeg var i gan lagde jeg liksågodt hele huset:
husetvrt
omg,geek.

Og de som har lest bloggen en stund vet at rommet mitt er veldig lite. Så for meg hadde det vært perfekt.
Hva synes du?

NOEN SOM ER GODE PÅ DESIGN?

Noen som er gode på design som har lyst til å gjøre en liten make-over på bloggen min? Er ang. menyen. (som for øyeblikket er på bunnen) som jeg vil ha fikset. + noen andre småting. Hadde vært supert om noen tok seg tiden til det, jeg suger bigtime på html-koder, virkelig.


NYTT DESIGN!


header1
vet ikke helt hva jeg synes om fargesammensetning i tekst og sånn enda, mulig det endres.Hvis noen vet hvordan jeg flytter på listen med "siste poster" osv., let me know. Den skulle vært lenger mot høyre, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre..


hva synes dere? noen problemer med skrift osv. ?

HEADERLAGING + SPØRSMÅL TIL DERE

I dag skal jeg prøve å fikse på designet på bloggen, er skikkelig lei det. Er hvertfall lei headeren, ser ut som en vridd gullfisk. Såå, da vet dere hva jeg kommer til å plundre med i dag,

forresten, fargevalg:
peach
hvit
lyseblå

grå
mintgrønn


hvilken farge skal jeg kjøre på bloggen, evnt. andre farger?

header

en tidligere header
hits