januar 2009

BIRTHDAY-GIRLS


jhgoi

Nå skal jeg på bursdag til AM og Sina, er sent ute, så må løpe.. Ha en fin kveld:-)
jhiu


KAKAO OG FILM

Image and video hosting by TinyPic 

Har blitt dårlig med blogging de siste dagene..  Grunnen har vel vært at jeg har vært syk, så jeg har vært stemmeløs de to siste dagene.. Så skolen har gjort meg utslitt, noe som resulterte i at jeg ikke orket å nærme meg bloggen en gang på mandag. I går var jeg opptatt med filming av en reklamefilm vi skal ha på skolen. Temaet er mote, og jeg måtte fikse en hel del i går kveld.. Så nå venter jeg på at pappa skal komme hjem sånn at jeg forhåpentligvis får startet med redigering.. (Har vært masse tull med det) Jeg har akkurat drukket verdens mest usunne kakao forresten, med masse marshmallows, yummy in my tummy!
Håper alt funker når pappa kommer med ny kabel til pc/videokamera, fordi da kan jeg også mekke sammen ting fra de andre kasettene.Kanskje jeg kunne delt noe av det her og...Siden jeg aldri i verden kommer til å videoblogge.. Hadde vært toppers:-)
Laaaater

IIIH,NORGE!!!


Er akkurat ferdig med å se på håndballkamp Norge-Tyskland. Fy f, så spennende. Trodde jeg skulle dø av utrykket til den tyske treneren når kampen var over.. Haha! Jeg er happypappy, for de som ikke har fått med seg det:D Ege og Vatne, ILU guys! Nå må jeg ned til besøket mitt igjen, og for de som ikke skjønte det så slo Norge Tyskland!! Hihi, så gøy.

HAPPY SUNDAY.. EHM

Image and video hosting by TinyPic

Hei-Heeei.. Jeg føler meg litt tvunget til å skrive i dag, siden jeg ikke gjorde det i går og slik.. Men innlegget blir der etter,(eller noe sånn? heter det der etter/deretter?!? Lær meg norsk'a.) altså kjedelig. I går ble jeg tvunget ut i kulda av mamma og pappa, ettersom de hadde avtalt med am's foreldre og tenne opp bål og sånn i hagen(!!!). Eller altså, egentlig skulle vi visst på sånn skogstur, men siden jeg ble syk så endte vi opp i hagen. Jeg tror hele familien ble røykforgifta ellernoe, så om jeg skriver mye rart i dag er det fordi jeg ble høy pga. bålet..
Og for de som sikkert lurer: JEG EIER IKKE ANDRE VENNER ENN ANNE MARTE,NEI!  ..så fikk vi oppklart det

I dag kommer bestefar og bestemor x2 på middag, så det kan jo bli interessant.. OMG, i cnt ffn wrt3, som anne marte ville sagt. Hun er inn i en litt sånn sær periode der hun skriver engelsk, der hun dropper noen bokstaver og plusser på noen tall. Meningsløst innlegg, så jeg stopper der jeg..(Og jeg velger og skylde dette rare innlegget på bålet som ga meg røykforgiftning og gjorde meg cp, takk) Laaater


For å fjerne en hver tvil om at jeg er psycho,
så bor jeg i låven bak der..
SPØRSMÅL?

sprsml

Jeg har laget en mail der dere kan spørre om forskjellige ting dere lurer på (jejeandrea@live.no) Så det er bare å spørre i vei! Aner ikke om det kommer til å bli brukt,men tenkte det var greit å ha.. Mulig jeg samler alle spm. en gang og legger det ut i et innlegg, vi får se. Håper folk bruker den og at de ikke er redd for å sende mail da :-)

I kveld skal jeg bare slappe av, å være syk er ekstremt kjedelig. Dessuten har jeg lyst på vafler, men AM vil ikke lage til meg. Hvor slem bestevenninne er ikke hun? Haha, jeg tulla ikke.. Jo...nei. 
HVA SKAL DU I KVELD?

X-GAMES


Jeg er fortsatt syk, og akkurat nå sitter jeg og ser på x games...  Hvorfor har de liksom gjort om sånn at det bare er publikum som bestemmer? Damn, da har jo ikke nordmennene sjangs at all, siden den her ble sendt i natt egentlig, og det er få av nordmennene som er så ivrige at de sitter oppe halve natta for å se på x games med skole dagen etter liksom. dessuten hørte jeg nå at bare amerika kunne stemme, så da er det jo dødt løp for Mikkel Bang.. Jeje, anyways, HEIA NORGE:D


Andreas Wiig har forresten sånn jakke som jeg ønsker meg.. Litt smådumt at buksa mi ikke matcher jakka, så kan se langt etter den!
HEI MIKKEL!

SYKE LILLE ANDREA.


Syke lille Andrea betyr begge de to tingene det kan bety, jeg er syk(med feber og sånn) og jeg er syk i hodet(GAL)

I går kveld begynte jeg å merke at jeg kom til å bli syk, og ganske riktig.. ved 2 tiden våknet jeg av den sykeste drømmen, og utover mot kl. 3-4 lå jeg og halvsov og "drømte" den samme drømmen sånn ca. 10 ganger..  Mamma har fortalt om at når jeg var sånn 4-5 år og jeg var syk så klaga jeg på at taket dreiv og smelta, haha.. sykeste feberfantasiene, psycho andrea.
Uansett, dagen har gått med til soving,soving og mer soving + litt tv.. Jeg så forresten på Veronica Mars i dag, noe jeg ikke har gjort på leenge. Jeg liker den serien, er jo en grunn til at jeg har sett alle episodene. Herregud for en tv-geek jeg er! Om jeg gidder tror jeg at jeg skal bestille 1/2/3 sesong en gang i tiden.

Har du noen gang hatt syke drømmer eller feberfantasier når du har vært syk?
I håp om å ikke få syke drømmer skal jeg nå legge meg og slappe av/sove, nattinatt!

TREN LITT NÅ,FEITA.


kamerabilderandrea 073
HEI SØTINGER!
Kjapt innlegg før jeg skal gjøre meg klar og jogge til håndballtrening.. Kvelden har gått med til innleveringsoppg. i matte, og nå skal jeg som sagt trene. Trøtt og sliten er jeg og, så jeg gleder meg til senga og frustrerte fruer, men gleder meg ikke fullt så mye til helvettesdagen i morgen..
....LAAAATER

IT'S YOUR BIRTHDAY!

Har veldig dårlig tid for nå skal jeg i bursdag til tante. Fant igjen camet mitt i stad, men viser seg at det er noe klikk med det, så det funker ikke..  Så derfor blir det bilde fra camera på pc'n på 1.3 M, hmm.. Sier seg selv at det ikke blir bra kvaltiet da..
wwww
haha, HOLDININGA!


Laaater

I WANT THAT RING.

unbenannt2
Jeg har skikkelig lyst på sånn ring som Lauren Conrad har. Den er på to fingre med navnet på, og minner litt om Carrie sitt halskjede fra SATC.
NOEN SOM VET HVOR MAN KAN FÅ TAK I DENNE RINGEN?


.

HERREGUD SÅ DUM JEG ER!

Nå er endelig designet fikset.. Gjett hva feilen var? Joda, et punktum var alt som skulle bort for at det skulle bli som jeg ville! Og det her har jeg strevet med i flere dager nå...
Jaja, nå er i alle fall designet ferdig, tror jeg.. Og jeg er fornøyd!

Jeg har egentlig ikke særlig mye mer å skrive.. Dagen i dag sov jeg bort.. Så kom AM ned en tur, og vi har spist is og sett på raske menn +++ litt div. Jeg kommer meg aldri ut i helga! Tror jeg er verdens kjedeligste menneske.. Ære være latskapen, sier nå bare jeg.

Jeje, nok usaklig prat. Nå skal jeg sjekke om jeg finner noe å se på, på nettet. Kanskje kommer jeg med en oppdatering til i løpet av natta om jeg finner noe interessant.

Nattinatt søtinger! Sleep tight.

diverse bilder 07 087div 187
Jeg er forresten ganske ladd for sydentur i juni!

JEG SKJØNNER MEG IKKE PÅ DESIGN PÅ BLOGGEN!

Baah.. Nå har jeg brukt sånn ca. en halvtime på å finne ut hvor den overskriften for hvert innlegg(feks. sånn som overskriften i dette innlegget: jeg skjønner meg ikke på design på bloggen!) er i stilsettet, og når jeg skulle endre størrelse og greier ble det bare mongo..Html-kodene og jeg er virkelig uvenner nå.. HJELP!? Jeg vil ha stor skrift i times new roman, men den jeg har nå er liten og stygg.. Hadde virkelig satt pris på litt hjelp:-)

jejeee

trykk for større..

STARTEN PÅ ET NYTT OG SUNNERE LIV? ØHHM

I motsetning til de fleste har jeg vært hjemme i dag, det har nemlig vært planleggingsdag på skolen. I dag stod jeg opp ganske så tidlig, så tok jeg på meg treningsklær og tok en time foran tv'n med trening. Er alltid kjekt med treningsdvder når det er -15 grader utenfor. Jeg skal prøve å spise sunnere fremover, men vi får se hvor bra det går.. Dessuten skal jeg nok ha mer fokus på trening enn jeg har hatt det siste halvåret.

Hvor mange av dere har det med å trene mer og spise sunnere som et slags nyttårsforsett? Om ikke, har du et annet nyttårrsforsett,hva? Og hvor mange dager/uker/måneder tipper du at du klarer å holde det sånn?
Jeg tipper jeg klarer og holde det noenlunde i orden i forhold til mat i kanskje en måned hvis jeg er superflink, mens treninga skal forhåpentligvis holde til sommeren og sydentur i juni!

rztw8aoljqkaaglp8kyoga380

WHO WILL SURVIVE, AND WHAT WILL BE LEFT OF THEM?

I dag tidlig fikk jeg en trist beskjed, oldemoren min døde natt til i dag.  Hun har vært ordentlig syk de siste dagene, og jeg fikk heldigvis besøkt henne på torsdag. Alltid like trist når noen nær deg dør, uansett hvem det er.
Nei, men jeg skal ikke fortelle om noe særlig mer personlig i det blogginnlegget her.. Nå prøver jeg og tenke på andre ting ved å se på gamle episoder av the hills!


Snart er det skole  igjen, noe som er :-(
Men jeg skal ikke på skolen før på tirsdag,noe som er :-)

Jeje,laaater

NYTT DESIGN

Nå har jeg fått nytt design på bloggen.
Ble noen småfeil på bildet + ting som ikke er 100% når det kommer til utseende på selve bloggen,men jeg orker ikke fikse mer på det akkurat nå.

Hvordan synes dere det ble?


Laaaaaaater

I'M BACK.

På grunn av en del rot i det siste har jeg ikke fått blogget.. Det har rett og slett skjedd alt for mye til at jeg har rukket. Men nå er jeg tilbake, med en stor oppdatering! Eller egentlig ikke så veldig stor, men.

Nyttårsaften ble feira med mine to bestevenninner.. Vi skulle egentlig ha en del andre folk hos oss også, men i siste liten sa vi at de ikke trengte komme.. Haha, så det ble en rolig nyttårsaften med to bra jenter! Når kl. ble 12 gikk vi ned til huset mitt, der foreldrene mine og foreldrene til Anne Marte var. Etterpå hadde vi quiz og spilte fantasi.. Alltid like gøy med fantasi med folk som ikke kan mime!

Her kommer noen bilder(hvorfor blir alltid kvaliteten så jævlig ræva på bloggen?)
crazyy
crazybitch
img3757 kopie
my girls

img3729 kopie
sinalove

nå skal jeg se på the hills maraton, laater
hits