januar 2010

støvsuger

Noen bilder fra en fotooppgave jeg hadde forrige uke.. + tullebilder. Har ikke photoshop på pc'n for øyeblikket, siden jeg akkurat har fått ny harddisk på skolepcn, derfor så få bilder..bilder: meg

og ja, jeg hater kvaliteten på bildene på blogg.no........men orker ikke laste opp på tinypic akkurat nå

all i want for easter is you... tulla

når jeg skulle sette meg ned skrev plustelig fingrene mine h&m, topshop og gina tricot i stedet for Goya, begreper og trykk. Rart med det..  Derfor mekka jeg sammen en sånn greie med hva jeg ønsker meg av sommerklær.For det er jo snart sommer? Jeg er nemlig rimelig blakk for tiden (381,31 ,- for spesielt interesserte) og neste lønning er ikke særlig å skryte av. Derfor får jeg leve i drømmene, og kanskje jeg får lånt en pen sum av snille,søte mamma.  okei, randoom. nuh kjør vi!  (Jeg skriver jo aldri når jeg blogger, og hva var det her? masse setninger? jesus, alt for å utsette jobbing med trykk-prosjekt)


veldig kjapt og dårlig laget, med noen klassiske photoshop feil, som jeg håper ingen legger særlig merke til... men da får jeg vel komme meg tilbake til lekseverden, skal det bli noe av meg og.. eller, vent, er jo snart håndballkamp nå.. prioriteringer.... tja, håndballkamp høres ikke så verst ut det.

randomness

foto: meg

endelig helg.. eller, egentlig kan det ikke kalles helg når alt jeg skal gjøre denne helga er skolerelatert. kult. nå har jeg akkurat sjekka ut litt sminke,hår og klær til i morgen. skal ta bilder av to venninner til en fotooppgave på skolen. resten av helga skal inneholde lekser, og litt slakking. 

håper du får en finere helg enn meg! ciao :-)

pink,rosa,pink

resultat av lite å gjøre en fredagskveld.

hallo baktusbror

min skoledag i bilder:
(klar over dårlig kvalitet, og mindre pene bilder..)

topp 5: hot,not.

så teit er jeg.. at jeg velger å mekke sammen en hot/not-liste, som tusenvis har gjort før meg. har fått litt bloggekick og har planer om å begynne igjen så smått med blogginga.. så får vi se hvor lenge det går før jeg er lei..


- store ringer og masse smykker. fått helt dilla, bare synd jeg ikke finner noe som er som jeg vil ha.

- fine og søte venner.  (som klager på at de ikke får plass på bloggen, stakars daske og gjengen) jeg hjerter dere.

-boblejakker. haha, okei de er ikke pene, men veldig nødvendig i -25. de er bokstaveligtalt heite...

- red lips. synes mørkerøde lepper er kjempe pent. det er nå jeg skulle hatt ravnsvart hår og vært latinochick. 

- kaldt vann. det kalde været må jo ha noe positivt med seg. vannet blir kjempe kaldt, noe som gjør at jeg liker vann tusen ganger bedre. og det er jo bra. vann er hot! nei, egentlig er det kaldt... 

- kulden. herregud, det er umenneskelig å være ute nå, ja til stenging av skolen! tulla, ikke.

- onepiece. jesus, ikke nok med at folk bruker tusen kroner på en kosedress.. men de bruker den søren meg på skolen og, vær så snill! 

- øyekatarr. æsj, klistra øyne som klør er ikke kult. det er heller ikke kult å se ut som en kineser som har ligget i klorvann for lenge.

- godteri og usunnheter etter jula. huset mitt er overfylt av godteri og andre usunnheter siden jula. ikke en bra start på året.

- å være bleik. jeg blir ti ganger styggere når vinteren setter inn og kroppen blir kritthvit.


hva synes du er hot/not for tiden?

flashing lights
bilder: meg.

vet jeg ikke har særlig med lesere( wroooong, ingen..) siden jeg ikke har blogga på sånn ca. hundreogti år.. Men har noen tips til ting jeg kan ta bilder av, så skriv gjerne i kommentarfeltet.. jeg trenger virkelig nye ideer. 
såå, til dagens spørsmål:
Har dere noen tips til tema på bilder? 

foto: red lips,blue eyes.


'
bilder: tatt av meg.

jeg elsker foto, og noen ganger mååå jeg bare ta bilder. sånn som i dag. da ender det som regel sånn som det her.. masse bilder. har du noen tips om noe jeg kan ta bilde av, tema.. så tar jeg gjerne imot tips..legger ut flere bilder senere, nå skal jeg sove. natti-natt.
hva synes du om bildene?

okei, nå er jula over. da kan det bli sommer...

jula er en av veldig få ting jeg liker ved vinteren... så nå når jula er over, kan det vel snart bli sommer, eller hva? bare se hvor kos det var i spania i sommer:

hits