januar 2011

Taper

Fant igjen flere "venne-bøker" fra barneskolen. De var søte og mange søte barneskolevenner hadde skrevet fine ord i den. Jeg fant også 1. klasse-bildet mitt i den: hahah, forskremt drittunge! Men jeg fant også en skoledagbok fra 5. klasse, og jeg konkluderte med at jeg var sinnsykt mye kulere når jeg var 5 år, enn jeg var i 5. klasse. Jeg var så taper at jeg får lyst til å begynne å grine.. Jeg sier bare en ting: Jeg hadde laget hat-lister over alt fra lærere, gutter, jenter og kjendiser på annenhver notatside. Nevnte jeg at jeg var sykt taper når jeg gikk i 5.klasse?

Between order and randomnessthe book of loveNytt designHar faktisk klart å fikse mitt eget design! Det ble veldig annerledes, men jeg liker det. Hva synes dere, ble det bra? Noe som ser rart ut hos dere?

KaosKaos her akkurat nå. Prøver å fikse på designet, men alt blir bare tull...

Vi rekker ikke alt

Har veldig mye å gjøre for tiden. Siste halvår på videregående er ikkeno tull... Tiden strekker derfor ikke alltid til, og derfor blir det ikke noe særlig blogging fremover..Skal prøve å få inn noen innlegg innimellom. laaater

Take off your mask so I can see your face.
//fashiontoast

always loveBut I never learned enough to listen to the voice that told me: Always Love, hate will get you every time. Always Love, even when you want to fight.

change your life...

Ever wonder how long it takes to change your life? What measure of time is enough to be life-altering? Is it four years, like high school? One year? An eight-week walking tour? Can your life change in a month, or a week, or a single day? We're always in a hurry to grow up, to go to places, to get ahead... but when you're young, one hour can change everything.

guess what?I dag hentet jeg denne herligheten. LYKKE!

winter.beautiful.

// privat

 

Jeg er like opptatt i dag, dessverre! Satser på at det blir bedre til helgen, selv om jeg egentlig fortsatt drukner i lekser... Kjøpte noe finfint i går forresten, forteller om det senere..

need some help

Jeg har det veldig travelt i dag, så dette blir nok det eneste dere hører fra meg..I mens kan dere være noen engler og stemme meg frem til månedens blogg hos Donna&Sara! Om dere synes jeg fortjener det da, så klart. Da hadde jeg blitt kjempe glad :-) Ha en fin onsdag alle sammen, håper dere ikke drukner i lekser sånn som meg!

stand still, look pretty


I want to paint my face and pretend that I am someone else. Sometimes I get so fed up I don't even want to look at myself. But people have problems that are worse than mine. I don't want you to think i'm complaining all the time. And I hate the way you look at me, I have to say.. I wish I could start over.


I am slowly falling apart. I wish you'd take a walk in my shoes for a start. You might think it's easy being me, you just stand still, look pretty.


//Marloes Horst by Peter Gehrke

 

jeg dør...

Jeg dør så etter nytt kamera, at jeg... dør... Jeg er så flink til å uttrykke meg. Uansett. Jeg dør. Fordi jeg vil ha nytt kamera. Og da dør jeg siden jeg ikke har det. Også dør jeg litt til pga. prisen på herligheten. Nevnte jeg at jeg dør fordi det ikke er mitt?

Canon eos  7d, please be mine.

Såå, what to do? Bruke masse penger på et kamera jeg dør etter, eller la være?

Svar på spørsmålene fra dere.

Favoritt te?
Twinings four red fruits.Favorittserie?
Varierer veldig. Har hatt mange favorittserier gjennom årene, bla: One Tree Hill, Gossip Girl, The Hills osv. Akkurat nå er jeg hekta på denne serien:


Favoritt plagg?


Favoritt sko?
Hvorfor smiler du ikke med tennene på bildene av deg?
Fordi jeg ser forferdelig ut når jeg smiler med tennene, enkelt og greit. Hvilket kamera bruker du?
Canon EOS 400d


Er du glad i mote?
Jeg interesserer meg for mote, og følger med på mote via blogger, diverse nettsider og magasiner. Jeg har derimot ingen bra stil, og jeg har ikke ork til å kle meg ordentlig til hverdags, spesielt ikke på skolen.


Beste årstid?
Kan du lage en video utenom når du svarer på spørsmålene?
Når jeg får nytt kamera har jeg store planer om å lage noen kortfilmer. Men det blir nok ingen videoblogg der jeg snakker til kamera, nei.

Bruker du linser, eller er blåfargen på øynene dine ekte?
Den er ekte. Men blir jo litt annerledes under redigering av bilder.


Bruker du extensions?
Nei, håret mitt er 100% ekte.

Hvem har sponset den superkule svarte leppestiften du kjøpte på cubus for 60 kr??? Kan du fortelle om henne?
Det var Daske. Daske er bloggfan nr. 1, dessuten er hun sponsor og bloggmanageren min. hehehe


Hvordan klarer du å holde huden din så ren?
Photoshop, min venn! hehe. Neida, men jeg har ikke veldig fin hud. Kan legge ut hvilke hudprodukter jeg bruker, hvis det er veldig ønskelig.

Liker du deg på skolen?
Er veldig lei skolen for tiden, og kan nesten ikke vente til russefeiring, alle eksamener er over og jeg er ferdig med videregående. Ellers liker jeg meg godt. Har gode venner som gjør det lettere å komme gjennom de kjedelige skoledagene.


Hva er det første du legger merke til på en person? 
Har ingenting spesielt jeg legger merke til hos en person, tenker mer over "helheten" som ansikt, hår og klesstil.

Hvor og hva gjør du om 10 år?
Om ti år håper jeg på å være ferdig utdannet i hva nå enn jeg ender opp med å studere. Det hadde ikke gjort meg noe om jeg var fotojournalist om 10 år. Kanskje jeg endelig har funnet en gutt som er "bra nok" også. hahaha.

5 ting du elsker:
Kommer til å lage et eget innlegg om dette senere. Klarer ikke å velge ut 5 ting.

5 uvaner:
må kommentere andre- gjerne høyt, utsetter alt jeg skal gjøre, kommer alltid med unnskyldninger, klager og er rotete.

5 positive sider ved meg selv:
Klarer jeg ikke komme på selv, men Daske sier jeg er veldig søt, morsom og tullete. Og at jeg er lett å bli glad iiiii. :-)

Favorittmat:
Mamma's Pizzaaaaaa


Hvordan sminke bruker du?
Har laget eget innlegg om det HER


3 favorittblogger:
Det var sykt vanskelig å svare på, siden jeg er innom en hel del.. Men må bli: Omana, Pernille og Angelica sine blogger som er mest inspirerende. Dessuten liker jeg Birgithe sin veldig godt, selv om hun ikke blogger så mye lenger.

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg begynte å blogge i mai 2008. Da gikk jeg i slutten av tiende, og jeg ante egentlig ikke hva man burde blogge om, og hva man ikke burde blogge om. Jeg tror jeg begynte fordi jeg var nysgjerrig. Det var iallefall før blogging tok av, husker jeg til og med var ganske høyt oppe på topplista.

Hvordan ordner du håret ditt?
Jeg gjør absolutt ingenting!


Hvor får du inspirasjon fra? 
Jeg får inspirasjon fra andre sine bilder på internett. Ellers så dukker det bare opp sære ideer til bilder og bildeserier i hodet mitt, helt random. 


Vet du om et bra gratis redigeringsprogram?
Nei, egentlig ikke. Jeg bruker bare photoshop.

Smoothie VS. Milkshake?
Smoothie siden jeg har blitt sunn.. Men milkshake er jo best, egentlig.

Hvor handler du klærne dine?
Kjedelige kjedebutikker som bikbok,h&m og gina tricot for det meste.

Har du noen parfymer og anbefale?
Det er så individuelt hva folk liker, så jeg har vel egentlig ikke det. Jeg bruker for tiden Escada sin sommerparfyme, marine groove.

Favoritt butikk?
Har egentlig ingen favoritt.

Fem ting du hater?
1. Folk som skriver til kjæresten sin over facebook. For guds skyld, hold dere til sms, hele verden trenger ikke vite hvor glad dere er i hverandre. 
2. Folk som alltid har rett, og helst skal kverulere og rette på alt du gjør og sier. Du kan ikke alt du heller.  
3. De som oppdaterer facebookstatusene femten ganger daglig. Du har virkelig ikke et interessant liv. 
4. Negativitet, selv om jeg er sykt negativ selv. Hater generelt folk som har negative sider ved seg, som jeg også har.
5. At jeg kunne fortsatt denne hat-listen til evigheten

Favorittsang for øyeblikket?
Har ingen favoritt for øyeblikket

Ville du hatt en tatovering selv?
Kanskje, kanskje ikke. Synes det er utrolig kult på andre, men vet ikke om jeg noen gang kommer til å ta selv. Hvis jeg skulle hatt skulle det vært skrift i nakken, eller på foten.

light years away

It's almost like you had it planned. It's like you smiled and shook my hand and said: "Hey, I'm about to screw you over big time." And what was I supposed to do, I was stuck in between you.And I think that I cried for days. But now that seems light years away. And I'm never going back to who I was.

But I don't blame you anymore. That's too much pain to store. It left med half dead, inside my head. And boy, looking back I see I'm not the girl I used to be. When I lost my mind, it saved my life.

 

hair,hair,hair

Jeg vil anbefale denne hårkuren fra Aussie. Den koster ikke særlig mer enn hundrelappen og gir deg et fantastisk mykt hår. Jeg bruker å ha den i håret i ca. 30 minutter, så skyller jeg ut. Try it.

mørketid sucks


Har så lyst til å ta fine, rare og spesielle bilder, bilder i det hele tatt.. Problemet er at solen er oppe på himmelen ca. 4 timer i døgnet, og da befinner jeg meg på skolen. Derfor blir det så og si ingen nye bilder for tiden. Bilder med blitz ser ut som dritt. Gi meg sommer..

feeling a moment

everything I need

Dette ønsker jeg meg denne vinteren/våren:

+ Kors-ring
+ Nude heels
+ Skinnbukse
+ T-shirts og topper med print
+ Mørk rød neglelakk 
+ Strikkede oversized gensere
+ Enkle, sølvfargede ringer
+ Hodeskalle-ring
+ Øredobber formet som fugler
+ Smykketre
+ Skinnhansker
+ Oversized daffegenser+ Slangering
+ Stor veske til å ha pc i
+ Kors- øredobber
+ Diverse kjeder
+ Opprevet highwaist-shorts
+ Parkas
+ Ringer med forskjellige dyr
+ Tank-topper
+ Pilotbriller
+ Svarte pumps
+ Diverse vår-jakker

jeg har ett ønske....

Jeg har ett ønske om at når jeg våkner opp i morgen og åpner klesskapet så er det fullt av nye klær. Noen fine, noen søte, noen spesielle og noen som er så rare at de blir på grensen til stygge. Så i kveld legger jeg meg i håp om at ønsket kommer i oppfyllelse.

gaming

Unnskyld for dårlig blogging, men jeg er så fryktelig opptatt med å spille på min splitter nye nintendo 64!!! Yoshi venter på meg, laaaater.

what to do?

Har brukt dagen på å se på ulike utdanninger for å skaffe en viss peiling på hva jeg skal gjøre neste år. Jeg må snart finne det ut, og jeg merker at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre! Jeg tror jeg vil utdanne meg som noe innenfor media, men akkurat hva, det vet jeg ikke.  Jeg kan jo, og vil mest sannsynlig ta et friår, men allikevel må jeg jo finne ut hva jeg vil videre. Kjenner jeg blir gal av å tenke på det...

Har du funnet ut hva du vil studere/ hva studerer du?

lovesong
bitchEr litt sint, og orker ikke blogge i dag. God nok grunn, right? Forresten, hvis dere har flere spørsmål til meg, har dere fortsatt mulighet til å spørre HER.

gotta love tattoos//weheartit

Dior"A woman's perfume tells more about her than her handwriting"

-Christian Dior

we all love summer

spørsmålsrunde

Spørsmålsrunde! weeehoo. Kommer alltid inn en del spørsmål i kommentarfeltet, så hvis du lurer på noe: spør nå!! Skal prøve å svare på de fleste spørsmålene med bilder, siden det er en bildeblogg, og masse tekst er bare kjedelig.

Don't be shy, spør om det du vil!

 

anbefal noen bra bloggerJeg er fortsatt syk. Derfor så utrolig kreative bilder. Er litt begrenset hva jeg får tatt bilde av når jeg bare ligger rett ut i senga og ser på tv. Har dessuten oppdatert bloglovin hundreogti ganger i dag. Trenger nye blogger å lese.

Hvis du vil anbefale en blogg jeg kan lese, skriv i kommentarfeltet! Helst fotoblogger&moteblogger. Blogger som skriver om fargene på sokkene sine har jeg liten interesse av å lese. Men for all del, skriv også din egen bloggadresse. Jeg skal kikke innom alle!

 

first day of twothousandandeleven

ph//privat

 

I dag er dagen hvor alle ligger rett ut i senga, redusert. Fyllesyk. Jeg derimot, jeg er bare syk. Orker ingenting. TV'n viser bare dritt. Ingen vil underholde meg på internett. Øyelokkene er tunge og jeg ser alt i tåke. Livet suger. Twothousandandeleven is a bitch.

hits