februar 2009

HVA TROR DU JEG KLER BEST?

Altså, jeg vet. Jeg har ikke snakket om annet enn håret mitt de siste dagene.. Men nå har jeg store planer om å farge håret mitt, siden jeg ikke er særlig fornøyd. Nå kommer jeg ikke til å være 'jenta til bestemor' mer, siden jeg kvitter meg med det blonde og kjære håret igjen, men men.. Hun elsker nemlig at jeg er blond, og var en smule misfornøyd når jeg hadde brunt hår i fjor vinter.

Jeg hadde egentlig tenkt til å farge det lysebrunt og gjøre det mer blondt litt utvoer mot sommeren sånn som jeg gjorde i fjor. Men jeg har veldig lyst til å bare prøve å ha rødt hår. Haha, så jeg lurer litt på om jeg skal tørre det, og ta rødt hår først, så brunt, så litt lysere. OMG, håret mitt kommer til å dette av.

(Bildene viser hvordan jeg vil ha det)

Rødt hår:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Jeg synes Ashlee Simpson sitt hår er litt kult og,men tror nok det kan bli litt voldsomt.


Brunt:


(uten de lyseste stripene)


Blondt:
Lauren Conrad sitt hår er til å dø for.. Dessuten er fargen nesten lik min egentlige hårfarge
gg.jpg


Klikk for å vise bildet i full størrelse

eller så elsker jeg håret til isabel lucas (den gangen det faktisk var blondt):

292xw6gHva tror du  at jeg kommer til å kle best? Evnt. andre forslag?

INNE IGJEN.

Da er jeg akkurat inne igjen etter en lang dag med aking. Jeg fikk ikke sove igjen i dag tidlig, så jeg har vært våken siden 6tiden i dag.. Mamma kjører småtrollene hjem og jeg har store planer om å ta en dusj og kanskje sove litt. Hadde med kamera ut i dag, men glemte helt å ta bilder. Men i morgen skal jeg nok en gang ut og ake (jeg kommer til å bli så pro på snowracere, og diverse akebrett). Så skal jeg heller prøve å få tatt noen bilder derfra!

Her kommer noen bilder fra i går(bare bilder av meg, men.) Emma(søskenbarnet mitt) er flink fotograf:

Image and video hosting by TinyPic

jeg fikk klærne mine fra gt i går. jeg ser helt fucka ut med solbriller, whatever .


Image and video hosting by TinyPic

ikke la en toåring og en femåring sminke deg...
LAAAATER

...NÅ ER DET EGENTLIG NATTA.

Jeg har vel vært det man kan si opptatt det siste døgnet. Eller nesten døgnet, timene. Jeje,anyways.. Jeg har vært våken siden ca. 6/ halv 7 nå, ettersom jeg har en 5åring på rommet som helst ikke ville sove. Først funka det fint når jeg sa at det var natta fortsatt, men det ble jammen meg fort morgen.. Etter en times tid fant jeg ut at jeg skulle dumpe henne på mamma, sånn at jeg fikk sove litt. Og glad og fornøyd går jeg for å legge meg. Plutselig er den noen som absolutt skal starte opp en snøfreser kl. halv 8 på morgen, THANK YOU! Jeg skal sørge for å rope og skrike utenfor vinduet ditt som en gal i morgen tidlig..  Ikke misforstå, jeg er glad i både søskenbarn og naboer, bare ikke kl. natta.

Sorry for at jeg ikke orker å legge inn bilder fra i går i et innlegg jeg skriver kl. 8 i en ferie, men dere skjønner vel kanskje at jeg ikke orker det. Nå skal jeg bare finne frem motorsaga og leke motorsagmassakren med naboen, før jeg endelig kan sove.. til kl. 10, da er det ut på aking! Wii.

Laaater

ANDREA SIN BARNEHAGE

God Morgen!
Nå har jeg litt dårlig tid siden jeg skal til Gjøvik og hente søskenbarna mine i barnehagen før de skal være hos oss til i morgen. Kan si det sånn at det blir full fart det neste døgnet!

opssminke
Oi, jeg skal være ferdig 1, og jeg har ikke fikset håret, hatt på meg klær eller spist.
laaaater
FOR DE SOM SYNTES HÅRET IKKE VAR SÅ ILLE

Det er vel ikke særlig pent å se ut som en 90åring med noen søte gule tigerstriper?
tweddwaetwuryt
for seriøst, det er ikke pent.
Mulig jeg skal farge det lysebrunt om det ikke forbedrer seg, og etter en stund skal jeg nok ha det som lauren conrad, siden det er sånn ca. sånn min ekte hårfarge er. jeje, vi får se hva tiden bringer, ellernoe..

RUSSIAN WHORE,ANYONE?

Her er bildene av håret, som sagt.. Hvitt med gulskjær:

snc10044 kopie
AM burde kanskje skjønt at det her ikke gikk veien..Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Det var håret..
 I'm a barbie girl, in a barbie world.
Laaaater

SESONG 5, THE HILLS!

Så akkurat traileren til sesong 5 av the hills, og den ser syyk ut! Can't wait.
http://www.mtv.com/videos/misc/344558/season-5-trailer.jhtml#id=1605714

thehillssFølger du med på The Hills?
Tror du Lauren og Heidi blir venner igjen?

FAEN OG!

Sist gang jeg farget håret sverget jeg på at jeg aldri skulle bleike håret hjemme igjen, eller noe i den dur. Vel, jeg brøt det i dag, ettersom AM bleiket håret mitt. Kan i det minste si at jeg er blond.. Håret er hvitt med et fint gulskjær i. Fy søren, at jeg aldri lærer. Min vidunderlige silvershampoo har alltid reddet meg, men jeg er litt usikker på om den vil gjøre det denne gangen. Når hårfargen blir såpass lys blir jo ansiktet helt hvitt, og jeg ligner mest på en albino med fargelinser.

Lovte egentlig masse blogging med bilder osv. men jeg finner verken kameraladeren eller kabeltingen til pc'n, så derfor må dere nok vente til i morgen med både før/etter bilder av håret, veskeutfordring som jeg fikk og andre bilder fra i dag..  Jeg skjemmes over håret mitt akkurat nå, og om det ikke blir bedre må jeg farge det mørkt eller noe.. Seriøst, jeg ser ikke ut!

HEI MORGENTRØTTE TRYNER.

kjhgfdfghj
okei, klokka er kanskje tjue på ett? Men jeg er i allefall trøtt i trynet. Dagen i dag skal brukes til å skrive norsk analyse, som jeg ikke fikk gjort i går.. må si jeg gleder meg,men samtidig skal det bli utrolig godt å bli ferdig!
Og nei, jeg skal aldri legge ut usminka bilder av meg i offentligheten igjen. Haha.
Hvor godt er det vel ikke med ferie nå, dere?
og ja, jeg skal gni det litt ekstra inn til de som ikke har ferie nå.

NEW CLOTHES.

Var inne på Gina Tricot og fant meg noen nye klær i dag. Nå mangler jeg bare leopardmønstret bikini fra h&m, så er jeg fornøyd på en stund! Tror jeg har sånn 5 tett ved ubrukte bikinier nå.Grunnen til at jeg vil ha ny bikini er at jeg tror den er skikkelig fin om man er brun. Og når jeg skal til Spania i juni har jeg planer om å bli brun. Synd jeg alltid blir like skuffet når jeg ser hvor lite brun jeg har blitt på slutten av ferien..

unbenannt2

BLONDE, REDHEAD.


Image and video hosting by TinyPic


Har blitt dårlig med blogging i dag. Grunnen var at når jeg våknet fikk jeg beskjed om at vi skulle rett til bestemor. Så der har jeg spist mat, sett på ski og spist boller.  Nå skal jeg bare slappe av, se på tv, gjøre norsk-analyse og ja.. Er glad det er vinterferie! 

Så igjennom gamle bilder i stad, sånn så jeg ut for et år siden. Oversminka og med mørkt hår. Savner håret litt egentlig. Hadde vært kult å farget det mørkt igjen med et rødskjær, men er så stress å farge alt blondt igjen når jeg angrer.. Noe jeg garantert kommer til å gjøre..
En gang i fremtiden, så kanskje.

Noen synes jeg kler brunt best, andre sier at jeg kler å være blond. Hva synes du? Jeg synes jeg blir helt annerledes med de forskjellige fargene.
(Det er her er et resultat av lite å blogge om.. )

SLASKETE

Overskrifta sier vel sitt. I dag er jeg slaskete. Ingen sminke og slaskete klær, det er godt det og innimellom..  Nå har jeg planer om å finne frem en ansiktsmaske også skal jeg se litt på tv og surre med litt småting på pc'n. En veldig rolig kveld med andre ord.
Uansett om folk skal se på Grand Prix eller ikke så bør de stemme på Alexander Rybak! Jeg bryr meg egentlig ikke særlig om mgp, synes det er utrolig kjedelig. Men om Tone vinner blir jeg litt sur, fordi hun vinner i såfall bare pga. utseendet og fordi hun er kjent, blir for dumt. For sangen er kjedelig.
Hva skal du i kveld? Fest/ut eller rolig kveld med venner/deg selv?
Image and video hosting by TinyPic


VINNERNE AV HEADER

img4112Da har jeg trukket 'vinnerne' av header.
Trakk helt tilfeldig fra en boks, der jeg hadde skrevet navnene til de som var med..

De som vant var:
Mia Bakken Olsen
Caroline
Silje Slettebakken
img4115Kristina
Kine S. Dalen


Ta kontakt på : jejeandrea@live.no, så jeg får bilder, idèer osv.
FINT OM DET ER BRA KVALITET PÅ BILDENE DU SENDER.
JO BEDRE KVALITET,JO BEDRE HEADER.

(Fint om du gjør det fortest mulig)
Laaater

HEADER? FRISTEN GÅR UT SNART

Siden jeg har fått over 4-5 kommentarer på at de vil ha headere så må jeg trekke hvem som får det, siden jeg ikke orker å lage såå mange. Så fristen til til å være med på "header-konkurransen" går ut kl. 16.00! Siden jeg må ha litt tid på å fikse i kveld, så har jeg nok minst to ferdig i løpet av kvelden. Skriv en kommentar på dette innlegget eller det forrige om du vil ha ny header.

Laaater

VIL DU HA NY HEADER?

Har fått en del spørsmål ang. design i det siste. Om jeg kan hjelpe til med ditt og datt.. Sannheten er at jeg suger utrolig mye når det kommer til html-koder og sånn shit.. Så derfor er jeg ikke til særlig hjelp. Og ettersom jeg må si nei til folk får jeg litt dårlig samvittighet.. Derfor tenkte jeg at jeg kunne hjelpe til med ting jeg kan litt bedre..

Hvis du trenger ny header kan jeg mekke til deg! Alt du trenger å gjøre er å skrive en kommentar på det innlegget her om du vil ha..
Vet ikke helt hvor mange jeg orker å fikse, og aner ikke om folk vil jeg skal fikse det heller. (Jeg er så absolutt ingen header og photoshop ekspert!) Men skriv i kommentarfeltet om du vil jeg skal lage header til deg, så får vi se.. Regner med at jeg lager rundt 4-5, de kommer jeg til å trekke helt random, så er ikke noe problem om du skriver kommentar etter de 5 første.. Så om du vil ha ny header, og vil at den skal bli mekka av en håpløs sekstenåring med store fridtisproblemer, skriv en kommentar!
Tror ikke det er mange gangene jeg kommer til å gjøre noe sånn, egentlig.. Men jeg kjeder meg, og har som sagt dårlig samvittighet.


Laaater

STRESS AND THE CITY

Nå ligger jeg rett ut på sofaen og ser på gamle the hills episoder. Om jeg bare kunne levd livet til Lauren Conrad.. Da skulle jeg ikke klaget! Orker ikke ta bilder fra i dag, ikke enda i alle fall.. I kveld skal jeg ikke gjøre noenting, bare slappe av og se på tv.. Kommer muligens et/to innlegg til i kveld, så følg med! Laaater

andreabergumma


LEGGER JEG UT BILDE AV RUMPA MI,FÅR JEG VEL 10000 FLERE LESERE.

De siste dagene har jeg lagt ut 'egobilder' av meg selv, og utrolig nok stiger lesertallet og kommentarer. Skal jeg liksom begynne å ta bilder av meg selv daglig? Det orker jeg nemlig ikke, dessuten har jeg ikke blogg for å vise frem hvor 'pen' jeg er.. (og nei, jeg prøver ikke å si at jeg er så jævla pen at det gjør noe) Jeg skjønner jo greia med å ta bilder fra den dagen, og ikke et bilde som ble tatt for to år siden, men når bildene som blir lagt ut bare er ansiktet mitt som lyser opp med et falsk smil skjønner jeg ikke greia med at det er særlig interessant.. Allikevel kommenterer flere folk innlegg med såkalte 'egobilder' enn andre innlegg uten ansiktet til bloggeren klistret utover skjermen. Hvorfor er det sånn egentlig? Greia er vel kanskje at halvparten av 'leserne' ikke leser i det hele tatt, men ser på bilder. Jeg vet at jeg leser 30% av det jeg kommer innpå, men ser gjerne på bildene. Og har du ikke bilde i innlegget ditt, hopper jeg mest sannsynlig over på noe annet å lese.
Jeg skal vedde på at svært få kommenterer det her, ettersom jeg ikke har med et trøtt bilde av meg selv.

Laater

WORKOUT.

Nå har jeg akkurat dusja etter håndballtrening. Godt å få beveget litt på kroppen etter å ha vært borte fra alt som heter trening i laaang tid. Har egentlig ikke særlig mye å komme med, og nå har jeg store planer om å spise boller og brus, nei kakao.. Mamma som har vært flink og bakt i dag, er ikke ofte.. Jeje, laaater

Er nok stygt redd de siste ukene har vært sånn her:
Image and video hosting by TinyPic

SPREKING!

Nå har jeg akkurat dusja. Etter jeg kom hjem fra skolen i dag har jeg gått tur.. Sprek som jeg er! Jeg hadde på meg uggs, sånn at jeg ikke skulle fryse på beina. Noe som viste seg å være veldig dumt, siden de er helt glatte under. Kan si det sånn at det ble litt knall og fall på turen.. Jeg er glad onsdagen er over, jævla drittdag..
Har egentlig ikke særlig mye å skrive, så her er noen bilder fra før jeg gikk i dag(derfor de slaskete klærne)
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


laaater


3 DAGER IGJEN...

Ja, jeg teller ned til ferien..

Nå er jeg kvalm etter å ha stappet i meg to påskeegg i rekordfart! Det er ikke synd på meg, når jeg spiser godteri i uka..

Siden lesertallet går opp når jeg legger ut meningsløse og mindre pene egobilder, kommer det noen flere fra i dag:

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Nå skal jeg ta livet med ro, og lese litt til samfunnsfagprøve i morgen.. Ha en fin kveld,
laaater

1 UKE TIL!?

Image and video hosting by TinyPic
Når jeg er innom forskjellige blogger for tiden virker det som om alle har vinterferie.. Jeg derimot var oppe kl. 6 i dag, og kom hjem 4. Må si jeg ser mørkt på en hel uke til med skole nå, men det skal bli utrolig godt å ta livet med ro neste uke! Nå skal jeg finne meg is ellernoe annet godt, noe må jeg unne meg selv om ferien er 4 dager unna..

Har du vinterferie?

LETTERE IRRITERT,VANLIG SØNDAG.

mg4040 kopieDet er seriøst ikke èn dag hvor blogg.no funker som det skal. I det siste har jeg enten ikke fått kommentert, lagt ut bilder, logget inn, eller så går det utrolig treigt, og nå vil ikke kommentarene mine vises..  BAH,FIKS DET! 

Dagen i dag er / blir som alle andre søndager. Anne Marte er her,og vi bare loker litt som vanlig på søndager. Jeg har mekka en veldig sen frokost, som bestod av nachos og kjeks. Wiii! 

Men nå stikker vi til hov for å leie film, laaaterWINTER WONDERLAND.

Var ute og tok noen bilder i dag:
 
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Er ikke ofte jeg klarer å komme meg ut mens sola fortsatt skinner. Kvelden skal jeg bruke sammen med mamma, ettersom broren min og pappa er på rally, og am er på bursdag. (jeg er for lat til å kontakte noen andre,ja) Vi skal kose oss med nachos og godteri, koselig..  men nå stikker jeg, Laater


HOME,SWEET HOME

snc10011

I dag klarte jeg å komme meg på skolen! Det var tommel opp..

...
men jeg måtte dra hjem igjen fordi jeg ikke orka mer
snc10016

tommel ned....


I dag har jeg tatt bilde av hva jeg har på meg.Noe jeg aldri gjør. Outfitbilder er oppskrytt..
unbenannt1


Nå skal jeg sove og slappe av, i'm tired.. NATTA'A!

BURSDAG,SOVE,KAKE,TV,BORT.

I går var jeg på bursdagsfest langt oppi skogen et sted.. Det var en del folk der, og hadde det for det meste veldig gøy. Yeah, har egentlig ikke så mye å skrive om det. Fikk ikke tatt noen bilder forresten, men mulig jeg legger ut om jeg finner noen. Så sov jeg til halv tolv tiden før jeg måtte opp og mekke kake til mamma, morsdag vet dere. Nå sitter jeg og sminker meg og ser på barna i bakkebygrenda. Ntå, det er koselig, barndomsminner.. Men nå må jeg stikke, skal til bestemor og bestefar på middag, LAATER

SVAR PÅ SPØRSMÅL

Siden ingen lurte på noe mer, kommer svarene her:

Hva er dine favoritt bloggImage and video hosting by TinyPicer /Hvilke blogger leser du mest? Favorittene er Ida Wullf og Nettenestea. Ellers leser jeg en del av vennene på blogg.no +++

Hva mener du om alkohol som 14 åring?
Hmm. Har ikkenoe i mot det, men ser ikke vitsen i å begynne å drikke så tidlig:-)


Er du filosofisk?
Spørs hvordan filosofisk, men jeg tenker nok en del over ting jeg gjør/har gjort osv. Litt for mye kanskje.. Bare spør AM, hun blir sur fordi jeg tenker for mye.

Hva synes du om jenter som snuser?
Ingenting i mot det heller, selv om jeg ikke skjønner greia.. det smaker jo bæsj, sant?

Hva tenker du på å bli når du blir stor?
Når jeg blir stor tror jeg at jeg vil bli noe innen media. Har lyst til å bli journalist for noe på nettet eller noe. Ellers veit jeg ikke helt, er jo veldig glad i å redigere/drive med bilder/fikse design osv. men tror jeg er litt for utålmodig og litt for likeglad til å kunne jobbe som noe innen mediedesign osv.

Hva slags bilde redigerings program bruker du ?
Jeg bruker Photoshop Elements 5.0 og Photoshop CS3


Hva slags sminke produkter bruker du ?
Til daglig bruker jeg foundation (instant smooth result, maybelline og dream matte mousse), mascara (blueberry volume mascara fra lumene og sølvfarga telescopic fra l'oreal). Ellers bruker jeg litt solpudder(h&m) i kinn og noen ganger eyeliner(h&m).

Kan du lage et innlegg om redigering av design til blogg?Det kan jeg helt sikkert! Men spørs hva folk vil ha av tips. Dessuten er jeg ikke særlig flink.. Men det kan jeg, bare jeg får vite hva folk trenger! Skriv kommentar hvis det var noe spesielt du tenkte på..Har du brukt mye tid på å få bloggen akkurat som du vil? Er du fornøyd?
Nei, jeg vil ikke si at jeg har brukt så alt for lang tid på å få bloggen som jeg vil. Jeg er nemlig veldig utålmodig, + at jeg ikke er særlig perfeksjonist, derfor blir det så som så. Bloggen min nå kunne så absolutt hatt et mye finere design om jeg virkelig hadde satt meg ned og ordnet det skikkelig, men er bare det at jeg ikke orker å sitte så lenge med det.. Om jeg er fornøyd? Tja, kunne selvfølgelig vært bedre.. men ettersom jeg ikke har brukt så mye tid på det, så synes jeg at det er helt greit!

Er du naturlig blond eller bleker du det?
Jeg er ikke så blond som jeg er nå, jeg er mørkeblond. Veldig kjedelig farge, og jeg husker nesten ikke hvordan den orginale hårfargen min er en gang siden jeg har bleket/stripet/farget håret siden slutten av 7. klasse.

Hvilken farge har du på tannbørsten din?
Tannbørsten min er rød og hvit.

Har du kjæledyr?
Nei, men skulle gjerne hatt.. Jeg vil ha en hund, så om noen vil gi meg en, blir jeg kjempe glad! Hihi

Hva er ynglingsfilmen?
Det vet jeg ærlig talt ikke..

Kakkao eller te?
Kakao

Liker du kaffe?
Ja, men ikke svart kaffe.Eller jeg kan drikke det og, men synes ikke det er særlig godt.

Dvd eller vhs?
Dvd, eller?

tv2 eller tvnorge?
hmm. 50-50, vet ikke. Liker begge.

Hvor lenge har du blogget?
Jeg har blogget siden mai 2008.

Hvilken farge liker du best?

Jeg liker blå best, og lilla liker jeg godt.

SPØRSMÅLSRUNDEN.

Har du noen (fler) spørsmål til meg? Skriv dem nå, ettersom jeg tror jeg kommer til å svare på dem snart om det ikke kommer noe mer. Så om det er noe du lurer på, skriv det som kommentar her:-) var forsåvidt ikke særlig mange som lurte på noe, men da trenger jeg iallefall ikke legge ut en ny spørsmålsrunde på en stund..

Har vært dårlig blogging i det siste. Noe jeg egentlig sier hele tiden, det er jo fordi jeg ikke er fornøyd.. Jeg har ikke tid og ork til det, blogging er nemlig et tidsfordriv for meg, og det er litt kjedelig at det har gått over fra det til et ork man føler man må gjøre.. Fordi det har det i det siste, og da blir jo selvfølgelig bloggingen deretter. Jeg skal prøve å skjerpe meg, så blir det kanskje litt mer gøy også, for når man får flere lesere er det jo automatisk morsommere, og for å få flere lesere kan man ikke fortsette å blogge sånn jeg gjør.

Laater
dpjkd
påskeegget mitt er borte, buhu.( og ja, jeg har akkurat sovet i sånn 2 timer. derfor det trøttet trynet)

OPPTATT OG UTFORDRING

Minner om spørsmålsrunden HER forresten. Blir kjempe glad for spørsmål.

Jeg har blitt utfordret jeg og, som så alt for mange andre:


besseggen og kamp 006

Utfordringen går ut på:

1. Gå inn på mine bilder/mapper. 2. Velg den 6 mappen. 3. Finn det 6 bildet. 4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det. 5. Send utfordringen videre til 6 stk.


Utrolig heldig med bildet.. Styggeste joggebuksa som er oppi rumpa, that's hot.  Ja, bildet ble tatt på slutten av sommeren 07 i hagen til min aller beste Anne Marte. Vi skulle på fotballkamp, også stod vi på hender av en eller annen grunn. Ja, det er vel egentlig det jeg husker ved den dagen. Jeg hadde sykelig blondt hår der forresten, det husker jeg.

Jeg utfordrer de som enda ikke har blitt det!
Ellers så skal jeg fikse noen ting nå, skal fortelle mer om det i morgen tenker jeg.. Er ikke stort jeg får sagt nå nemlig. Men detaljer + bilder kommer i morgen. Min beste, Anne Marte har forresten bursdag i morgen.. Så skal spise middag med hun etter skolen i morgen. Blogger sikkert i morgen kveld...


LAAAAATER

SPØRSMÅLSRUNDE!


hihihihihihihi
bilder fra en real 'photoshoot'. Og for de som trodde de var tatt for ca. 3 min siden, så må du nok legge til 2 år..
                                                                       (Jeg (håper for guds skyld at ingen trodde det)

Har veldig lite å skrive om for tiden + at jeg har liten tid til blogging. Og ettersom hele bloggnorge kjører på med masse spørsmålsrunder for tiden, henger jeg meg på bølgen jeg og. Her kommer min første spørsmålsrunde:D
På tide, siden jeg har 'blogget' siden mai (kan umulig kalles blogging det jeg gjorde i starten,men) Så, reglene er.. INGEN, bortsett fra at jeg ikke svarer på ekstremt usaklige og personlige spørsmål.. Sååe, spørr i vei. Litt flaut om ingen spør om noe..

 Aner ikke om det blir noen spørsmål, men vi får se. Dere kan vel ikke vite så alt for mye om meg? Vet ikke helt når jeg avslutter spørrerunden, men blir vel i slutten av uka eller noe..
LAATER

DANCE LIKE NOBODY'S WATCHING...

....Love like you've never been hurt - Sing like nobody's listening - Live like it's heaven on earth.


uhohaoaj

Under bursdagen i går fant jeg og AM ut at det var gøy å danse 'crank dat dansen' til Soulja boy..  Så dansa den sånn ca. en del i går! Etter bursdagen var over og alle hadde dratt hjem loka jeg og Am litt rundt hos henne før vi dansa oss ned til meg rundt halv to, der vi satte på film og sov..  I dag har jeg vært kvalm, og ja.. Kvalm. Men nå skal jeg prøve å spise litt pizza, så see'yah.

LAATER
sexy picture right there.
hits