februar 2010

dagens antrekk

... wow, tror jeg er omtrent et halvt år siden sist jeg tok bilde av hva jeg hadde på meg. muligens fordi jeg ikke har noen stil som er noe særlig å hoppe i taket for.. uansett, i dag har jeg vært hos bestemor og bestefar på middag, og da så jeg sånn ut:

beklager den forferdelige kvaliteten, men orka ikke bruke speilrefleks i dag.

We do not remember days: we remember moments.herregud så mange minner jeg har fra livet mitt. minner som får meg til å smile, bli lei meg og flau. jeg har forandret meg mye i løpet av årene, men noe av den lille jenta med maling i ansiktet sitter nok igjen - rakker med blondt hår og blå øyne, sta og egen, en vimse av ei tullejente.  

hvem er du?


siden det er en stund siden jeg har blogget ordentlig tenkte jeg at jeg skulle få litt info om hvem som egentlig leser bloggen min og hva de liker / ikke liker ved bloggen min. så hvis du leser dette ville du vært super hvis du orka å trykke på 'kommentar' også trykke inn noen ord.  (halvparten er vel stalkere som kjenner meg, som ikke tør å skrive noe..)
Hvor gammel er du? Hvor bor du? Hva liker du med bloggen min? Hva kunne vært bedre?

thanks, bye!

oh' lazy saturday.

fortsatt litt småsyk i dag, men er så  og si friskmeldt! 123,smil! Også slenger vi inn noen ekstremt random bilder av roterommet og rotemestern selv, siden jeg ikke aner hva leserne mine vil ha:hvor kult hadde det ikke vært om det stod det på veggen min? da hadde mamma blitt fornøyd.

Kommer helt sikkert flere innlegg utover kvelden, siden jeg skal være hjemme og kjede meg i dag. Neste helg er det best det blir fest! hilsen rime-mesteren. 
hva skal du i kveld? 

today i'd like to wear this

jeg er fortsatt syk. noe som vil si joggebukse, stor genser og topp på hodet. classyclassy. derfor mekket jeg heller et bilde hva jeg ville hatt på meg i dag: 


hva ville du hatt på deg i dag, hvis du fikk velge?

daske blir skuffa

jeg har lovt min kjære daske å blogge hele den uka her.. 
men i dag er jeg litt småsyk og orker ikke ta noe særlig med bilder. please forgive me, daskebøen :-)  .. i'll be back.

si hei til daske, my nr.1 fan. 

my lovehearts


random bilder fra en skoledag. søte folk :-)

svar på et enkelt spørsmål'a.

Nå er jeg endelig hjemme fra skolen. ja, noen tullinger må vente enda en uke før den herlige vinterferien kommer. ikke gni det inn at du har ferie, neste uke skulle du ønske du var meg.. har akkurat kasta i meg food, og skal prøve å ikke sovne før treninga i kveld.

Ettersom jeg skal blogge litt ordentlig den uka her, tenkte jeg å spørre om en ting:
hva vil dere at jeg skal blogge om? noen ønsker? noen spesielle bilder, ellerno?
liten vits at jeg blogger om hvilke farger jeg har på sokkene hvis dere vil se hvilke farger jeg har på hårstrikkene mine, liksom.


wella-reklame, ellerno.

skulle prøve å være litt kreativ og ta noen bilder til bloggen i stad. endte opp med bilder som er så lite originale at bestemor kunne tatt bedre bilder. (om hun bare skjønte hvordan man tok bilde)..
 her er hvertfall noen 'hårbilder' som lett kan brukes i den neste Wella-reklamen.. pff.. ( lårene mine er forresten helt for jævlig ujevne, grunnen er at jeg har 'skapra' opp bildet alt for mye.. så ingen tror jeg har en sjelden lårsykdom, annet enn fedme, da. )nå ser vel bloggen ok ut, eller?

nå har jeg sittet med håpløse html-koder i ca. 3 timer til sammen. resultatet ble vel ikke så bra at jeg vil hoppe i taket, kaste meg i lysekrona og løpe ut i snøen halvnaken, men det funker. jeg har da ikke helt glemt gamle kunster, selv om jeg er glad for at jeg fikk litt hjelp av diverse "bloggdesigneksperter". nå har jeg litt mer motivasjon til å blogge, siden den er litt finere enn før, mindre rotete hvertfall. mangler forresten header, får se om jeg får rota meg til å fikse en snart. 

dagen har blitt brukt til å fikse både meg selv og rommet mitt. resten av dagen skal jeg bruke på å begynne med en fotorapport, spise meg feit på en god middag også skal jeg prøve å få slengt inn et blogginnlegg i løpet av kvelden. laderen til skolepc'n er herpa, så jeg får ikke brukt den,og min andre kjære pc er så treig at den burde vært pensjonert for lengst. derfor sitter jeg med jobbpc'n til pappa, uten noen slags form for redigeringsprogrammer. derfor er jeg glad for at vi  har noe så fint som weheartit:.. og vi venter på sommeren

helt for jævlig stygg blogg

jeg prøver så godt jeg kan å fikse designet. designet mitt har vært stygt sånn ca. helt siden jeg startet og blogge, og nå har jeg begynt 'helt på nytt' og prøver å dra frem gamle kunster fra piczo-tiden min. jesus, som en racer jeg var på html- koder og alt sånn, den gang. nå derimot, husker jeg ikke engang koden for kursiv skrift, kult. 

derfor ser bloggen min altså litt  for jævlig ut akkurat nå (som om noen bryr seg). jeg har jo ikke gitt lyd fra meg på en uke, så tviler på at noen merker om bloggen er mongo et par dager.. vi satser på at resultatet blir bedre i alle fall, noe som forsåvidt ikke skal så mye til, ciao! 


partyparty, random barbie.

nå skal jeg på partyparty, sminken er klar så da mangler vi bare hår og klær..  ha en strålende kveld!
tre close-up bilder:
(uredigert, wow...)


kjører barbiestyle i dag.. 

STRANGER

Do you ever look a picture of yourself, and see a stranger in the background?. It makes you wonder how many strangers have pictures of you. How many moments of other peoples life have we been in. Were we a part of someone's life when their dream came true or were we there when their dream died. Did we keep trying to get in? As if we were somehow destined to be there or did the shot take us by surprise. Just think, you could be a big part of someone elses life, and not even know it...

Tumblr_kw0qubk9m41qzwhyzo1_400_large
bilde: weheartit
hits