mars 2009

JEG TAR EN PAUSE!
Okei, folk har kanskje merka at jeg ikke har blogget så mye i det siste? Jeg har rett og slett ikke lyst, og dessuten har jeg så ekstremt mye å gjøre på skolen for tiden.. Derfor tar jeg en liten pause. Mulig jeg legger ut noen innlegg, men det er i såfall bare for å oppdatere med bilder. Kommer nok tilbake ordentlig til påsken, tror jeg.. Håper folk kommer tilbake etter den lille pausa:-)


Laaater
imens får dere kose dere med bilder jeg tok når jeg var ute og gikk sist helg:
img4443
img4450
img4462

BILDER I MORGENSOLA

img4552
hvis man ser bort fra at jeg ser hemma ut, er bildet ganske kult.

img4531
trøtt morratryne.

img4534
jævlig fotogen i dag, ja.

Nå er jeg endelig sånn ca. ferdig med norsk. Nå skal jeg se på tv resten av kvelden, ungkaren og paradise. Paradise kommer forresten til å bli kjedelig uten mats.

laaaater

DO YOU CATCH A BREATH WHEN I LOOK AT YOU?

Jeg hadde egentlig laget et innlegg i går, men glemte å legge det ut, UNNSKYLD. Stod ikke noe særlig spennende der uansett. Nå driver jeg med norskanalyse, av dikt! Kill me?  Det kommer jeg mest sannsynlig til å bruke resten av kvelden og mye av morgendagen på.. byebye blogging.
Overskriften? la oss si det slik at jeg har hatt david archuleta sin sang, crush på hjernen i hele dag.
Men nå må jeg tilbake til den gørrkjedelige analysen som jeg ikke skjønner noenting av. JAI SOGER I NÅRSK!
Og om noen tilfeldigvis har skrevet analyse om landskap med gravemaskiner av rolf jacobsen, call me?
snc10003 copy
Det er i det minste fint vær da.

TANGERUDBAKKEN OG BILDER!I stad klarte jeg og dette ned trappa, jeg datt rett på ryggen og sklei ned. FY, jeg veit om ei som kommer til å bli gul og blå i morgen..
Nå sitter jeg og ser på tangerudbakken, genialt. Hihi. Jeg har ingenting å blogge om i dag, så det blir meningsløst pjatt..  Jeg kan jo legge inn bilder fra i går:
mg4397mg4400
mg4423
mg4435
bildekvaliteten blir forresten utrolig dårlig på blogg.no, men orker ikke bruke tinypic i dag.
Laaater

PÅSKEKRIM IT IS.

Om jeg skal legge ut film blir det påskekrim(les innlegget: Hvilken videoblogg av meg vil du ha?) Men siden den er gammel, og jeg driter meg ut noe heftig er jeg ikke helt sikker på om jeg vil at alle skal kunne se den mindre søte filmen.. Menmen, om jeg legger den ut kommer den i påsken, siden det er påskekrim! Eller, er ikke så mye som minner om påske der, men vi kalte det påskekrim uansett..

Kvelden vet jeg ikke hva jeg skal bruke på, annet enn at jeg skal se på tangerudbakken og paradise hotel/ wipeout! 
mg4285 kopie

laaaater bitches!

JEG SKAL PÅ DATE!

Nå skal jeg på date med AM,Nacho'date. Jeg skal øyeblikkelig rusle opp veien, over en annen vei, følge den litt og inn en annen vei til jeg kommer til et falleferdig hus..(tullaaa, ikke) Make sense? Uansett.. Vi skal mekke og nachos, og det skal bli kos! I'm hungry, feed me!

Du vet ikke hva å være kul er før du har sett meg:

mg4522
Du er nemlig ikke kul om du ikke kan å sjele.

mg4482

ikke om du ikke har panda på t-shirten din.

mg4484

og ikke tro du er noe om du ikke kan pose som det her.


Nå går jeg før jeg skriver noe annet hjernedødt, laaater

I'M BACK.. EN BIKINI RIKEREDet ble visst lite blogging i går.. Når jeg kom hjem fra Hamar ved 9tiden dro jeg rett til en venninne med flere.. Skulle egentlig på fest, men det ble ikkenoe av. Vi hadde det koselig med snakking, paradise hotel repriser og singstar.
På hamar skulle jeg egentlig finne en jakke jeg skulle bruke i skibakken, men det gjorde jeg ikke..  Men jeg kjøpte bikini til sommeren da. (Og bildet ble tatt i dag tidlig, om noen lurte) Tok ingen bilder, siden jeg glemte kamera.

I dag skal jeg se på håndballkamp i hallen.... alene! Etterpå vet jeg ikke helt hva som skjer, men nå skal jeg spise frokost. LAAATER
HVILKEN VIDEOBLOGG AV MEG VIL DU HA?

Sånn her er antrekket akkurat nå. Sa noen slaskete?
 img4356
geeky beinstilling ..

Om jeg skriver videoblogg føler jeg at lesere strømmer til, ellerno? haha,nææt. Jeg skal ikke videoblogge, meeen jeg skal jeg redigere film og legge ut til dere av noe annet! Siden jeg ikke videoblogger tenkte jeg at jeg kunne redigere noen filmer jeg har filmet gjennom årene.. Hva er dere mest keen på å se? Meg som Frenchy fra Grease + andre, en utrolig klein påskekrim laget for 2 år siden med to venninner, eller bare litt random?
Jeg blogger ikke før litt utpå kvelden i morgen forresten, skal til hamar først..


Laater

DU VILLE HA BILDER,HER FÅR DU BILDER..

Jeg hadde et innlegg der dere skulle skrive hva jeg skulle legge ut bilder av.. Jeg lovte også å linke bloggen, så here we go: www.kristinaberitsveen.blogg.no ville se i lommeboka, veska og sminkepungen min.. Tja, jeg tror ikke jeg har noe oppsiktsvekkende noen av stedene men. Lommeboka er liten vits, siden jeg bare har penger der(har bare sånn liten pung, eller hva man skal kalle det). I veska har jeg veldig lite, omtrent noe sånn:
img4148
jeg er pillemisbruker.

I sminkepungen har jeg dette:
img4344


img4343

img4342
saker dekket av div. sminke er jo alltid like koselig.

No fancy shit, h&m funker fjell!

UTROLIG HVOR MYE MAN KAN SAVNE ENKLE TING.

Det er ikke gøy å merke at man sakte glir fra en person man er glad i. Det kan jo være ulike grunner, man vokser fra hverandre, krangler eller andre grunner.. Man får flere hint om at noe ikke er som det skal, men den store endringen mekrer man ikke før man nesten ikke kan komme seg ut igjen. Det er som å bli sluppet ned i et mørkt vann, hvilken vei er opp?
Jeg er sint, irritert og mest av alt lei meg, og jeg vet at mye er så absolutt min feil.. Enkle ting som å bare være sammen uten stess, uten og egentlig gjøre noe har blitt sjelden vare. Utrolig hvor mye små hverdagslige ting kan bety så mye for et menneske.. Hvorfor kan ikke ting bare være som før?

069 kopie
Okei, så ser jeg litt hemma ut. Men jeg er da lykkelig og glad

SUPERSPREKE ANDREA

img4325
Se så supersterk jeg er! Nå har jeg akkurat trent litt styrke. Nå ser jeg på glamourmodellene, eller hva det heter. Hun ene gjør meg utrolig irritert-.- Makan. Mens hun Helene Rask er egentlg ikke så dum som alle skal ha det til. Nå skal jeg dusje før Paradise Hotel står for tur..

Huff, jeg skulle egentlig ha kommet meg på håndballtrening i dag.. Når jeg trener selv blir det liksom ikke det samme..


Laater

RESTEN AV BILDENE FRA I DAG


Her kommer noen flere bilder fra i dag:

img4315 kopie
img4309
Jeg sleit bare litt med sola.
img4310
Jeg sa jeg sleit med sola, gjorde jeg ikke?


Jeg har hatt en utrolig bra dag i dag! Jeg kom til skolen 12 pga. at jeg bare hadde en mattetime i dag, så dro jeg hjem halv 2. Når jeg kom hjem satt jeg meg ut i sola og sov med sånn ca. 5 ulltepper osv. Det var utrolig godt, og om jeg bare lukket øynene og tenkte nok fikk jeg for meg at det var sol og sommer. Uff, jeg må slutte å mase på sol og sommer nå.. Det er virkelig det eneste jeg tenker på.  Jeg skulle egentlig vært på tur til trening nå, men jeg orker ikke. Så jeg skal heller trene litt hjemme nå. Laaater

ANTREKK..SOL, MEN IKKE SOMMER.

Siden jeg hadde så god tid i dag tok jeg bilde av antrekket ute. Her er noen av bildene:
mg4291

img4313


Resten kommer senere siden jeg må dra nå.. Ha en strålende dag!

GOOOOOD MORINING!

img4227 kopie

I dag må jeg ikke møte på skolen før kl. 12.10.. Egentlig skulle jeg ta halv 10 bussen, men siden mamma skulle til Gjøvik sitter jeg på med henne rundt halv 12. Jeg burde egentlig sovet nå, men siden det er en mann her som skal sette sånn takst på huset, så vil jeg ikke sove. På skolen skal jeg bare ha en dobbeltime matte, så er jeg ferdig. Jeg skjønner egentlig ikke at jeg orker å dra dit en gang..  Jeje, ha en fin dag!

SOMMEROUTFITS.

Siden jeg lengter utrolig etter sommeren tok jeg noen 'sommerbilder', her er resultatet:
mg4269 kopie
img4232 kopie

img4246 kopie
img4244 kopie
det siste hadde jeg forresten aldri gått ut døra med.


Jeg fant overraskende lite sommerklær, noe som betyr en ting.. Jeg må på shopping! Flere enn meg som allerede ser etter sommerklær i butikker?

Nå skal jeg rydde litt før jeg skal se på paradise hotel.. Laaater

HVA HAR ANDREA PÅ SEG I DAG?

Siden noen ville ha bilder av antrekket mitt skal dere få det:
img4223 kopieimg4225 kopie
jeg trenger virkelig sol snartDa skjønner dere kanskje også greia med at jeg ikke legger ut outfit bilder, jeg har nemlig den kjedligste og minst interessante stilen noen sinne. Sååe, hvis dere vil ha det så kan jeg legge inn noen fler outfitbilder, men jeg har ingen bra stil, og ser derfor ikke så mye grunn i å gjøre det. Jeg er ikke akkurat den som legger frem klærne dagen før og finner ut hva jeg skal ha, jeg er mer.. kaste på seg klærne på 3 min. Hva synes du? Mer eller er dere enig?

HVOR ER'U BOR HEN A?

Ikke nok med at jeg bor på Norges minste og mest usjarmerende sted, det er jo så mange crazy folk her at jeg blir redd.
De fleste har vel hørt om "dødens gård", den gale gjengen som drepte to stykker, den ene i låven og den andre kasta de nede i brønnen på en øde og nedslitt gård? Joda, det var i Søndre Land. (Altså, hvor jeg bor) Jeg har utsikt til gården, og blir flau hver gang gården nevnes.

(Jeg kan ikke den historien her helt, så ikke drep meg om jeg har noen småfeil) For leenge siden var det vel en som drepte en fyr her, etterpå serverte han hodet hans på fat (på en kafè ellerno?), han dro også den døde kroppen etter seg langt bortover veien. Hvem i helvete gjør noe sånt?

På søndag så jeg tilfeldigvis på den 6. sans, og der skulle de fnne ut om det verste massemordet i Norges historie... Gjett hvor? Joda, SL. En mann hadde stjålet en klokke, og for å dekke over det drepte han en hel familie på 8 med øks, for så å tenne på huset. Bare for å skjule at han hadde tatt en klokke. Hva faen?
dophodeguidoreni

For ikke å snakke om at jeg "nabo" med verdens største knarker og noen jævler som skyter vilt rundt seg på natterstid og raner både den ene og den andre. Jeg kan ikke på hånda med hjertet si jeg elsker det stedet her.. Mer gærne folk skal man lengte lenge etter. Barna mine skal ikke få vokse opp her. Okei, jeg overdriver kanskje litt.. Det er jo ikke såå ille her..

Men når jeg var liten trodde jeg at jeg bodde på verdens tryggeste sted, der ingenting skummelt kunne skje. Ettersom jeg vokste opp forstod jeg at det ikke var realiteten.

...Og om du bor i Oslo, Trondheim osv. Ja selfølgelig skjer sånne ting ofte.. Men jeg bor på et utrolig lite sted, og jeg blir så oppgitt og flau over hvor mange hjernedøde folk som bor her. Nå blir jeg vel drept etter å ha skrevet det her.

SKRAVLEBOKA


snc10041I 8. klasse starta vi jentene i klassa en greie med at vi delte en vanlig skolebok med hverandre, mest 2 og 2. Der skreiv vi sladder,sladder,sladder og litt mer sladder. På den måten fikk vi kjedelige skoletimer til å bli korte og interessante. Godt tips til de som går på ungdomsskolen, forresten. Om man passer godt på dem så klart. Er ikke alltid like greit når nysgjerrige gutter får tak i hemmelige samtaler (Jeg snakker av erfaring. haha) snc10057 copyJeg tror jeg hadde bok med over halvparten av jentene i klassa. Og i går fant jeg igjen noen av dem. Utrolig hvor mye dumt man klarer å skrive..
Hatt noe lignende?

HVA VIL DU SE?


i295980251679504
Okei, jeg må prøve å få litt liv i bloggen igjen.. Såå, siden jeg ikke fikser jobben med å underholde får dere hjelpe meg på vei. Så er det noe dere vil se? (Som i en bildeserie)
Bare send inn det du vil jeg skal legge ut bilder av, og jeg skal linke til bloggen din i samme slengen..
Vil dere se sokkesamlingen min, skal jeg gledelig vise dere den.. Uansett hva du vil se, write it down..
Aaiiight!
Kjør på..


Det bildet her er forresten ikke det eneste  jeg ikke er særlig stolt av.

I'LL QUIT.

Bloggen min går i bølger. Jeg legger ikke ut hele livet mitt på nett, og ettersom det er det den norske befolkning liker kan jeg ikke vente så alt for mange lesere eller kommentarer. Derfor er jeg fornøyd når jeg får rundt ti kommentarer på dødskjedelige innlegg. I det siste har jeg verken hatt særlig lyst til å blogge, og jeg har heller ikke hatt tid. Bloggingen min går veldig opp og ned som sagt, noen ganger har jeg lyst til å blogge og tar masse bilder osv. mens andre ganger kunne jeg slettet den og glemt den for godt.. Og i det siste har jeg ikke akkurat fått overveldende mye kommentarer, and I don't blame yaa. Jeg skal prøve å slutte å skrive unødvenidige innlegg, men er ikke så lett når jeg ikke har annet å komme med. Vær tålmodig, jeg kommer sterkere tilbake.

L.A. CANDY.

Lauren Conrad Reveals Details of Her New Novel | Lauren Conrad
Visste du at Lauren Conrad har lager en roman basert på livet sitt? Så vidt jeg skjønte kommer det en bokserie av det.
Kommer ut i USA i juni, såe norske fans må nok vente litt.
I'll buy it.

CABO,CABO,CABO!

Været er nydelig i dag, så når jeg satte meg ut i sola i stad og lukket øynene drømte jeg meg bort til varmere strøk, jeg drømte meg vekk til Mexico. Hvor deilig hadde det ikke vært å sitte på stranda med en paraplydrink med sola steikende i ansiktet? Realiteten slo mot meg når jeg lukket opp øynene og så at snøen dekket så og si halve verandaen.. Ja, så er det kanskje litt  igjen til sommeren.
snc10001 copy
Frister litt, eller hur?


TIDLIG OPPE

Våknet tidlig og dro hjem igjen tidlig i dag. Dagen ble bra den, og jeg hadde det gøy. Tok en del bilder, men er så ufattelig stygg på alle at jeg velger og legge ut det minst stygge, og når du ser det kan du tenke deg hvor ufotogen jeg er på de andre..

snc10001
Laaater
 

PÅ VEI UT.

Nå er jeg og AM på tur ut, skal til en kompis på bursdagsfest også skal vi loke Dokka.. Skal ligge hos AM, så bilder osv. kommer i morgen.
Kort oppdatering, menmen..
bilde 21bilde 19
bilde 15bilde 18
stemmer

KILLING ME SOFTLY.

Jeg må nok en gang beklage, men geografilesing er det jeg prioriterer i dag. Den siste tiden har det vært dårlig med blogging, siden jeg har hatt en del skolearbeid å gjøre.. Men i morgen lover jeg å legge ut noen litt mer interessante innlegg/bilder enn der jeg poser med en bok osv. haha! Lurer på hvor mange lesere jeg har mistet i løpet av de to siste ukene.. Håper det ikke er alt for mange:-) som et lite plaster på såret skal jeg legge ut noen bilder av... MEG:
bilde 6bilde 4
hvis noen lurte, så har jeg fortsatt tid til å være litt kul:
bilde 14bilde 13
Peace and love lizm dizm!
TAKE YOUR BROKE ASS HOME!

Nå sitter jeg og ser på sesong 5 av den danske paradise hotel på nettet mens jeg blar litt i den nye h&m katalogen. H&M har utrolig mye fint for tiden, og pengene brenner i lomma.. Nei, vent, jeg er blakk jeg. Det er så typisk. Hver gang jeg finner masse fint, har jeg 0 penger, mens når man har penger finner man ikke en damn shit også bruker man det opp på tull.
Og nei, jeg ser ikke på gossip girl. Episodene har jeg sett før, og gossip girl er en serie som er gørrkjedelig å se opp igjen flere ganger.


Men tilbake til Paradis og klær,laater

HEI GUYS!

Okei, jeg må bare si jeg ikke er særlig keen på å blogge nå. I dag har jeg en slappe av dag, siden det skjer så mye for tiden. Skal bli godt å gå av bussen på fredag og vite at det er helg..  Poenget er at jeg tror ikke det blir noe særlig blogging før på fredag, kanskje i morgen. Spørs litt... Men i dag kommer jeg ikke til å blogge noe særlig. Grunn: Jeg har ingenting å blogge om siden livet mitt består av lekser, tv, sove for tiden. Grunn nr. 2: Jeg orker ikke.
Sorry, that's life.. Kos dere med andre bra blogger!
Laaater

LEKSER OG TV-DAG

Har ikke blogget før nå pga. jeg har opp til øra med lekser. Ikke første gangen jeg bruker det som unnskyldning? Ikke skyld på meg, men de jævla lærerne..
Heldigvis er det tv-dag i dag, charter og paradise hotel! Nå skal jeg nørde litt mer tv og lekser, laater
snc10027 copy

skal ikke påstå jeg ser så opplagt ut på morgenen.

snc10039 copy
tysk er kjempe gøy!

JEG VIL HA IS!

Dagen i dag var vel som vanlig. Noen klarte å kjøre seg fast på gårdsplassen vår for ca. en time siden. Haha, jeg skjønner ikke at det er mulig en gang. Og bilen dro igjen for ti minutter siden, kaos.

Nå må jeg skrive nok en engelsk tekst... Bah! Alt jeg trenger er litt is. Derfor skal jeg snike meg til litt is etterpå, jeg fortjener det jo,litt.

snc10124 copy
før jeg får is.


snc10080
etter is.


konklusjon: jeg trenger is.

SWEET DREAMS.

Anne Marte ble med i hallen i stad. Var koselig å være litt med am igjen, siden vi ikke har vært sammen på en god stund. Etterpå dro vi hjem, også skulle jeg egentlig være med til Dokka.. Men siden jeg hadde oppunder øra med lekser, så måtte jeg bli hjemme. Nå er leksene gjort, og jeg skal finne senga, skole igjen i morgen. Gleder meg så sykt til påskeferie og hyttetur at ja.. Can't wait!

snc10021 copy

Natta'a. / fy faen som jeg ser ut. hahahhaNYTT DESIGN.

headi


Fikset en ny header litt kjapt i stad, siden jeg er så lei den gamle. Veldig enkel og grei, er sånn jeg liker det. Er en del ting som gjenstår før det er sånn det skal være, men jeg har ikke tid til å ordne på det nå. Skal nemlig gjøre ferdig en engelskoppg. før jeg må fikse meg, så skal jeg til hallen for å se på broren min spille fotball.

Hvordan synes du det ble?

JENTEKVELD.

Da var en koselig kveld med Kjersti over. Endte opp med at det bare ble oss to, men synes det var koselig uansett. Vi leide film, fritt vilt 2.. også 'slækka' vi litt ellers. Fikk sånn 3 telefoner på 5 min. To av dem var fra Axel/Tore som skulle ha oss til å dra til Axel siden det var fest der ellerno. Men siden Axel bor laaang unna meg, så ble ikke det aktuelt. Etterpå ringte Simen, og han og Alban stod nede i veien. Så da gikk vi ned dit og snakka litt med dem og slik. 

Oi, det var mye oppramsing og mange 'ukjente' navn.  Men nå er jeg mett og fornøyd av alt for mye godteri. Skal bli godt å legge seg til å sove nå. NATTA! 

READY,SET,GO.

Ble vel ingen jentekveld som jeg hadde tenkt.. Ettersom alle var opptatt med et eller annet, men Kjersti blir med. Og mulig Sina skulle, også kommer kanskje Sigrid en tur. Jaja,koselig blir det uansett.
Nå skal jeg finne noen klær jeg skal ha på meg, fikse hår, spise, så skal jeg til hov og møte kjersti.
Laaater
snc10112 copy
se, det ene øyet mitt er mindre enn det andre. for de som måtte synes det er interessant

GIRLS NIGHT...IN

Se så pen jeg ble i går:
(skriker ironi av den setningen)
snc10044 copy

snc10127 copy

snc10136 copy
Utrolig hva gamle sanger som bailando og litt gladsanger gjør med humøret.
Jeg fikk det som jeg ville og det blir en liten jentekveld med film og sånn hos meg tror jeg. Skal bli koselig og det får meg forhåpentligvis litt i humør igjen. Nå må jeg stikke ettersom rommet mitt ser ut som et bomba horehus.
Laaater

ALMUNECAR, PLEASE?

Jeg drukner i snø og fryser ihjel av kulde. Kan ikke bare uggs bli byttet ut med ingenting, snøen med strand og Norge med Spania. Da hadde jeg vært en lykkelig person.. Kan ikke den 17. juni komme litt fortere?
tvillinger

Se bort ifra at toppen er alt for langt opp, bollesveisen og det faktum at vi faktisk har øynene lukket så er vi jo litt søte.
Hvem prøver jeg og lure? Bildet ble tatt i 7. klasse, det er min unnskyldning.


Bildet er fra sist gang jeg og am var på almunecar. Sjekk de utrolig fine klærne. Vi insisterte på å kjøpe de skjørtene, gudene vet hvorfor. Skal ha det med til Alunecar i år også, bare på trass. Da blir det rekonstruksjon av bildet. Eller noe i den duren?SKAL DU TIL VARMERE STRØK I SOMMER?IRRITERT

Akkurat nå er jeg bare sur og irritert. Er liksom ikke så mye jeg får skrevet om det på bloggen, siden det er litt privat. Er bare at noen dager kan jeg irritere meg så sykt over personer + oppførselen dems at jeg tror jeg.. ja.
Image and video hosting by TinyPic
ikke vær så sur'a.

LEGG MEG TIL PÅ BLOGLOVIN.

Legg meg til på bloglovin,
så kan du legge igjen en kommentar her, så legger jeg til deg og:-)

Follow jejeandrea


(Kommer et ordentlig innlegg litt senere i dag)

BUSY,BUSY.

anrrrrea
Tror det blir dårlig med blogging i dag. Er nemlig nødt til  øve til naturfagprøve i dag + at jeg må gjøre ferdig den siste finpussen på norskanalysen.
har egentlig lite planer om å fortelle om dagen min osv. siden ingen har noen som helst interesse for det. meg inkludert. derfor hopper jeg rett over til å skrive:

Vi får se, men noen ganger er jeg litt busybusy jeg og..
Laaater

SHOCKING NEWS.

I går så jeg sånn ut før jeg dro til Hov en tur med mamma:
snc10012To timer etter så jeg sånn ut:
snc10016 kopie

Oh, crap!

KORT OPPDATERING.I går var jeg ute og lekte 10åring. Først grilla vi ute, så ble det litt aking, før vi gikk inn.. så dro jeg vel hjem rundt halv to ellernoe.
Nå skal jeg hoppe i dusjen, så står rydding av rommet for tur, så venter den kjære norskanalysen på meg. YES!
Ellers er vinterferien over. YES!
Og det er naturfagprøve på onsdag. TRE GANGER YES!
Jeg har gjort noe annet det siste døgnet og, som jeg forteller om senere i dag!
(ikke skyld på meg fordi det ikke er med bilde, men blogg.no og jeg er uvenner for 698 gang.)

Laater
hits