mars 2010

god påske,nå drar jeg på hyttetur!

nå drar jeg på hytta. kommer til å være borte til mandag, så det blir 0 blogging frem til da! ha en kjempe bra påske, kos dere masse! :-)
nå får vi bare håpe at været blir sånn, selv om det ikke ser så lovende ut..

hva skal du resten av påsken?

i'm off to work..


da stikker jeg for å jobbe noen timer, ha en fin dag!
forresten er det et halvt år til jeg blir 18, wiiiii. jøsses, det er lenge :(
hva skal dere i dag?

lørdagskveld.

Kvelden i går ble bra, jeg koste meg! Dagen i dag har jeg tilbrakt på jobb, gøygøy. Nå er jeg utrolig sliten og har store planer om å legge meg snart. wow, kl. er ni, jaja. whatever.. Jeg er sliten, derfor har jeg store planer om å finne senga. I morgen blir det jobb igjen, så vet ikke om det blir noe blogging. 

her er noen av bildene fra i går (de fleste nekter jeg å legge ut av ulike grunner, haha) :
dagens outfit: fest.
nå gjør vi oss klare for vors, før vi skal videre på fest. Silje og Line deltar på outfit-bilder i dag, søte eller hva?
hva skal dere i kveld? kos dere, det skal jeg! 
suss og nuss, puss og kluss hilsen silje daske :-)

hey'yaaah.

okei, det innlegget her er bare utrolig random og unødvendig, men ville blogge litt siden folk er så søte og stikker innom bloggen, uansett om jeg blogger helt for jævlig for tiden!

jeg har rota bort laderen til kameraet mitt, hvis noen lurte. derfor ble det ingen bilder ellernoe i går.. i dag skal jeg være med jentene, og vi skal på fest.. surprise, surprise! Silje kommer til meg om litt.. eller en stund, så skal jeg fikse meg og se om jeg får tatt outfit-bilde med det gamle kameraet, siden jeg har blogget crappy og alt sånn i det siste.
ellers har jeg googlet meg selv i dag. wow, hvor kul er ikke jeg? haha. ligger utrolig mange fæle bilder av meg på google, noe som skremmer meg litt. skriver utrolig mye bullshit i dag, så tror vi runder av her.  
laaater bitches


okei, det bildet her var jo bare litt random. men jeg må jo si jeg kler hatten..

jeg er litt opptatt for tidenkommer til å bli litt dårlig blogging fremover. Grunnen er at jeg er opptatt med lekser før påsken,og i påsken er jeg ganske så opptatt. jobb første del, og etterpå drar jeg på hyttetur fra onsdag til mandag. vi får se hvor mye blogging vi får skviset inn, men da er folk klar over hvorfor bloggen kommer til å være kjedelig de neste dagene. skal prøve å slenge inn noen innlegg innimellom, men lover ingenting.

hva skal du i påsken?

dagens inspo: Miroslava Duma.

Er det noen som får meg til å ville farge håret brunt, klippe lugg og skaffe meg brune linser, så må det være Miroslava Duma. (selv om hun kan holde navnet sitt for seg selv). Utrolig nydelig, og har jo også selvfølgelig en garderobe det er verdt å drepe for..
hva synes du?

pictures i like

i want all of these beautiful rings like omg.
Tumblr_kzjenlbx9n1qzohqbo1_500_large
20090422202804
Tumblr_kur7ueqfdg1qzjymmo1_500_large
utrolig random, men tenkte det var bedre enn ingenting.

i dag er jeg opptatt med prøveøving, derfor orker ikke ta noen særlig med bilder. litt dumt at jeg ikke har begynt med matte før nå, siden jeg har to bøker jeg egentlig skal gå gjennom før prøva i morgen. fml-.- 123.. herregud så lang tid jeg har brukt på det innlegget her, kunne regna ti oppg på samme tid.

dagens antrekk.
dagen i dag skal brukes til å øve på matteprøve på mandag, og markedsføringsprøve som er på tirsdag.. (eller trykk-fremføring onsdag, rettslæreprøve torsdag, eller norsk fremføring på fredag og ikke minst historieprøven som jeg også har på fredag..)  åh, herlige siste uke før påske! skal ikke bli noen daffeuke dette nei! men så lenge påsken er rett rundt hjørnet skal jeg nok overleve.. 

ha en fin dag, fest til dere dør og alt sånn der.. 

today i'm wearing this.. osv

her er dagens outfit, ikkeno hokus-pokus, men pga, mangel på ting å blogge om, så skal dere få se dagens meningsløse antrekk:

også tok jeg med et bilde av meg med solbriller for å fjerne en hver tvil om at jeg er en skikkelig teit blogger som tar bilder med solbriller inne.. wow. kan noen vennligst lage et par briller som faktisk kler meg forresten? må jo gå rundt hele sommeren og leke ming-ming fordi solbrillene ligger godt plantet på hylla hjemme. æsj. 

ok, nok random.. helga mi skal brukes på lekser, så ser ikke bort i fra at jeg kommer til å blogge litt.. 

forresten, jeg trenger ny inspo til klær. noen forslag til blogger, folk, kjendiser whatever som jeg burde sjekke ut?
-thanks, nightynight bye.

dom är kåta som djur, dom får sitta i bur.

i dag er jeg kjempe sliten, og har sovet hele tiden siden jeg kom hjem fra skolen. har ikke blogget på en stund av den enkle grunn at jeg synes det er stress og jeg har ikke orka. men kommer snart med et ordentlig innlegg igjen, og mens vi venter kan jeg legge ut noen bilder som ble tatt i helga når vi hadde jentekveld, som utviklet seg til en real rølpekveld..jeg ser virkelig helt forferdelig ut på godt over halvparten av bildene, men hva gjør man vel ikke for sine kjære stalkere.. enjoy!
stikkord for kvelden: jenter, ost&kjeks + vin, classy --> rølp, björn rosenström, allsang, dans, randomrandomrandom gøy med bygdetullinger.

hyttetur!

nå drar jeg på hyttetur med jentene i klassa. kommer tilbake i morgen med stygge bilder av alle de sjarmerende jentene :-)


empty..

kjedelig dag. slakk slakk slakk. ingenting å blogge om. tv. nett-stalking. halvsove. slaskeklær. tænne i sola. kaldt. spise. 
morsom dag, right? kan ikke skjønne at folk orker å blogge om noe interessant hver dag, hvor får de inspirasjon og kreativiteten fra? 
noen som er mer kreative enn meg i dag, og som har noen ideer til noe jeg kan ta bilde av/ skrive om, whatever?

jenta som trodde det var sommer
NYTT DESIGN.

jeg er ikke fornøyd med headeren, og skal prøve å få til et litt bedre resultat på den utover kvelden..

vad tycks?
hits