mars 2011

om jeg bare hadde utstråling som henne....

PowernapNå er jeg hjemme etter en hard og slitsom skoledag.. hehehehe. Skal ta en powernap, før det bærer ut igjen for å kjøre ut flyers. altså dugnad til russebilen...funfunfun! Ha en fin dag, ikke blås bort!

HejHejHallåååå!


//sommer 2010

Ville bare si hei jeg! Er veldig opptatt for tiden - surprise surprise! Når jeg endelig har tid til å slappe av i fem minutter kaster jeg meg ikke akkurat over bloggen for å oppdatere.. Derfor må jeg be dere om å være tålmodige, i verste fall er jeg ordentlig tilbake i slutten av april... også er det russetid, noe som betyr tre uker til med fravær, før det blir eksamenstid.... konklusjon: vi ses i slutten av juni! Neida, skal prøve å oppdatere litt innimellom, men det kommer ikke til å bli daglig.. Ha en fin dag, jeg skal dø en sakte død med lekser opptil ørene...

Little things

Natta.sov godt

Daske og Andy3000 tar kvelden og sier natta til alle blåglesere.. hihi, sov godt CUPCAKES! tulla,mente boller... god natt boller, hilsen Daske

It gets worse at night

Nå er jeg sliten og trøtt... men kvelden er enda ung. Jeg har nemlig masse lekser som skal være gjort før jeg kan legge hodet på puta. Jeg ser stjerner, la meg sove....

Weeks go by like daysHar hatt fri i dag, lykke! men måtte bruke dagen på skolearbeid uansett, siden jeg har prøve i morgen. Derfor har jeg sittet ute i sola med religionsboka og tæna i samme slengen.. Nå skal jeg skifte før jeg drar for å trene, ha en fin dag!

Velbrukt russekort selgesVurderer å selge noen av russekortene mine til høystbydende. Jeg er jo tross alt kjendis........... Heheh, tullaaa. Dere hadde vel tenkt til å skjelle meg ut nå, for at jeg kalte meg selv kjendis? Som når dere ble sinte og kalte meg dum fordi jeg hadde en rev på hodet? Tullinger...

Flere som er russ i år? gleder meg.

HavfruenI dag er planen å gjøre minst mulig.. Nå skal jeg slappe av med en bok, kan ikke huske sist jeg hadde tid til det..

denne sommeren skal jeg...

spise is hver dag (nesten), bli brun, gå i shorts hver dag, gå barbeint i gresset, bade, se på regnet plaske ned utenfor, sove i hengekøya, irritere meg over dårlig vær, smile når det er fint vær, bruke solbriller, grille, være ute på sene sommerkvelder, spise jordbær, nyte sola, dra på roadtrip, være våken til langt på natt fordi det er alt for varmt til å sove, bli spist opp av mygg, spille fotball, kjenne lukten av nyklipt gress, være mer spontan, feste, ta fine bilder, smile masse, være med verdens beste, ha på meg fine sommerkjoler.


//weheartit

Regner med at jeg ikke er den eneste som gleder meg til sommeren?

HelåStresser noe sykt for tiden, derfor null blogging. I'll be back.

Mandagsinspirasjon

//angelica blick

Forelsket meg helt i dette antrekket på Angelica Blick sin blogg. Normalt hater jeg store beltespenner, men kombinert med den søte blondetoppen, den slitte shortsen og tøft tilbehør ble det dødskult. Enig?

Daydreamer

Dagens motivasjon for å lese litt i religionsboka: te&kanelsnurrer. Må ærlig innrømme at det har blitt mer te og kanelsnurrer enn lesing, men. Det er tross alt lørdag...

Russian whore

Google-analytics er gøy. Jeg så på hva folk søker på for å komme inn på bloggen min, og her er noen av favorittene:

- bloggfitta

- tangerudbakken bilder

- moteikon blogg.no

- russian whore

- gummistøvlene

- bilder av hårete damer

- mammablogg

- nude dokka

- ortoreksi

- hvordan få han forelsket

- sexy blogg jente 15

- rumpa mi bilde blogg

- taper

- top model deltakere 2011

- å ta på rumpa miHåper virkelig ikke at dette gjenspeiler meg og bloggen.... heheh

To wish impossible thingsJeg vil ut og ta bilder. Rare, sære og spesielle bilder. Det er de som er morsomme. Det er de jeg blir fornøyd med, og husker i ettertid. Det er ikke gøy med bilder der man stiller inn selvutløseren, stiller seg pent opp ved den hvite veggen med et halvveis smil. Nei, jeg må ut i hagen, opp i trærne. Det at jeg har naboer som kan se meg fra alle kanter har jo ikke stoppet meg før. Jeg har løpt i sommerkjole med snø til lårene og dratt med meg en ødelagt vaskemaskin ut i hagen med naboen stirrende på andre siden av gjerdet. De vet jeg er gal. Det er ikke det som stopper meg. Det som stopper meg er at kreativiten min ble borte med snøen, æsj. kjedelig. Jeg vil ta rare, sære og spesielle bilder.

The crazybitch is back

Tusen takk for alle de fine kommentarene på forrige innlegg, setter utrolig pris på det! Siden jeg var litt for cry me a river etter min smak på forrige innlegg fant jeg ut at jeg skulle legge ut crazybitchbildene som AM tok av meg...  Nå blir jeg vel også drept av dramaqueens fordi jeg har en rev på hodet. Whatevrrr.

Det er ikke gøy lengerBlogg er ikke noe gøy lenger. Har i utgangspunktet denne bloggen for å kunne dele bilder, nettopp fordi jeg synes det er morsomt. I det siste har det ikke vært noe morsomt i det hele tatt. Jeg har hele tiden mine opp- og nedturer med bloggingen, men i det siste har jeg følt at alt går i mot meg, og jeg føler bare for å gi opp. Det er surr med lesertallene, jeg har null inspirasjon, blogger dårlig, og kommentarene er så og si lik null.. De som har blogg vet at tilbakemeldinger er det viktigste for å få motivasjon til å blogge videre og ta nye bilder. Vet at det er min egen skyld at jeg har kommet med dårlige og ensformige blogginnlegg i det siste, men mangelen på kommentarer hjelper ikke akkurat på motivasjonen. Veit ikke helt hva jeg skal gjøre for at jeg skal synes det er positivt og morsomt å blogge igjen, akkurat nå er jeg bare lei hele greia..

The place where I was free


foto/ meg // modell/ am

hits