mars 2012

Mitt drømmehus....


..er hvitt og søtt.

 


..skal ha et japansk kirsebærtre i hagen

 


.. har store, høye vinduer

 


.. skal være fylt med hvite roser

 


... skal jeg ha en vegg med masse fine bilder av venner og familie

 


.. har hvitt tregulv

 


.. har et walk in closet. Eller i det minste et veldig stort klesskap

 


 .. har en spiraltrapp


..skal ha en ufattelig stor og myk seng

 


..har en sånn utsikt

 

Det er lov å drømme, er det ikke? 

Black n' whiteBilder i b/w fra i går.. I dag skal jeg se på den nye sesongen av ANTM og trene.

New in//innkjøp fra h&m

Nå kan sommeren bare komme! Det er jo ti ganger morsommere å kjøpe ordentlige sommerklær, selv om man ikke får brukt halvparten på noen måneder.  Jaja, da har jeg i det minste noe å se frem til.

Kjedelig hverdagNå er jeg hjemme etter en koselig helg med familien. Var for en gangs skyld flink til å bruke kameraet, men de fleste bildene inneholder familie, noe jeg ikke er interessert i å legge ut på bloggen. Skal derimot prøve å dra med meg Sina eller AM ut en gang den uka her for å ta noen ordentlige bilder igjen. Lenge siden sist.. 

Nå skal jeg fortsette å lese litt, før det blir tv-titting til jeg sovner. Hverdagsinnlegg funker ikke for meg, sier seg selv når man ikke har mer spennende liv....... Derfor må jeg få tatt litt bilder, og få litt inspirasjon til litt annerledes innlegg. Så får vi se om det blir litt mer spennende her utover våren! 

Help me....

Livet mitt består for det meste av å jobbe, spise, se på serier og sove.. Derfor blir det ikke så mye spennende oppdateringer for tiden. I helgen reiser jeg på hytta igjen, og jeg orker ikke dra med meg macen... Så imens kan dere være noen engler og hjelpe meg litt: Har dere noen spesielle innlegg dere ønsker jeg skal poste? Thanks, kos dere i helgen! 

denne sommeren skal jeg...spise is hver dag (nesten), bli brun, gå i shorts hver dag, gå barbeint i gresset, bade, se på regnet plaske ned utenfor, sove i hengekøya, irritere meg over dårlig vær, smile når det er fint vær, bruke solbriller, grille, kjenne lukten av våt asfalt, være ute på sene sommerkvelder, spise jordbær, nyte sola,dra på roadtrip, bruke den nyinnkjøpte bikinien min, være våken til langt på natt fordi det er alt for varmt til å sove, bli spist opp av mygg, reise til sydenland for en uke, ha vinkvelder med jentene på verandaen, kjenne lukten av nyklipt gress, lese ut minst 5 bøker, se etter og flytte inn i ny leilighet, feste, ta fine bilder, smile masse, være med verdens beste, ha på meg fine sommerkjoler. Jeg gleder meg! 

Breakfast

Det er sånn hver eneste dag skulle startet.... Bra start på lørdagen i det minste.

SmilNå skal jeg gjøre som jeg gjør de fleste hverdagskvelder: sofa.serier.tv... Åh, jeg har så interessant liv,virkelig. 

Oh, lola!

Min favoritt

Lucky onesI går så jeg ut som en uteligger.... Men det passer meg perfekt, forsåvidt. I dag har jeg brukt/ skal jeg bruke dagen til å se på serier jeg ikke har sett og ligge rett ut på sofaen. Gjøre akkurat det man skal på søndager

Summer 11// sommer 11

Så igjennom arkivet for mai/juni/juli, og jeg er uendelig glad for at det endelig begynner å nærme seg vår og sommer! Det minner meg også på at jeg virkelig må skjerpe meg, og ikke la kameraet mitt støve ned... 

Days like these//tumblr

 

Har hatt en herlig vinterferie, der jeg har slappe ordentlig av. Nå er hverdagen tilbake med med jobbing.Ellers må jeg bare si at dere er så flinke til å kommentere om dagen, det gjør meg så glad! Nå har jeg sikkert ødelagt det hele ved å si det, og ender opp med null kommentarer på dette innlegget, haha.... Uansett, kommentarer gjør meg motivert, så for all del; fortsett! 

Avslutter mandagen med å se på desperate housewives og lese litt blogger/tumblrsider. Helt ok måte å avslutte dagen på, med andre ord

Update

Herlig vær ute, så jeg befinner meg heller i sola enn foran herr mac. Denne helgen drar jeg på hyttetur, så mulig det ikke blir noen oppdatering på de dagene.. Kos dere i sola!

hits