april 2009

NATT TIL 1.

Siden det er 1. mai i morgen, skal jeg ut i kveld. Ooh, er ikke verst. Siden jeg er en loner som trives best i eget selskap. pff, ekke så ille, men jeg er alltid så himla lat. Nå skal jeg jaffal til Dokka med noen venninner og litt. Jeg er klar for å ha det gøy i kveld, så da får vi bare håpe det blir det.. Laater
bilde 32

bilde 35

bilde 48ikke for å legge ut uinteressante web-cam bilder,men..

FRI,SOL = HAPPY FACE

Nå skal jeg ut i sola, me love! Ja, jeg har fri i dag, og jeg elsker det.. Oppdaterer senere i dag, nå kaller sola.
ER DET SOL HOS DEG?
Laaater
bilde 25

bilde 28

jeg har forresten nye briller, som jeg ikke vet om jeg skal elske eller hate..
De er nemlig litt rare

FÅR JEG IKKE DRATT TIL SPANIA NÅ?

Huset vil skulle til i Spania har eieren bestemt seg for å selge.. Jaokei, du kan få det småstygge huset for min del! Jeg var litt glad, siden huset ikke er av topp kvalitet + at det ikke er svømmebasseng osv i huset. Vi skulle egentlig bytte til et som var større, med basseng og som var mye finere, men igjen var det noe som fucka seg.. Nå står vi uten hus til den 17. juni, og får jeg ikke dratt blir jeg mildt sagt skuffa.. Kanskje like greit om vi ikke får dratt, siden vi sikkert hadde dødd av svineinfluensa uansett.
huset

Bombetrussel, alt for mye naturfag + uten hus i syden... Dette kan ikke være min lykkedag!

BOMBETRUSSEL PÅ SKOLEN!

Ved ti tiden i dag var vi ute og plukket søppel med klassen, når vi skulle inn igjen gikk vi mot hovedinngangen til skolen. Der stod det to politibiler, politifolk og rektor ++.. Folkene rundt meg fikk med seg at en ble tatt inn i den ene politibilen, men jeg fikk det jo selvfølgelig ikke med meg.. Vi lurte på hva som skjedde, og hvorfor det var politi osv.. Plutselig sier den ene politimannen at skolen har mottatt en trussel og at vi måtte komme oss bort fra skolen. Vi tøyset det litt bort og tullet med at det sikkert var en stor bombe inne der osv. Etterhvert fikk vi vite at det var en bombetrussel og vi måtte trekke lenger unna skolen, brannalarmen gikk og flere og flere kom ut.  Jeg må si at det ikke var særlig panikk, folk tok det med et smil og det gikk veldig rolig for seg.Nå når jeg har fått det litt på avstand skjønner jeg jo at det her egentlig var veldig alvorlig,i verste fall kunne jeg vært død.. Altså, for å ta i litt..

"det kåmer til å gå av en bombe i kantina i dag åp gjøvik videregående skolle

den vill dreppe alle syndere og de stygge

den er allerede lagt ut på plassen sin

gled dere!! hahahaha"

Du kan lese om det her:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/elevavisen/artikkel.php?artid=542531
http://www.dagbladet.no/2009/04/27/nyheter/innenriks/bombetrussel/5940355/ 

Litt ekkelt da, at det kan skje her også...

JEG VIL HA HÅRET MITT SÅNN....

unbenannt1

Når jeg skal stripe håret mitt lysere nå, vil jeg ha det som det her.. Lyst, med mørkt under, men ikke rødlig mørkt sånn som det ble i fjor..Men det blir sikkert ikke som jeg vil, det blir det jo aldri når jeg drar til frisøren..
Hvordan ser ditt' drømmehår' ut?

YOU GOT A FAST CAR....

....and we go cruising to entertain ourselves .

Nå har jeg skikkelig lyst til å kjøre bil, så derfor skal jeg prøve å tvinge med meg pappa til å kjøre i dag. Kanskje jeg får dratt med meg AM og. Jeg har ikke kjørt siden september, så det kan jo bli interessant om jeg i det hele tatt får start på kjerra.
17082008171 (1000x750)
i'm bringin' sexy back..

Lesertall og kommentarer har vært på bånn de siste 2/3 dagene, men det bruker å gå opp igjen.. Så jeg gidder ikke stresse, skal prøve å ikke bli så påvirket av det.. Nå skal jeg spørre mamma om hun trenger hjelp, siden jeg er et utrolig søtt englebarn.. Hihi! Laaater

SOL(!!!) OG FORHÅPENTLIGVIS SNART SOMMER.

I dag har det vært herlig vær og jeg har vært ute i hele dag! Jeg fant igjen en gammel discman og hørte på noen gamle nancy drew. hihi, jeg elsket å høre på det/ lese det når jeg var mindre. Har nemlig alltid likt spenningsbøker og leser ikke en bok frivillig om det ikke inkluderer mord osv.... Koselig og varmt! Bildet med teppet er tatt på først på dagen, da blåste det litt. Jeg har blitt litt solbrent i ansiktet faktisk.. Er ikke ofte man blir det av sola i Norge akkurat.. Nå skal jeg mekke på en header,så kvelden blir rolig.. Må lade opp til naturfagpugging neste uke, siden jeg ikke kan en damn shit..

img5039
img5045

ANTREKK,GREASE.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Dokka der jeg så på Grease. ( Jeg har vel egentlig vært hjemme en stund,men) Grease var bra, og folkene var kjempe flinke.. Nå skal jeg slappe av i senga med pc og tv..

Sånn så jeg ut i dag (Eller nesten jaffal, bytta jakke):
oiyturydttfyguhi
img4991 kopie
img5027

DAGENS ANTREKK.

I dag ser jeg sånn ut:
yuiohjkhgjkgf kopie

klar over at jeg ser ekstremt sur ut.. menmen, slik går det når man skal ta outfitbilder på morgenen. I dag har vi grillet ettersom det er herlig vær ute, og nå skal jeg skrive søknad.. laaater

JÆVLA DRAMAQUEEN.

Nanna, skjerp deg! Er det mulig og surve så utrolig mye? Grow up.. Lene også, det blir rett og slett usaklig og jævlig 7.klasse opplegg..
kjhgfddert6yuiolkmnbv

Jeg hadde egentlig store planer om å ikke bruke bloggen til å skrive om paradise hotel, men noen ganger blir jeg så irritert.. Det blir så jævlig dumt..

SYKEDAGEN.

Jeg stod opp,ordna meg, spiste, var klar til å dra.. trodde jeg, etterhvert havnet jeg i senga. Har altså vært hjemme i dag også gitt, begynner å bli litt smågørt, og jeg skal på skolen i morgen. Jeg er lei sykeprat, noe jeg regner med at dere er også.. Men har dessverre ikke noe annet å komme med, og jeg nektet og ta opp hvor usaklig krangel lene og margrethe på paradise hadde, siden alle andre allerede har snakket alt for mye om det.

ilkjhgfds
crazybanana

NOEN BRA BLOGGER DER UTE?

Har dere noen bra blogger å anbefale? Jeg trenger flere å følge på bloglovin, har blitt lei de "gode gamle".
Skriv inn forslag her, jeg skal se på alle!
(Kan også nevne din egen, om du måtte ønske det)

dsc00515
hallasøta! sjekk så mongo kne jeg har, for ikke å snakke om øye. tss, that's me,mongo.

ROTET OG JEG.

Jeg ble hjemme i dag. Orket ikke tanken på å sitte i et innestengt klasserom å være kvalm i dag og.. Nå skal jeg prøve å spise litt, noe jeg ikke har gjort på ca. et døgn, så står det her for tur:
img4907
må si jeg gleder meg til å pakke ut bagen fra helga.. Egentlig er det jo null stress

etterpå skal jeg ligge rett ut i senga og se på tv. det er det som er den beste medisinen, uten tvil!
img4911

mer blogging blir det sikkert senere.. laater

JEG ER SYK,FLOTT!

Jeg er syk.. Første tentamen i år startet ikke bra. Jeg var kvalm fra jeg satte meg ned på stolen i klasserommet, og etter ti minutter var jeg sikker på at jeg skulle spy.. Jeg holdt ut til kvart på 11, da pakket jeg sakene og gikk.. Spørsmålet er vel hvor bra det gikk.. Det jeg tenkte mest på var å bli ferdig så jeg kunne dra hjem. Nå skal jeg legge meg foran tv'n igjen, noe jeg har gjort siden jeg kom hjem rundt 1.. Å få opp igjen bloggen, få igjen leserne, skrive interessant osv. får vente.. ME WANT SENGA...

Her er bildene fra i går:
dsc00550
huffda... trenger jeg si mer?

dsc00548

hun var syk stakar, ekke rart hun er sur.. og ja, hun smitta meg og resten av folket.. thank you.

dsc00543

kan ikke klage på været..

OUTFIT OG SYK....

Nå sitter jeg med skjerf rundt halsen og har store planer om å tvinge mamma til å finne te eller kakao til meg.. Jeg fryser og halsen verker, jeg vil ikke bli syk! Ikke nå! Jeg skal jo på hyttetur i helga..

Nå skal jeg legge meg i senga med varmt drikke og den nye the hills episoden. dermed vil jeg ønske meg selv god bedring, god bedring andrea.. håper du snart blir frisk / ikke blir syk! hihi.

i dag ser jeg forresten sånn ut:
img4904


laater

JEG ER SÅ LEI AV Å BLOGGE!!

Det er noen dager jeg har mest lyst til å si jeg slutter med blogg, slette den.. og glemme den! I dag er det en sånn dag. Lesertallet synker fordi jeg ikke orker blogge ordentlig, og jeg blir bare deprimert av kommentarene. I stedet for å si noe dumt som, jeg tar pause! Eller: JEG SLUTTER Å BLOGGE!
skal jeg heller bare la bloggen hvile i dag, også håper jeg at jeg er tilbake i morgen. Eller kanskje etter helga..
Unnskyld, men bloggingen min går i bølger, og jeg blir veldig påvirket av antall kommentarer. Selv om jeg har bloggen mest for meg selv, er det leserne som gjør meg motviert. Baah, jeg har generelt vært lite motivert  i det siste, kanskje noe med det.


opplagt og fin...
Laaaaater

KILL ME? ...NEI, VENT

Jeg er kvalm... dessuten fryser jeg, og jeg har akkurat klipt håret mitt med en uskarp saks fra ikea.  men man skal ikke klage når det er tangerudbakken på tv, de kunne fått en suicidal dame til å ville løpe ut og prise livet.. Ellerno.. 
asdfghjkl
Livet er ikke så verst i grunn, men jeg er fortsatt kvalm.

PEACE AND LOVE, jejeandrea.

TI KG EKSTRA RUNDT MAGEN..

Nå er jeg tilbake fra hyttetur på hafjell. Veldig koselig, og jeg trengte virkelig en koselig hyttetur uten stress og mas.. Minuset med det her er at jeg spise alt for mye godteri, seriøst.. ben&jerry's is, stort påske egg +++++.. damn, jeg er fortsatt kvalm. Ellers har jeg stått på ski, lest hele mørkemannen på tre dager og lekt 2/5 åring litt innimellom.. Nå rekker jeg så vidt å komme meg på skolen før neste hyttetur neste helg.. damn, jeg tar av med hytteturer!  Nå skal jeg dusje av meg noen kilo i dusjen, og gjøre meg klar for skole i morgen.. Hvor ble påsken av egentlig?
Her er noen bilder fra helga:
img4835 kopie
img4870
img4868
img4869
img4855

NÅ DRAR JEG.

Snart drar jeg på hyttetur til Hafjell, kommer tilbake på mandag! Kos dere resten av påsken. Det skal jeg!

Nå har jeg akkurat sett på exiled på mtv, der ei jente måtte dra til Norge og være same.. Haha, virker som om Norge er skikkelig øde og kaldt. Amerikanerne får nok bra inntrykk av Norge der ja..
wer5678ioiuytrew

yryty


wsertyuilkjhgfd
dette er det jeg har på meg. man pynter seg ikke akkurat før hyttetur.


Men nå må jeg pakke ferdig,
ha en fin påske!

HYTTETUR SKAL TIL I PÅSKEN.

img1524
bilde fra påsketur i fjor.

På fredag drar jeg på hyttetur til hafjell, jeg gleder meg. Det blir ikke påske uten hyttetur spør du meg.. Det blir ikkeno blogging, men det er kanskje like greit. Jeg skal ha med pc, så kanskje noen har nettverk der, you never know..I dag er det et år siden bestefar døde, og derfor skal jeg til bestemor og spise middag og dra til grava hans og litt sånn.. Før det skal jeg chille, min spesialitet.. Har ikke så mye å blogge om i dag, sorry guys. Kommer sikkert et innlegg i kveld.
Hvil i fred bestefar, miss you.
laater

HJELP MEG MED TOPP 5.

Jeg trenger hjelp!
Jeg tenkte jeg skulle begynne med topp 5 igjen, hadde helt glemt det før jeg så det i kategorigreia på bloggen. Jeg slutta med det fordi jeg aldri kom på noe å ha topp fem om (skjønner du ikke hva jeg mener sjekk topp 5 under kategorier på høyre side).

KAN DERE NEVNE TING JEG KAN HA TOPP 5 OM? hadde hjulpet meg masse, siden jeg ikke eier fantasi..
unbenannt1

BRUNFARGE, HVOR ER DU?

Siden jeg er lei av å være bleik og.. bleik, så har jeg sykla og tatt sol med am to dager på rad nå. Det har gitt resultater da, og jeg har fått bra med skille egentlig. Nå har am stukket til dokka, og jeg sitter hjemme med gamle the hills episoder som jeg har sett minst fire ganger før. Men nå kom jeg egentlig på at det har kommet ny the hills episode på mtv.com, så da skal jeg se på det nå! Iih, gleder meg!

Har noen sett den nye the hills episoden? Eller har du evnt. planer om å gjøre det?
mg4727
img4743
img4747

Jeg har fått litt bra skille, eller hur? tsss

TA MEG TIL SPANIA, PLEASE?

Jeg lengter etter sommer, sol.. Jeg lengter til den 17. juni da jeg sitter godt plantet i et flysete på vei til varme, sol og herlig mat hver dag. Det er fire år siden sist jeg var der.. Jeg vet hva som skjer, jeg vet vi må gå minst hundre slitsomme trappetrinn for å komme til stranda, jeg vet vi helt sikkert skal ta en unødvendig tur opp til granada/sierra nevada, jeg vet at vi skal spise på kinarestauranten med det runde bordet fordi am kommer til å surve seg til det. Jeg håper det blir like store bølger som sist gang, jeg håper jeg fortsatt er sprek nok til å ha kappløp til nærmeste høyde med am, jeg håper den svarte, varme sanda på stranda er bytta ut med lys, herlig sand, og sist men ikke minst, jeg håper vi ikke kjører med to søppelbiler denne gangen.. Kanskje det hadde det vært bedre om jeg ikke visste alt dette?
malaga 2805
10805 009
malaga 2805
10805 013
andreaanne marte og magnus kopie
malaga 2805
10805 073
ygugug
bypppp
malaga 2805
10805 005
Det nærmeste jeg kommer det her er at jeg skal ta sol med am etterpå, lucky me..

CAMP ROCK, HUH?

Nå sitter jeg og ser på camp rock. Og jeg blir seriøst flau av å se på.. Drep meg gjerne for å si det, men trodde at den hadde litt mer enn crappy skuespill og noen greie sanger inniblant crap igjen..  Hele stemningen og alt er til å bli flau av, pff.. Egentlig litt typisk disney film, og jeg er jo ikke særlig fan av dem.. (nå tenker jeg ikke på de evig søte disneyklassikerne fra 90-tallet)
unbenannt2
Har du sett camp rock, hva synes du?

GOD KVELD I STUA.

mg4697 kopie


Nå har jeg akkuart kommet hjem etter å ha sett på kino med AM og boyfrienden. Vi så fast & furious (?) av alle ting. Altså, for det første går jeg sjeldent på kino, og når jeg går på kino bruker jeg og dra på noe jeg virkelig vil se: noe som ikke er biler, action.. ja, you name it. Men jeg hadde lovet meg selv og komme meg ut i kveld, så jeg sa ikke nei takk til å få lettet rumpa fra senga.
Nå derimot, vil jeg gledelig la rumpa mi få hvile på senga.. Det samme skal øynene mine få lov til,
laaater. Sleep tight

PICTURES OF YOU.

I kveld har jeg vært hjemme.. Jeg kjeder meg så sykt, akkurat som i går. I morgen har jeg booket am, så jeg skal ikke kjede meg alene i det minste! Her er noen bilder jeg tok i går kveld:
mg4670 kopie

mg4686 kopie

mg4701

Nå skal jeg se litt mer på tv, det er herlig med påskeferie og jeg gleder meg til hyttetur i slutten av uka.
laater

PARADISE HOTEL, DET DU SNAKKER OM I MORGEN.

unbenannt1
Flere bilder fra før i dag..

Nå er jeg hjemme fra håndballtrening. Jeg ble sliten, selv om treninga ikke var særlig hard. Rart med det, når man er lat og aldri trener.Nå sitter jeg og grer ut håndballklister av håret, digg. Synes jeg kan kjenne lukta av boksklister i håret, enda mer digg. Nå hørtes det ut som jeg ikke hadde dusja ellerno, men det har jeg altså.. bare for å understreke det:-p men shampoo og balsam gjør ikke underverker heller, når man har halve boksen oppi hodet.

Nå er det paradise igjen, mitt andre liv kaller..  Hvor mange lever vel ikke sitt 2. liv gjennom Paradise Hotel? Går ikke èn dag uten at jeg hører noen snakke om det på skolen. Det er rett og slett det andre livet til de som har et litt halvkleint et fra før av.

Laaaater

JEG ER TILBAKE FRA PAUSE, MED EKSTREMT STYGGE BILDER AV MEG SELV

Jeg er tilbake fra en bloggpause. Noe som var bra, siden jeg var rimelig lei forrige uke. Jeg kjedet meg forresten i stad, her er det forferdelige resultatet:

mg4627
mg4606 kopie

Pretty girl right there..
Nå skal jeg på håndballtrening, laaater
hits