april 2010

pictures i like: summer

IM BACK !!!

regner med at det er flere enn meg som er klare for sommer og sol! Jeg er hvertfall veldig klar, uansett om sommeren som regel er fylt med regn og kjedelige dager, er få dagene med sol og 30 grader så bra at det veier opp for alt.. nesten..

jeg er forresten fortsatt syk, derfor jeg ikke har blogget.. sorry guys, i'll be back

jeg er syk..

derfor ble det dårlig med blogging i går.. Er vel forsåvidt fortsatt syk i dag, men formen er mye bedre, så orker å sitte foran pc'n i mer enn ti minutter før jeg blir sliten.. Kanskje jeg blogger senere i dag, får se om jeg orker.. 
Tumblr_l0ps7y0nno1qatt0uo1_400_large
Z210448588_large
Ha en fin dag :-)

dagens outfit: bursdag

i dag har broren min feira bursdag, og jeg så sånn ut:


nytt design, hva synes du?


Jeg er litt usikker på hva jeg synes om headeren. Veldig dårlig kvalitet og jeg ser litt... hmmf.. slut ut.. 
hva synes du?

nytt design.

hadde egentlig store planer om å dra ut på fest i dag. Men siden det ikke skjedde noenting, sitter jeg heller på rommet mitt og glor på tv'n.. Skal prøve å få fiksa ny header i kveld, noe som er på tide.. Så bare følg med utover kvelden, så skal jeg nok oppdatere designet mitt..new dress.mamma kjøpte med en ny kjole til meg her om dagen. søt, eller hva?
den er forresten fra bikbok.

blogg suger

overskriften sier vel alt. Utrolig lei blogging for tiden, så da gidder jeg heller ikke sette meg ned med bloggen.. vi får se hvor mye lenger jeg gidder å blogge, har jo tross alt drevet alt for lenge.  nå skal jeg hvertfall sove, laater
bilde/meg

fashion-inspirasjon

blogging på skolen er gøy. 123.. Line sa jeg skulle si at maten ligger på bordet vårt, og vi halvsover.. 
Har fått ny fotooppgave på skolen som går ut på at jeg skal ta et motefotografi.. Har derfor sett litt rundt på nettet etter inspirasjon, herregud... det er så sykt mye jeg har lyst til å gjøre!


hva synes du?

workin' all night

Rosie_the_riveter_by_tamasgaspar_large
i dag skal jeg jobbe hele kvelden, null blogging.. later

pictures I like: party like a rockstar

Tumblr_l0y3efalex1qakr18o1_500_largeTumblr_l0xc9hmbtt1qbcf2io1_500_largeTumblr_l0pxjnlusw1qa8m36o1_500_large
Tumblr_kwjckywu8w1qahqyoo1_500_large
pictures / tumblr.com

jeg orker ikke ta bilder selv for tiden, har en litt 'slakk' periode når det kommer til blogging.. så da blir det litt mye random ute på bloggen, bare for å oppdatere. Regner med jeg skjerper meg snaaart, selv om jeg har vært slapp lenge nå. blogg er virkelig kjedelig i lengden, og jeg har jo blogga fra og til i snart to år, så jeg veit vel hva jeg snakker om.. uansett...

Sett at en del har lagt med til på bloglovin i det siste, så hvis du vil følge meg på bloglovin, trykk på denne:


bloglovin

ok,nightynight, thanks, bye... okei,kanskje ikke natta helt enda..

I <3 NY

Tumblr_kyipjaowio1qzipkgo1_500_largeTumblr_l0h2nau0km1qai4ofo1_500_large
20090215125808
Aaf76f2664qpximxa_1619_ce64223ef6_large
4034006438_f37d46b63d_large
Satc2_large
nå stikker jeg på jobb,der jeg kommer til å tilbringe resten av dagen... laater

girls night in @ aids' place.

nå skal jeg til Kjersti en tur. Kose meg med gossip og litt med Kjersti og Maren... Ble forresten veldig fornøyd med bildene jeg tok til foto-prosjektet mitt, viser dere til uka... 

randombilde, siden kameraet mitt bestemte seg for å streike litt

skal se om jeg snart får laget ny header.. blir bare aldri fornøyd, derfor jeg har den enkle og kjedelige jeg har nå..men nå stikker jeg, ha en fin lørdagskveld.
hva skal du i kveld?

good morning sunshine.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra bestemor og bestefar, der jeg har tatt bilder til en foto-oppg. på skolen.. I kveld orker jeg ikke gjøre noe som helst, er sliten for tiden, uten at jeg egentlig har noen grunn... Så ender vel med at det blir litt redigering av bilder og skriving av rapport... 
og ellers er jeg glad for at det ikke snø ute lenger!
Hva skal du i dag?

dagens outfit.


dagens slakke antrekk. like slakk som alltid, med andre ord..

innkjøp.undertøy- bikbok / strømpebukser- bikbok/ bukse- bikbok / topper - h&m

Outfit og sånn kommer senere.. Nå skal jeg rydde roterommet mitt.. later

at the moment..


...føler jeg meg litt sånn her


....har jeg smurt inn håret med dette


... dør jeg litt når jeg ser disse.


...har jeg ledd litt av de her


...tenker litt på at jeg sikkert burde lese i den dritten der


...drikker litt digg på glass (som ser ut som bajs)


... og tenker at det kanskje var litt dumt, siden jeg sølte litt

...ellers ville jeg gjerne vært her


.. eller her


.. og begynner å miste troen på at denne skal dukke opp i posten

ellers, så har jeg ikkeno mer på hjertet...too bad, laterrr bitches!

innkjøp og annet bullshit.

jeg har sånn ca. null og niks å blogge om.. så vi kjører på med de uinteressante bilder av innkjøpene som ble gjort i all fart før i dag:


alt fra h&m.

også over til det spennende jeg har brukt tiden etter skolen på:snakka om like usaklige ting som vanlig med daske/ lest verdens kjedeligste bok, som vi så fint må lese i norsken / Ine som er i Spania for tiden, har snart bursdag. Happy B-day! Miss you..

Nå må jeg løpe, har treningsdate med Kjersti. Hva skal du i dag / har du gjort i dag?

jeg er låst ute,jeg.

nok en gang har jeg prestert å ikke ha med meg nøkkel, og jeg er derfor låst ute for hundrede gang i år. Egentlig helt greit siden været er nydelig, og jeg kan sitte og sole meg. Hatt heldagsprøve i norsk i dag, så da er jeg tidlig hjemme.. Nå skal jeg sove litt i sola med musikken min.. 

random

fri i sola

I dag har jeg fri fra skolen, fordi jeg var så smart å ikke velge økonomistyring eller internasjonal engelsk. wee. ( de har nemlig heldags-prøve i dag, mens resten har fri). Derfor har jeg store planer om å sitte i sola i hele dag, uten å bevege meg en cm.. kanskje jeg tar meg en tur på butikken for å kjøpe is, det er jo isvær til tusen!
Det er forresten supergøy å se at så mange har vært innom de siste dagene.. Bare synd at jeg ikke er i det beste blogg-humøret. Satster på at det kommer seg!
 uansett, sola venter.. ciao
competa, sommeren 09

"blogg litt'a, bloggfitta."

Akkurat nå har jeg sånn ca. null interessant å komme med.. og jeg orker ikke ta frem kamera for å ta noen uinteressante bilder av ei usminka jente i joggebukse, såeeh. Som de fleste kanskje skjønner blir det her et utrolig kjedelig innlegg. Men siden jeg har fått en del nye lesere, eller om ikke lesere så har det iallfall kommet en del nye innom i det siste, så da føler jeg at jeg burde blogge litt i dag også. Kanskje kommer det noe mer gøy senere i dag, kanskje ikke... 

Nå skal jeg hvertfall ut i sola med matteboka mi, matte-heldags i morgen, jippi! 

forresten... hvis dere har noen tips til noe dere vil jeg skal blogge om / legge ut bilde av, let me know!flowers and lace.

Jeg elsker blomster på klær, og jeg blir heller ikke lei blonder.
Tumblr_l0ixazysjc1qzjggvo1_500_large
20090506084030
Tumblr_ksapdxuzct1qa68a2o1_500_large
Tumblr_kvllg9jqik1qzi71vo1_500_large


Tumblr_kzvg84v0hx1qa0xtco1_500_largeTumblr_kzucb3nh1q1qb2d9a_large
hva synes du om blonder og blomster på klær?

sol + matte = nesten <3nå blir det matteøving ute i sola.. 
hva skal du bruke dagen til? er det fint vær hos deg?har forresten blitt linket veldig mange ganger av søte http://brunhannah.blogg.no/ i det siste, noe jeg setter veldig pris på:-) Synes jeg måtte linke tilbake, selv om jeg ikke har i nærheten av like mange lesere.. Hun har en veldig fin blogg, som dere burde ta turen innom.

happy birthday

I går rakk jeg ikke blogge noe. Jeg kom nemlig hjem fra skolen i fire tiden, og måtte hoppe rett inn i dusjen og begynne å fikse meg før jeg skulle på bursdag til Line. Dessuten var internettet klikk, så jeg hadde ikke fått blogget uansett.. Ja, uansett, nå har jeg akkurat våknet og været er supert!

Gårsdagen ble brukt hos Line, som sagt.. med pizza og stamping ( stamping vil si å bade i stamp, for urutinerte folk). Line tok noen bilder, som hun kanskje sender til meg i løpet av dagen, og som sikkert blir postet på bloggen.. Må bare sjekke ut stygghetsfaktoren på bildene av meg. pff... Koselig kveld i går, og strålende vær i dag! herlig

Nå skal jeg ut i sola med matteboka mi. Jeg har nemlig matte- heldag på mandag, og jeg tror jeg trenger å øve så smått.. Så helga kommer til å bli brukt til å ha nesa godt planta i matteboka, can't wait!

bloggfri

i dag orker jeg ikke blogge, alt er bare æsj.. natta

fin neglelakk, jo takk..

hjelp meg, så danser jeg på chatroulette... lover

tenkte jeg skulle lage en guide i et eller annet. evnt. hvordan gjøre en spesiell ting i photoshop, tips innenfor noe annet som foto eller klær, whatever. Så er det noe dere har sett eller noe dere vil jeg skal vise hvordan jeg gjør / tips? Helst noe konkret, hvis ikke er det så vanskelig å finne ut hva dere egentlig vil se.. 
et eksempel kan feks. være : vise hva jeg alltid gjør med bildene mine i photoshop før jeg legger dem ut på bloggen.. 
sååeh, er det noe dere vil jeg skal vise dere?

kanskje jeg lager en sånn video til dere... tulla

outfit.


utrolig kjedelig antrekk, menmen.. jeg rakk å ta bilder i dag tidlig, siden jeg hadde god tid, for en gangs skyld.. derfor fant jeg ut at jeg liksågodt kunne legge ut noen bilder, uansett hvor kjedelig antrekket måtte være.. er vel forsåvidt bra til å være meg, jeg ser jo alltid ut som et troll på skolen.. Vil alltid sove ti min ekstra, enn å faktisk ha på meg noe som ser noenlunde bra ut.. 
Nå skal jeg straks ordne meg før jeg har trenings-date med Kjersti, regner meg jeg blogger igjen i kveld.

okei, det innlegget her hadde forferdelig dårlig norsk.. sorry, men jeg rekker ikke (og orker ikke) å endre på det nå, ciao!

today i'd like to wear this..


hva ville du hatt på deg i dag?

love hangover
And now the party's over, 
And every bodys gone 
I'm left here with myself and I wonder what went wrong 
And now my heart is broken 
Like the bottles on the floor 
Does it really matter? 
Or am I just hung over you? 
Ah ah ah, ah ah ah 
Or am I just hungover? i'm home again, sånn blir man happy av!

Nå er jeg hjemme igjen etter en koselig, og litt for lang hyttetur, etter min mening. Blir litt kjedelig i lengden når man bare er med slekten i så mange dager.. Jeg tok så og si null bilder, og de som ble tatt har jeg ingen planer om å legge ut... haha, sier bare: stygga på hyttetur. Hjemme er været topp, og jeg blir fristet til å gå meg en tur, selv om jeg egentlig ikke har gjort stort annet hele påsken.. skal se om jeg får tatt så smått med bilder etterpå
ellers er jeg superglad for at det virkelig begynner å bli vår, og at jeg har funnet frem alle de fine tøyskoene mine. lykke.
jeg gleder meg til å bruke dem ihjel i vår og sommer.
Z211510960_large
weheartit.com

savnet meg? ja, var det jeg tenkte meg.. 
hits