mai 2009

JEG HAR FÅTT MEG EN LITEN KATTEPUS!

Nå er jeg hjemme fra jobb... og jeg er nesten støl i beina, er det mulig? Når jeg kom hjem tok jeg meg en velfortjent milkshake (som om jeg ikke hadde stappet i meg nok i løpet av dagen). Nå skal jeg legge meg ned i sengen, ta livet med ro og lese slutten av menn som hater kvinner.

kattepus 001

Forresten.. Mamma og pappa gikk tur i stad, også fulgte en liten katt etter dem hele veien hjem. Den sneik seg inn døra og romsterte rundt i hele huset. På toppen av det hele holdt den på å dette ned ved gelenderet(?) til trappa. Til slutt måtte mamma kjøre den tilbake i bil, siden det var langt hjem.

OH. HAPPY DAY!

Hadde en fin kveld i går, ikke særlig mye mer å si om det.. Nå skal jeg ikke ut i sola og tanne meg, neida... jeg skal stå på et glovarmt kjøkken med oppvask til knærne og løpe rundt med diverse søl. Jeg kommer til å koke ihjel er jeg redd, men med softis&Kjersti går det garantert toppers! (for de som ikke skjønte det, skal jeg jobbe på cafe i dag)
mai091 030

mai091 039

kjempe fine bilder. yeah, right.

STRÅLENDE!

..forrige overskrift var herlig, nå: strålende!  Noe som vil si at alt er topp akkurat nå. Nå har jeg ligget ute og sleika sol nesten uavbrutt siden kl. 11. Herlig! Nå har jeg akkurat dusja og har planer om å ha på meg noen filler, sminke meg så smått og fikse håret før det kommer folk hit på grilling. Etterpå skal jeg ut og gjøre noe sprell med am. Vet ikke helt hva enda, men ender muligens opp på Dokka.
Dessuten vil jeg informere deg om at hvis du har lest hele den unødvendige teksten har du gått glipp av ca. 30 sekunder med dyrebar soletid(!), og hvis du ser på bildet under, muligens 3 sekunder ekstra.. Så løp ut i sola, er liten vits å sitte foran pc'n (som jeg forsåvidt gjør akkurat nå)!

mg5451 kopie

HA EN STRÅLENDE DAG!

HERLIG!Kampen gikk dårlig, og kameraet ville ikke samarbeide så det ble dårlig med bilder. Men i morgen skal jeg litt diverse så da skal jeg ha med kameraet! Ellers håper jeg på strålende vær i morgen, da blir det grilling og diverse utover kvelden, gleder meg.
mg5464HVA SKAL DERE I MORGEN?

FOTBALLKAMP,MATVRAK.

img5473
Nå er jeg hjemme fra skolen og jeg kunne ikke vært mer glad for at det er helg! Nå skal jeg snart spise og så skal jeg dra på stadion på kamp, mulig jeg tar noen bilder også.. Laaater

MEG I DAG.

img5469
img5481

SUMMER LOVIN'.

mg5390 kopie
mg5381 kopie
mg5409
mg5393

JEG ER SÅ SLAKK.

Nå har jeg jobba og slitt siden halv 2. Pff, har vel ikke slitt så veldig, men. Jobbet nesten bare med kjente folk, så det er kos. Har egentlig en del sommerbilder jeg skal poste, men de er på den andre pc'n, så det får bli en annen gang. Nå skal jeg slappe av hele kvelden. Skal si jeg er glad jeg har studiedag i morgen, da er det bare å håpe på sol!
snc10023

Kan ikke klage når man jobber med blant annet denne tullemusa!

GRATULERER BLOGGEN!

Bloggen min har bursdag. Hele 1 år i dag!
Og da feirer vi med noen gamle 'bloggbilder':
jejejejejejeoutfit 027 (791x1679)outfit 004 (1000x1235)
snc10107 (1000x1641)snc10095 (1000x1272)
snc10007 (1000x661)snc10002 (1000x566)

MINNIE MUS!

mg5345 kopie
mg5338

sløyfa ble ikke særlig pen,men.. skylder på at jeg ikke hadde igjen hårspray.

DET VAR IKKE(!) FARLIG....

....Nei, da var det ikke krokodiller oppi der. Nei, ingen!

Ah, lanoreklamen er så søt. Hihi, makan. Skjønner du ikke hva jeg snakker om? http://www.lano.no/mildeminutter/
(se på våre nye reklamefilmer også film nr 2.)

Noe annet som er farlig er krølltang. Jeg presterte å presse den mot halsen min, så den er nok fin og rød til i morgen.
Nå er det snart natta for min del, siden det er skole i morgen.
good night, sleep tight

JEG VIL HA INSPIRASJON TIL Å BLOGGE

For tiden går blogginga veldig sakte fremover. Jeg har lite å skrive om, og hvis jeg har det har jeg ikke ork til å blogge. I sommer når jeg akkurat hadde begynt bombaderte jeg loggen med flere innlegg hver dag og jeg synes det var kjempe gøy å blogge. Nå er jeg ganske lei og finner lite inspirasjon.

Hvor har den inspirasjonen blitt av? Jeg velger å tro at den kommer tilbake når sommeren kommer tilbake. yeah,right.
Jeg gleder meg til jeg skal til spania den 17. juni. Ikke bare fordi jeg gleder meg til sol og sommer, men også fordi da tror jeg det skal bli bra med blogging, og ikke minst litt mer spennende innlegg!

Jeg har forresten tatt en bildeserie som kommer i morgen, laater

857209

Om jeg skal finne inspirasjon må jo dette være stedet, eller hva?

OUTFIT x2

Jeg har ikke hatt ork til å blogge så mye i det siste og i går rakk jeg rett og slett ikke. Men her er antrekket for gårsdagen og i dag.
Outfif i går:

snc10093 copy
Jeg trenger desperat sommerklær.

Outfit for i dag:
snc10137 copy

Søtt med nattkjolen fortsatt godt plantet på kroppen. Slask!

HELLOOO BLOGG.

Nå er jeg tilbake etter en helg uten blogging. Etter en rolig skoledag har jeg nå hoppet og trent litt foran tv'n og nå har jeg leksefri! Hvor herlig er ikke det?
I morgen skal jeg stripe håret mitt, endelig. No more 'grå' ettervekst.
mg5227 kopie
HETT

" KAN DU IKKE KJØPE KLÆR DU FAKTISK BRUKER,ANDREA?"

Mamma er oppgitt siden jeg alltid kjøper klær jeg sjeldent/aldri bruker fremfor klær jeg faktisk bruker daglig. Men det er da mest gøy å kjøpe litt andre ting, om det ligger godt innerst i skapet eller ikke? Hmm..
I det siste har jeg lagt min elsk på en kjole jeg ikke tror eksisterer en gang. Lang,hvit sommerkjole som er stroppløs, hvis du finner en, call me..
wert676iuytrerwtyeutry

den her uten stropper hadde vært perfekt!

Hey ho', over og ut.

NOEN GANGER SKULLE JEG ØNSKE BLOGGEN VAR EN DAGBOK,UTEN LESERE.

Det er så mange ting som surrer rundt i hodet mitt for tiden. Og jeg får faen ikke fiksa noe av det.. Noen ganger hadde det vært best om ingen visste om bloggen min, om ingen visste hvem jeg var. Man kan ikke utlevere seg på bloggen, nettopp fordi folk du møter hver dag titter innom. Men jeg kan jo si såpass som at jeg føler jeg har blitt gjemt, glemt, satt i andre rekke.. eller kanskje 7ende, og ikke minst føler jeg meg veldig lite verdt. Men jeg begynner å bli vant til det.

Det er så mange ting jeg skulle ønske jeg kunne skrive om, men som jeg ikke kan pga. leserne.. Derfor ender det alltid med overfladiske innlegg med hverdagsnakk og klaging. Akkurat nå trenger jeg terapi av en eller annen form (altså, ikke terapi som i psykolog osv. ).. Det blir nok enten musikk eller et eller annet.. Noe som klarner tankene annet enn å gå tur? Jeg er nemlig så støl i lårene at det er flaut. haha

Fy søren for et emoinnlegg, jeje.. annerledes, men deal with it..

bilde 46
I know it will turn out just fine.


Haha, fy søren så mange ganger jeg har brukt de 'tommel opp' bildene i innleggene mine. dette er det siste, promise..

HJERNEDØD?

Nå har jeg akkurat sittet ute og sleika sol i en halvtime. Ooh, det jeg rekker, fordi nå skal jeg lære meg om Gazastripen. Huff, jeg hater å snakke om sånne konflikter på skolen. Jeg kan nemlig svært lite om dem, og når jeg skal lære om dem har jeg en tendens til å misforstå vesentlige ting.. Jaja, det er bare å søke seg frem og håpe på det beste..

Herregud som jeg gleder meg til å kunne blogge til dere fra sydenturen i juni, da skal jeg ikke nevne skole med et ord, lover! Da skal det bare bli masse antrekkbilder og andre bilder. Kanskje til og med noen videoer.. altså ikke sånn videoblogging, men bare sånne filmer av, tja.. Vi får se.
nerja beach 2vistamalagaLADD

... ER DET IKKE SNART PÅ TIDE MED SOMMER?

Jeg kunne ikke trengt sommer og ferie mer enn nå! Dagen startet med at jeg hadde årsprøve i Naturfag, så satt jeg og stressa fordi jeg kom på at jeg skulle ha årsprøve i tysk på slutten av dagen.. Så hadde vi gym, SURPRISE (!!) løpetest. Jeg pusta som en gal, og fikk helt anfall, alltid like gøy og like lite flaut. På slutten av dagen var jeg 'klar' til prøve, men det slapp vi siden vi hadde vikar. Nå skal jeg pugge norsk, problemet er at jeg ikke aner hvilke sider jeg skal lese.. niice. Jeg er sliten,lei... og såå klar for sommerferie.


Herlig dag med herlige folk, miss it:

i295992173297344

i295991410831214

i295991756263874


i295991947868604

Nå blir Kjersti fornøyd veit du, klistra utover bloggen min. Eller hva,Kjersti?

FY FAEN FOR EN HELG

Unnskyld språket, men virkelig.. Jeg har årsprøve i naturfag på mandag og som sikkert 80% av førsteklassingene,studie. på Gjøvik vgs, har jeg sittet med naturfag til oppunder ørene hele helga. Hvem plasserer en slik prøve på mandag, de tre første timene?  Men nå må jeg tilbake til øving, laaater.

..innlegget fortjener ikke et bilde en gang

ANTREKK,BURSDAG

Nå skal jeg i Kjersti sin bursdag, bilder kommer senere..
Sånn ser jeg ut:
mg5279

mg5280

HVIS DERE LURER...

så er jeg opptatt med prøveøving i dag, i'll be back.
laaater

bilde 44

SKULLE GJERNE HATT MINST MULIG Å GJØRE AKKURAT NÅ.

Jeg drukner av skolearbeid.
-geografiprøve på fredag
-årsprøve i naturfag på mandag
-samf. framlegg til tirsdag.
og på toppen får vi visst en oppg. i norsk i nærmeste fremtid, bare for å gjøre den ellers så fine mai, helt for jævlig.. thank you! Når jeg ser på det nå virker det som ingenting, men det får da meg til å rive i håret og telle ned dager til sommerferie.

Jeg har ikke tid til det her, må tilbake til alt fra befolkningsutvikling til gammastråler. Sa jeg at jeg er misfornøyd? Neiiii, sola skinner, og jeg er glad! ...hadde det enda vært så vel. Sola fikser mye, men det får være grenser.
bilde 46
..jeg er ikke helt der

HERLIG!

Været er herlig! Jeg har rukket å trent,sovet.. og jeg har planer om å tvinge med meg pappa ut på veien i dag. Jeg elsker dager der jeg rekker å gjøre det jeg har planer om å gjøre. Jeg skulle egentlig bruke kvelden på lekser, men siden vi fikk utsatt en samf.oppg. kan jeg ta livet med ro, en liten stund..
mai 001

mai 010

mai 014 copy

Hva skal dere i dag?

NYTT DESIGN.

summerheader

Ble ingen av de dere kunne velge mellom, siden jeg egentlig ikke likte noen av dem.. Dette designet ble litt annerledes enn de andre. Rett og slett fordi jeg ville ha noe som var litt lyst og sommeraktig.. Hva synes du?

HVILKEN HEADER SKAL JEG VELGE?

Hvilken header bør jeg ha? Skriv i kommentarfeltet..
1.
header4

2.

lkjhgfdsdftghjk


3.
header2

Ser utrolig bitch ut, men det får så være.

BYTTING AV HEADER.

For de som ser headeren min og tenker: " Vet hun ikke at hun ser ut som en tiåring på bildet?". Så joda, jeg har nok tenkt over det, men det er ikke før nå det driver meg til vanvidd.  Men lat som jeg er orker jeg ikke mekke sammen noe, ikke har jeg bilder å bruke heller.. Livet er hardt, dere.Kanskje jeg kaster sammen noe i løpet av kvelden, jeg har jo ingenting bedre å gjøre. Her er noen av de tidligere headerene mine:
untitled1 (1000x667)
jejeandreabloggno (1000x791)
jejejehshsheader (1000x870)

TORNEROSE SOV I HUNDRE ÅR.. ANDREA I 2 DAGER

Nei, jeg har ikke sovet i to dager, men jeg har vært fraværende fra bloggen. Har ikke hatt ork, men nå er jeg tilbake.
Natt til 1. var gøy. Jeg har rota bort kameraet, så det ble ingen bilder, men jeg vil nok påstå at det er like greit.

Broren min har feiret bursdag i dag, så det har blitt nok kaker og brus på over et år for min del. Kvelden tar jeg som det kommer, blir nok ikke store greiene akkurat. Foran tv'n sikkert, men jeg er åpen for forslag!
Her er forresten noen bilder jeg ikke rakk å legge ut fra før jeg dro ut på torsdag:
img5126 kopie
Put your hands up.. Hva jeg driver med får du ikke spørre meg om..

img5120 kopie
et mindre pent bilde, når jeg tenker meg om.. blank i ansiktet?

Ha en strålende lørdagskveld!

hits