mai 2010

not good enough.


jeg vil ha leksefri når sola er fremme!

...men neida, her sitter jeg med en historieinnlevering, og de tre sidene med tekst jeg skal skrive virker så uendelig lange akkurat nå. Jeg vil heller sitte ute i sola, tusen surefjes.. Ikke bedre at jeg har masse å gjøre hele denne uka når det er spådd finfint vær.. jeje, historieboka venter, peace out... fred ut, var det ikke det man skrev i sine kuleste år som niendeklassing? jo, fred ut! 
nyter du sola i dag, eller stuck med kjedelige lekser?

jeg som hadde tenkt til å klage skikkelig..


hadde egentlig tenkt til å kjefte skikkelig fordi dere suger på å kommentere.. men dere var jo litt flinke sist innlegg, så da dropper jeg det.. men kommenter, hvis ikke blir jeg sur og grinete.. litt hvertfall.. 
kvelden skal tilbringes hjemme på rommet. Her skal jeg rydde rommet og smugtitte litt på GP, hvis jeg ikke finner noe mer interessant på tv, noe som er godt mulig..

hva skal du i kveld?

sommersommer.

sommeeer. får lyst til å bruke kjole, skjørt og shorts hver dag. selv om jeg hadde fryst ihjel.


smiiiiil.

nerd.

oppskrift på en givende og perfekt fredagskveld? her har du min, ikke særlig perfekt.. og heller ikke givende.. men min fredagskveld:
jeg fant ut at ps3 var litt gøy, og bestemte meg for å spille.. 

så kom jeg på at jeg har vond tå, og måtte bare ta bilde for å vise hvor synd det er på meg.. (fin fordeling av neglelakken, jeg vet)

se så fin tv jeg har på rommet. (jeg måtte bruke de siste linsene mine for å se tv'n.. sier sitt)

så skulle jeg prøve å ta bilde av den nye leppestiften min.. vi ser alle hvordan det gikk
resten av kvelden har jeg sett på solnedgang og sånn... tulla

i'll be back.

er litt opptatt for tiden, men kommer fortere tilbake enn du aner.. ciaaoo! 


Se hva jeg fant!

jeg er litt opptatt for tiden. Derfor blir det litt dårlig med blogging. Siden sist har jeg vært syk, hatt eksamen, vært mer syk og nå driver jeg og fikser til broren min sin konfirmasjon som er i morgen.. Driver og fikser litt småtteri til han, snill som jeg er.  Da har dere fått en liten oppdatering, og tviler på at det blir særlig med blogging verken i dag eller i morgen..

Konfirmasjon betyr forresten leting gjennom maaaange gamle bilder, se hva jeg fant:

aah, det siste bildet gir med sommerfeeling til tusen.

17 mai. dritt

Min 17. mai har vært ræva, hvis noen lurte.Jeg har jobba hele dagen, syk... og nå er jeg så kvalm at hvis jeg ser en matreklame på tv nå, så går det dårlig.. og jeg har en hals som dreper meg, mens feberen sakte, men sikkert sniker seg innpå. Jææævlig fint når jeg har eksamen om type: 2 dager.. unnskyld meg, men FML kunne ikke passet bedre inn akkurat nå..

(ok, usaklig innlegg.. men jeg er utrolig sur akkurat nå, både på formen og folk)

ny header, igjen..
hva synes dere? Den gamle eller den nye? Ganske store kontraster..

pictures I like: Lauren Conrad


“Bows before Hoes ;-)” Twitter
 "Like everybody and trust no one."
 -Lauren Conrad

oslotur

I går blogget jeg ikke.. Grunnen er ganske enkelt at jeg tilbrakte dagen i Oslo sammen med Kjersti og Maren.. Var der vel i utgangspunktet for å shoppe, selv om jeg ikke fant så mye.. Skuffende.. Hadde det uansett skikkelig koselig, så det må gjentas snart! Ble ikke så mange bilder, glemte helt at jeg hadde med kamera, men her er noen:pretty girl, right there.. bare for å sørge for at dere aldri vil spise sur sild igjen.. 

nå skal jeg gjøre noe superhemmelig(!!!!).. aah, spennende liv jeg lever.. laaaaaaaaaaaaater

hvem er ditt mote-ikon?


hvem er din favoritt?

musikktips.

jeg trenger noen tips til artister eller sanger jeg burde sjekke ut.. Klarte nemlig å slette alle sangene mine på iPoden nylig, smart.. 

Så har du noen tips til sanger evnt. artister jeg burde sjekke ut?

OMG!

ææææææææææh, jeg kom opp i matte skriftlig!!! ok tulla... egentlig ingen big deal, er forsåvidt fornøyd med det.. Glad så lenge jeg slipper muntlig tysk og rettslære, og trykk&foto eksamen høres ikke akkurat kul ut den heller.. Det som er kjedelig er at jeg nå må sitte sånn ca. hele helga og tiden frem til onsdag med matte...givende.
men ikke i dag, i dag skal jeg bare gjøre... alt annet enn mattehar du kommet opp i eksamen i dag? 

Motefotografi.

Fikk en fotooppgave for litt siden der jeg skulle ta et motebilde.. Jeg ville ta et bilde for å 'reklamere' for en brudekjole.. Da brukte jeg AM som modell, og det ble sånn ca. sånn:


hvilket av bildene likte du best?

nytt designveldig girlygirly og rosa er ikke helt meg, men.. folk klager med en gang jeg ikke har, så da tenkte jeg at jeg fikk lage en ny..
hva synes du?

Advarsel: motedronningen.com

Ettersom en del toppbloggere får sponset klær herfra og reklamerer jevnlig, tenkte jeg at jeg skulle skrive om mine erfaringer med motedronningen...Og noe jeg kan si med en gang er: jeg har ikke noe positivt å komme med!


17. mars bestilte jeg meg en hettegenser. Hadde lest litt rundt, og lest at det tok litt tid før man fikk pakken.. Så jeg hadde forsåvidt ganske god tålmodighet, fra starten av... Ikke før 9. april ble varen min behandlet og sendt. Jeg venta, venta og venta.. Men fikk aldri noen genser. 25. april var jeg lei av å vente, og sendt en mail for å spørre hvor det ble av pakken.. Den har jeg enda ikke fått svar på en gang! Og jeg har lest litt rundt omkring at jeg ikke er den eneste som har fått elendig service! Det var forsåvidt ikke noe problem for meg som bestilte via postoppkrav, men jeg anbefaler dere hvertfall ikke å betale med kort!! Mulig jeg har vært veldig uheldig, men noe så useriøst har jeg faktisk aldri vært borti før..

Har du noen erfaring med motedronningen? God/ dårlig?

Photoshoptips: Actions

Tenkte jeg skulle lage et tips til photoshop, siden det er et program jeg bruker nesten hver dag gjennom blogging og skole. Actions er på en måte ferdige "handlinger" som andre har laget i photoshop, som du kan laste ned og bruke. Dette er perfekt for nybegynnere i photoshop! Med actions får du ferdigbehandla bilder ved kun et tastetrykk, noe jeg hvertfall synes er veldig greit til feks. bloggbilder.. Uansett, nå skal jeg fortelle litt om hvordan du gjør det, hvis du vil prøve:

(og ja, jeg suger til å forklare ting, så vi får se om noen i det hele tatt skjønner noe)
1. Finn gratis actions på nett, som du kan laste ned. Det finnes bla. en del på http://www.deviantart.com/. Det er her jeg har funnet mine. Bare søk på actions i søkefeltet, så får du opp massevis!
2. Trykk på en av de, og velg download på venstre side av skjermen. Finn fila, og dra den over til photoshop, og bare slipp midt på skjermen med photoshop oppe. Nå har du lagt til de actions du har lastet ned.
3. Åpne bildet du vil redigere.
4. Finn frem actions i photoshop. Du finner actions oppe til høyre, der er det et "playtegn", eller trekant om du vil. Trykk på den så får du frem noe sånt som det her:

(der den rosa ringen er, er der du skal trykke)
Pass på at du har valgt actions (blå sirkel), og ikke history. Velg deretter den actionen du vil ha, i dette tilfellet action 2, som er merket av. Så trykker du på trekanten som her er merket med grønt. Og voilà, så vil bildet bli redigert..
5. Hvis du ikke er fornøyd med actionen du har valgt, og vil ha tilbake det originale bildet, så trykker du på History( blå sirkel) og deretter trykker du på den øverste, ( her markert med rosa), så får du tilbake det originale bildet. Deretter kan du bare prøve en ny action.
Her er et eksempel på et bilde som er redigert i flere actions:


Bruker du actions? Skjønte du noe av det jeg prøvde å forklare?
bare kom med spm. hvis noe er uklart, eller hvis du ikke får til noe. Skal prøve å svare så godt jeg kan :-)

baby i'm back.

Fikk plutselig lyst til å blogge, og har en del ideer på lager.. Så bare å følge med i helga, så skal det nok bli oppdatert litt her, forhåpentligvis.  Godt med litt pause, kan fort bli litt mye.. + at det er så utrolig stress å måtte ta bilder hele tiden

i dag skal jeg ta motebilder til et fotoprosjekt på skolen, med am som modell.. så får vi se hvordan det går. Skulle egentlig ønske det var litt overskya, mye lettere å ta gode bilder da, enn i strålende sol! Ellers så skal jeg jo ikke  klage på at sola endelig har bestemt seg for å titte frem..
inspirasjon til dagens photoshoot. får håpe det blir bra..

Hesteinnlegg

Her kommer et lite innlegg fra Linee, Andreas überfete venninne. Siden Andy har valgt å trekke seg tilbake for en stund og filosofere over livet og dets mysterier, skal jeg skrive et givende innlegg.I stedet for gjesteinnlegg blir dette et hesteinnlegg.'

Jeg har en hest. Han heter Jimmy. Han er stor, rød, full av muskler og glad i å sleike. Ehm..ja. Jeg liker å matche salunderlaget og bandasjene hans, for da blir han så veldig, veldig fin. Fargene han kler aller best er lyseblå, marineblå og vinrød. Bare så det er sagt!

Jimmy liker å hoppe! Men det ender ofte med at jeg går over hinderet uten hesten. Det gjør bittelitte granne vondt. Ouch.

Vi snakkes for en koselig hesteprat senere! Nå skal Andrea ut og ri, så da må jeg hjelpe henne litt. Laterrr!
Her går det i vinrød, men vi mangler bandasjene da. Krise!

tar en liten pause..orker ikke blogge for tiden, som folk sikkert merker.. Tar en liten pause, og blogger igjen når jeg har lyst.. 
Kommer sikkert tilbake snart, laater
hits