mai 2011

Prince Charming

"What if Prince Charming had never showed up? Would Snow White have slept in that glass coffin forever? Or would she have eventually woken up, spit out the apple, gotten a job, a health-care package, and a baby from her local neighbourhood sperm bank? I couldn't help but wonder: inside every confident, driven single woman, is there a deliver, fragile princess just waiting to be saved?" 

//weheartit,satc

Summer nights

Dagen startet dårlig med at jeg sjekka nelly for tusende gang for å se om de hadde fått inn igjen skoene jeg har sett etter i evigheter. Det hadde de, men jeg var et par timer for sen...De var nemlig utsolgt igjen! Cry me a river og alt sånn der... heheh! Derfor måtte jeg trøsteshoppe litt, og dermed var jeg en gullneglelakk(!!) og en bikini rikere. Nå er jeg litt glad.. SMIL! Jeg er verdensmester i å skrive usaklig, seriøst.. men jeg orker ikke å ta interessante bilder, og da må jeg nesten slenge med litt uinteressant fakta om den givende hverdagen min.. Siste skriveinnlegget på lenge, lover. Må snart få tid til å ta noen bilder. Har så lyst, og tusen ideer, men har aldri tid.

Stars and stripes

Frihet.UsikkerhetFremtiden skremmer meg... Om noen uker er jeg ferdig på vgs, og jeg har ingen planer... Det er en ubeskrivelig herlig følelse å vite at jeg er ferdig med 13 års skolegang. Frihet.Samtidig skremmer det livet av meg at jeg for første gang i mitt atten og et halvt år gamle liv, ikke aner hva jeg skal gjøre det neste året.  Jeg har ikke fått jobb en gang. Og ikke vet jeg hvor, hvem eller hva jeg skal besøke... Men det ordner seg for snille piker, gjør det ikke? 

Golden nails

Jeg mååå kjøpe neglelakk med gullfarge! Høyeste prioritet for tiden.. haha! Så det på en tutorial på youtube her om dagen, og siden jeg har en ting for neglelakk fant jeg ut at denne måtte jeg ha. Har ikke funnet noen bra bilder som viser akkurat sånn jeg vil ha, men den på bildet er pretty close. Så er det bare det å finne akkurat denne i norske butikker. Good luck, chuck! Si ifra hvis dere har sett noe lignende, jeg har nemlig hatt kjøpeforbud hele russetiden og har derfor ikke sett noe særlig etter det.. //stockholmstreetstyle

Snälla bli min

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va// photo, text

Ready, set.... go!

Helååå! Har glemt litt hvordan jeg blogger, og har fått litt skrekken... Så tar litt tid å komme tilbake, hehheheheh. Akkurat nå prøver jeg å sette meg inn i markedsføringseksamenen jeg skal ha i morgen, og jeg blir gaaal av all i informasjonen jeg må skaffe meg... Jeje,whatever det går sikkert bra til slutt. Ha en fin søndag, håper dere gjør noe litt mer spennende enn meg! 

The drinks we drank last night

Tumblr_labireexzo1qcedleo1_500_large


Tumblr_llda49moz71qet6myo1_500_large

//weheartit

Russetiden er over, noe som både er trist og herlig på samme tid.. I dag har jeg ligget rett ut i senga med feber.. Derfor har jeg rukket å sett på OTH, og nå skal jeg begynne på de siste episodene av Gossip girl. Kanskje jeg skal feire at jeg endelig kan gå i fine,fine klær igjen med å nettshoppe litt også, selv om lommeboka er ganske så tom etter russetida.. Uansett hva jeg finner på, så skal jeg gjøre minst mulig i dag.. Av den enkle grunn at jeg ikke orker annet, men også fordi jeg har muligheten for første gang på alt for lenge! 

I forgot to remember to forget
Jeg har tenkt jeg skulle blogge en laaang stund nå.. Men jeg har bare endt opp med å se på en tom boks uten verken skrift eller bilder... Jeg har glemt hvordan man blogger, dere! Jeg mistet alt som heter inspirasjon samtidig som jeg tok på meg russebuksa for første gang. Det er bra jeg er i godt selskap når det kommer til null kreativitet, da! For jeg mener, å lage bildeserier med identiske bilder av de jeg har lagt ut på bloggen... Really? Er du ikke kreativ nok til å komme på egne ideer, kan du legge fra deg kameraet.. Gi i det minste creds, sluts! Uansett, nå skal jeg starte på det siste døgnet som russ! Have fun, get drunk...

crazybitch

Fikk fri fra skolen i dag. Men fri har jeg vel uansett ikke, siden det blir en nokså travel dag med lekser og dugnad. Må derfor skynde meg litt, om alt skal bli ferdig før jeg skal på skolen i morgen.. Og vil helst rekke å sove litt også, siden jeg drar rett på russetreff etter skolen.. Crazy times, good times! I mellomtiden kan jeg jo underholde med noen ikke fullt så fine bilder, laaater: 

Haha, fy faen... Sannheten kommer fram, det er slik jeg egentlig er. 

Give me everything tonighthits