juni 2009

SYK AV HETESLAG ELLERNO

Jeg er kvalm 24/7 og skal nå tvinge meg ut i sola. Bah, kvalme og sol hører ikke sammen. Egentlig vil jeg bare ligge helt stille i et kaldt rom og se på the OC. too bad at jeg er i spania og ikke vil komme hjem bleikere enn når jeg dro.. jeje, sola venter.

snc10003 kopie

også så blid..

PÅ VEI UT I SOLA

tnn

tenkte jeg skulle oppdatere så kort ved å flashe stygge tenner og bustete hår. Nå skal jeg endelig ut i sola. Jeg og søvnen er uvenner for tiden så jeg sov sånn ca. lite i natt, derfor så sent ute. Jeg rakk å se hele 4 episoder av the OC i natt, mens am sov med lydbok på.
Men klokka har blitt mye, må ut og tænne, laaater

... jeg har forresten blitt blondere siden jeg kom, tommel opp! tommel ned at håret er tørt som fy.

DAGENS OUTFIT, GOKART

Nå skal vi ut og spise + kjøre gokart. Jeg  har litt dårlig erfaring fra gokart så står jeg over. Blir blogging sånn ca. annenhver dag, og det kommer sånn ca. bare dagens outfit + litt kort info. Men nå må jeg løpe, de andre er visst klare.snc10005

snc10014
skal sies at det var rimelig hett med olajakke,men den er til kvelden. + at det ser ut som jeg bare har tæna det ene beinet. kult


OUTFIT OG SHOPPING

snc10066
Dagens outfit ser såher ut..

I dag har vi vært på kjøpesenteret El Ingenio.. Jeg regnet med å finne en del på Zara og Mango, men neida.. Er nok ikke heelt min stil mye av det. Ble dårlig med klær derfra, men så fant jeg jo en del fra andre steder.. Mulig jeg legger ut bilde i morgen, eller så kommer alt når jeg kommer hjem. Nå skal jeg se på onetreehill,laater

EKLE, HÅRETE MENN OG GAMLE, FREKKE DAMER ER NOE AV DET VERSTE JEG VET.

I dag har jeg vært på markedet i Torrox.. Kjøpte meg to par sko, men mekker sammen alt jeg har kjøpt på turen når jeg kommer hjem tror jeg. Ble noen gladiatorlignende sandaler + tøysko, billigbillig.  6 euro for et par tøysko, skal ikke klage. Ellers var det mye harry, som vanlig på slike markeder + frekke gamle damer, ekle menn og ja..
Ellers er jeg keen på litt mindre jallabutikker, så hvis noen vet om noen bra butikker i Nerja, let me know.

Jeg kommer til å blogge, men ikke hver dag tror jeg.. Det er liksom litt stress, og ja.. stress. Men noen innlegg kommer nok de neste ni dagene(?)..  Jeg orker ikke legge inn nye bilder og slik, er så ork å overføre når mamma ikke har sletta bilder som ble tatt denne jula en gang. Du skjønner tegninga? Derfor skal dere få noen bilder fra de første dagene, enjoy!
mg5623
Sminkeløs og pen. nææt.. Det venstre øyet mitt er helt monga btw.r
img5682
Jeg vil påstå at jeg legger ut en del mindre pene bilder i dag.

... Vi bor forresten lagt oppi fjellet, om du ikke skjønte det. Vi har søren meg ikke dekning en gang, kult.

Hvordan er været i Norge?
laaater

DAGENS OUTFIT MED ET LITE SPØRSMÅL

..er ikke akkurat noe hokus pokus! Vi skal bare slappe av og spise i huset i dag, så da slakker jeg også.. Nå er det snart så jeg tør å komme hjem, siden jeg har fått litt farge, men det er langt igjen før jeg er fornøyd.

Men et lite spørsmål.. Vil folk egentlig at jeg skal legge ut innlegg og sånn når jeg er i Spania? Eller synes dere at det bare blir uinteressant, fordi det skjer jo ikke sånn kjempe mye for tiden.. Spørsmålet er vel, vil du at jeg skal blogge mens jeg er i Spania? Eller skal jeg bare vente til jeg kommer hjem? Grunnen til at jeg spør er at det er litt stress å blogge når jeg er her, hvertfall hver dag.. Og hvis ingen gidder å følge meg, så gidder jeg ikke..Leser du?Hvis ingen svarer, vet jeg vel egentlig svaret..
snc10029
snc10039

laaater, fint om dere svarer

DAGENS OUTFIT

outfit syden 018

outfit syden 019

Nå skal jeg ut og spise,
håper dere koser dere hjemme i Norge.. det gjør jeg. hihi

CHILLER VED BASSENGET.

Noen bilder fra bassenget:
(Bildene ble tatt i går)
mg5536mg5585
mg5597 kopie

CPBILDER under vann...søtt

Også et fra i dag:

img5679Nå skal jeg fikse meg før vi skal ut og spise. Poster outfit om jeg rekker, ciao.
Hvordan er været hjemme forresten? I dag var det 34 i skyggen her, herlig!

VANNSCOOTERSAFARI

Et kort innlegg før jeg går ut igjen.

Været er ikke helt topp i dag, men vi har fått badet og litt div. Aner ikke hva vi skal resten av dagen, men det ser ut som sola titter frem, og da blir det vel tænning.

Ellers har jeg og AM bestemt oss for at vi skal på vannscootersafari i Nerja.. skal

i var forresten på en lokal 'restaurant'.. Og siden vi bor litt utenfor byen er det bare den som har gangavstand. Derfor dro vi dit i går, eehm... Det ble vel første og siste gangen for min del.  Masse drita,feite engelske folk, høy harry musikk (live forresten), ekle hunder som ville ha maten din, noe som førte til at de lå omtrent oppå beina dine.. Æsj, jeg haaater hunder i syden, de er så ekle at, ja. 

Jeg har ikke tatt noen bilder i dag, men regner med at jeg tar noen i kveld.

Laaater

...Nå kom sola, da blir det tæææææn.

ENDELIG FREMME

..okei, jeg har vel egentlig vært her en stund nå,men.
Dagen har gått med til bilkjøring,venting,flykjøring,mer bil, gåing, spising, omvisning, rote seg bort i byen, ja...
Blir kanskje ikke like mye blogging som jeg hadde håpet og tenkt, siden det ikke er trådløst nettverk.. Bare sånn annet, så jeg må sitte på gulvet på broren min sitt rom, lite praktisk.

Uansett, det er hett her, og huset er stort og bra. Og ja, jeg har det egentlig ganske så bra. Noen bilder fra i dag. Søte bilder etter å ha sovet hele flyturen( og bilturen)..


competa 013
turist.

competa 050

skikkelig kul hun der..

BRUN OG BLID.. SNART

Jeg er blid igjen nå, bare så det er sagt.. Har pakket en del, men mangler nok litt også. Neste gang jeg blogger er jeg i Spania, weee.  Blogger nok utpå kvelden i morgen, hvis ikke fyren som leier huset har ljugd på seg at det er trådløst nettverk der. Skulle ikke forundre meg det heller.

Goodbye Norway,
HELLOO Spain!

snc10019

ikke akkurat ferdigpakket, men på god vei.

SUR,GRINETE,OPPGITT,IKKE REISEKLAR.

Prater på humørsvingninger,men..

Ingen nedlastningsprogrammer funker pga. mongo nettverk som sperrer alt som er..Eller et eller annet er det som ikke funker.. Noe som vil si null musikk hele ferien. Jeg er sur,sur,sur. Alt går galt når jeg setter i gang med noe og nå har jeg ikke lyst til å reise bort heller.. Alt kan jo gå galt, flyet kommer til å styrte,bilen kræsjer, huset er egentlig en rønne med mus,kakkerlakker og utedo. eller kanskje det ikke er noe hus, at det ikke finnes noen barry og linda som skal leie ut huset. I'm goin' crazy.
Hvis jeg dør, så vet dere hvorfor.

PAKKEKLAR.

Okei, pakkinga er jeg laaangt fra ferdig med.. Jeg drar i kveld og har ikke kontroll på noe som helst. Akkurat  nå prøver jeg å laste ned musikk, men limewire vil ikke fungere på mine to kjære pc'r.. NICE! Noen som har noen tips ang. det, skriv i kommentarfeltet.thank you.

Kommer mest sannsynlig med et innlegg i kveld en gang, laater

spaiana

trenger jeg si mer?

I'LL MISS YOU GUYS.

dagen i korte stikkord:

stod opp kvalm som f**n. halvsov på bussen. ventet nervøst på trekning av eksamen. kom ikke opp i eksamen :D. halvsov gjennom matte. slakka med martine i geo. siden vi slapp å gå tur med resten av klassa.. (rævsleiker,martine.) skrev søte beskjeder til martine på tavla. siste dagen med martine og silje i samme klasse som meg, cutcut. cc med martine. frisørtime. bilkjøring. storprosjekt. hjem.


Oi, jeg har rukket og gjort mye i dag må jeg si.
laater
3erf

I CAN'T HELP IT.

qawertyui

MIN FAVORITTBLOGG....

Jeg leser sjeldent selve teksten i  en blogg. Jeg leser hvis det interesserer meg eller hvis det er veldig kort. Jeg liker best å se på bilder, lese korte tekster. For å være ærlig kunne jeg ikke brydd meg mindre om feks. en bloggers politiske meninger. Jeg er nok en som liker å se på overfladiske blogger med mote,tips,hverdagsnakk osv., derfor liker jeg nettenestea.com best. Jeg regner med at de fleste allerede har tatt turen innom, men hvis du ikke har det bør du absolutt gjøre det. Jeg blir nesten alltid lei blogger, men kan ikke si jeg har blitt lei denne bloggen enda.
87653e

HVEM ER DIN FAVORITT?

SLAKT!

I dag har jeg bare hatt en dobbeltime naturfag, resten av dagen slækka jeg på jobben til pappa og når jeg kom hjem ventet denne herligheten på meg:
mobil
okei, den er ikke sååå himla fin, men verdt 1 kr.

OM 7 DAGER....

...bør dere begynne å følge med.

Jeg er ikke i bloggehumør at all for tiden, så jeg blogger når jeg føler for det den neste uken.Men om en uke skal jeg til spania og da lover jeg at det skal komme en del bilder, innlegg osv.  Så ikke gi heelt opp med å følge bloggen selv om den neste uka kommer til å bli crap. I'll be back next week..

058

Sååå glad er jeg for at jeg ankommer feriehuset ca. på dette tidspunktet neste uke.

FY FLETTA!

jeg skriver bare shit for tiden..derfor blir dette innlegget veldig kort.
jeg har vondt i hodet og fri i morgen. jeg spiser frukt. jeg gjør et desperat forsøk på å være sunn.
NATTA'A
jejejjajaja 010

jeg liker forresten denne fletta. too bad jeg ikke orker å lære den selv så jeg må spørre mamma hver gang jeg vil ha den..

BOYS MAKE GIRLS CRY.

..sooo random overskrift.


Nå har jeg vært på skolen og vært hos min kjære bestemor og klippet gress.  Jeg er ikke i særlig blogghumør i dag og har lite å skrive om. Men kan si såpass som at resten av kvelden skal brukes til å slappe av og spise frukt. Ja, jeg vet. Litt sent og begynne med frukt fremfor godteri en uke før jeg drar til syden.
Sorry dårlig blogging, i'll be back.
img5484 kopie

sur?

HVA SKJER'A?

I kveld skal det spilles sims med mitt søskenbarn. Og siden hun er the sims fan har hun skaffet seg sims 3, noe som betyr at jeg får prøve det også, wiii. Ellers skal jeg nok blogge litt i kveld, muligens.. og garantert spise meg ordentlig feit på godteri. Hurra for lazy'andrea. Bra at jeg spiser mer godteri enn noen gang når spania (les: bikini) venter på meg om litt over en uke.
sta

hj

Nå underholder jeg kidsa ved å synge i'm not a girl, not yet a woman.. vil du høre?

OUTFIT

img5516

25952831244296929643n400img5521

Shortsen+ toppen gjør at jeg ser ut som en rett, feit tømmerstokk. Haha, veldig lite pent.  Shortsen er forresten en eldgammel, oversized levis jeg klarte å grave frem i vinter. Toppen minner meg om oldemor, men jeg liker den.


I kveld skal jeg ha simslan med mitt 4 år yngre søskenbarn. Haha.. Foreldrene våre skal bort og hun hadde ingen steder å være, så da skal hun være her. blogger sikkert senere,
laaater

VIDEOBLOGG.haha,utrolig hva man kan finne på i fritimen.. 
Utrolig dårlig kvalitet. ble sånn når den skulle lastes opp i youtube. grunnen til musikk innimellom noen steder er fordi lyden på kameraet fucka seg helt.

Nå skal jeg spise jordbær og farge øyevippenene mine.
laaater

GJESTEBLOGGERE.

I dag har jeg hatt innslag av to gjestebloggere, Martine og Torbjørn.. Det blir nok første og siste gangen de skriver et innlegg på bloggen. Men i morgen har de sagt at de vil videoblogge, så det kan jo bli spennende.

Nå er jeg hjemme fra shopping med mamma,am og mamma'n til am, og jeg er så kvalm at jeg rett og slett skal finne senga.  Mulig jeg legger ut hva jeg har kjøpt om jeg føler for det..
mg4285 kopie

se på hun kule der'a.

laater

MARTINES MYSTISKE HJØRNE

GOOD DAG GODTFOLK!
Jeg ønsker velkommen til mitt hjørne! Dette kommer til å bli en spennende reise igjennom mine tanker og erfaringer..
Jeg begynner med å fortelle om mitt bekjentskap til Andrea. Vi har et veldig tett og godt forhold. Vi pleier teltturer og oppleve naturens herligheter. Og i de øyeblikkene der vi ligger i telte på vei inn i drømmeland, så har vi de dype samtalene som er en av de tingene jeg  setter størst pris på i vårt vennskap. Disse samtalene er det som holder vennskapet så dypt og herlig.
Men dåg jeg har så mye på hjerte, som jeg kunne delt med dere, men for lite tid. For nå sitter jeg ved siden av mine gode venn andrea og hun har mye på hjertet! Så jeg må rette min oppmerksomhet til henne et øyeblikk.
Men frykt ikke, jeg kommer tilbake, og da skal jeg fortelle mer om mitt eventyr med den kjære Andrea!

Så på gjensyn!
Hilsen deres Martine


TORBJØRN'S HJØRNE.

Welcome/velkommen/vælkømmin til dette nye hjørnet. I dette hjørnet skal alle ha det fint. Ingen skal tenke på noe fælt og det skal bare sværme god energi rundt dette hjørnet. Jeg håper dere støtter meg videre i denne bloggingen. Dette betyr mye for meg og ikke minst for Andrea som er hovedbloggern her på Jejeandrea.blogg.no :D  For å si det mildt så er dette blitt en liten del av livet til Andrea. Alt handler om Blogging, absolutt alt :) Blogg for life people :D <3 Den beste gleden ved blogging er den følelsen av at du har noen med deg. Den nærværelsen av at folk følger deg i dine nedturer og oppturer. Det er det beste med bloggingen. Takk for oppmerksomheten =)  Kos fra Andrea og Torbjørn !

LA MEG SOVE I HUNDRE ÅR

sdfghjkl

DIREKTE INNE FRA DUSJEN.

Nå har jeg akkurat tatt en dusj og nå skal jeg gjøre nok et forsøk på å gjøre matte.. Skal gjøre alt litt mer fristende ved å la musikken stå på, men 0 tv.. Hvor lenge tipper du jeg holder ut? Jeg holder en knapp på 10 minutter.

untitled1
nydusjet, usminket og fin.. jadda

I NEED SOME CLOTHES.

swaesrdtuyi
Jeg trenger desperat nye sommerklær til jeg skal til syden om to uker. Derfor blir det storshopping i nærmeste fremtid. Skulle egentlig ta en tur til Oslo med venninner på shopping, men det har blitt noe tull så det blir ikkeno av. Derfor blir det til at man må kjøpe klær på Gjøvik der ca. alle du ser har prikk like klær, gøy.

Ellers gleder jeg meg så til Malaga om to uker at det går til hodet på meg.. Jeg må lage lister, masse lister! Innkjøp-, pakke- og musikklister.. Tror jeg burde begynne snart selv om mattebøkene venter på meg i sekken.. Prioriteringer

SOMMERSANGER ØNSKES.

Har dere noen sommersanger på lur? "spotify-listen" min trenger nemlig påfyll..
hadde vært toppers med noen bra forslag.
hits