juni 2010

pixi2woo

orker ikke blogge for tiden siden jeg er så opptatt med å se på sminkevideoer på youtube... neida, joda,neida.. hihi, laaater!world spins madly onmy photos.
endret litt på noen bilder fra forskjellige "photoshooter" jeg har hatt det siste halvåret til trykk&foto.Tenkte jeg kunne poste dem her på bloggen, jeg legger jo ikke ut noe annet for tiden. Så da oppdaterer jeg med litt bilder. Noen har dere vel sett, men tror ikke jeg har lagt ut alle før.. Alle disse bildene har blitt endret i utsnitt for å passe best mulig på bloggen.. Derfor noen halve ansikter osv. 

Hvilken er din favoritt?

pictures i like: blake lively

nonpareilofjulia:
youmakemydreams:londonsteele:rivetingtaleschap
Blake Lively, Vogue - June 2010Nylon outtakenewyorkcanwait:
(via pusturyosa: fuckyeahprettygirls)toonumb:
meesters:
Blake Lively - SNL Promo Photos.Late Night with Jimmy Fallon ? November 23, 2009more nylon!nylon
gotta love her. 

...så nå skal jeg bli birøkter

Har ikke blogget så alt for mye i det siste.. eller egentlig ikke det siste året, men whatever.. har hvertfall ikke blogget ordentlig på en stund, og det veit jeg heller ikke om jeg gidder nå. Tar det som det kommer.. 

uansett, vi har fått besøk.. Ikke av hvem som helst, men en gedigen bisverm! Det sitter sånn type 2000 bier i et tre i hagen, og jeg er jo... meg, og måtte ta bilde av dem.. Bildene ble forjævlige, var jo redd de skulle bestemme seg for at jeg var skummel og jeg skulle få alle etter meg som man ser på tegneserier. Og ettersom jeg ikke er spesielt rask, hadde de sikkert stukket meg i ansiktet, og med totusen biestikk i ansiktet hadde jeg blitt litt... oppblåst. Så derfor ble det dårlige bilder. Æsj, jeg skriver bare tull i dag, laaaaaaaaaaaaaterseriøst, den kladden der består av bare bier. SIICK!

kjedelig mandag.

Helt frem til nå har jeg klaget på at jeg har så sinnsykt mye lekser på kveldene at jeg ikke får gjort noe som helst.. Vel, i dag har jeg hatt litt for god tid til å gjøre akkurat som jeg vil, noe jeg må innrømme er veldig kjedelig. What to do? Jo, man ser på uendelig mange sex and the city episoder, og nå har jeg planer om å begynne på sesong 1 av oth, og se alle sesongene jeg har på dvd, altså 6 sesonger.. da burde jeg vel ha nok å gjøre, eller hva?

hva gjør du når du kjeder deg? har du sett mye på SATC og OTH?

Hi sunshine!

opptatt med å tæne i sola i dag, see'yah!

favorittfarge: lepper.

Pink-lip-erinheatherton7_large
fantasilos: -inspired: (via prettydamnrich)
hvilken farge er din favoritt?
personlig liker jeg nude-lips best på meg selv, men synes det er utrolig kult med knall rosa lepper for tiden..

æsj, dere suger.

dere suger på å kommentere... klager så og si aldri på det lenger, men fy faen.. æsj, får ikke lyst til å blogge!
det var dagens emo-innlegg, takk for meg..
hits