juni 2012

Instaspain

Hei! Photoshopen min har crasha, noe som gjør det litt vanskelig å oppdatere. (Tenk å være avhengig av photoshop....) Skal prøve å fikse det fortest mulig, men jeg er seriøst superdum når det kommer til å fikse sånne ting, så kan hende det kommer til å ta litt tid. Hvis noen har noen tips som ikke krever at jeg er supergeek og må fikse tusen koder som ender opp med å krasje macen, please tell me! 

Uansett, her er mobilbildene jeg lovte fra Spania:

 


 

 

 

 

 

 

Spain #2// Gamlebyen i AlcudiaHei! Har ikke blitt noe særlig med oppdateringer. Har rett og slett ikke tid, alt går i ett (tro det eller ei). I morgen kveld reiser jeg hjem, noe som både er kjedelig og godt på samme tid.. Skal samle et bildeinnlegg til senere med mobilbilder, blir som regel mobilen jeg bruker siden kameraet er så stort å drasse med meg over alt. Nå skal jeg ordne meg så smått før vi skal ut å spise, lateerrrr. 

Insta... you know the rest

// @jejeandrea, instagram.

Vil bare informere om at jeg ikke kommer til å blogge om hverdagen min i sommer.. Sånn i utgangspunktet hvertfall. Det kommer nok til å bli mest bilder, og lite tekst. Så hvis dere vil stalke meg og mitt ekstremt spennende hverdagsliv, følg meg på instagram:  @jejeandrea. 

Summertime

 //The road is home

Stikker en tur innom jeg... hehe, lett å glemme at man har en blogg. Neida, har egentlig ikke glemt det, har bare ikke hatt ork, så enkelt som det.  Hadde vært ok at jeg ikke hadde blogget hvis jeg faktisk hadde vært ute og levd livet i det siste, men jeg har ikke det en gang... Så, shame on me.Tenkte jeg skulle være litt flink til å oppdatere i sommer, siden jeg muligens kommer til å legge ned bloggen til høsten.. I dag er det akkurat en uke til jeg reiser til Alcudia på sydentur, så da er det i det minste noe som skjer i livet mitt. Jeg skal ha med herr mac nedover, så satser på litt oppdateringer fra varmen. Åh, gleder meg til sommeren kan begynne på ordentlig! 

DIY: Smykketre

Hadde en idè om å lage et smykketre av ekte tre i stedet for de som alle har. Kan vel si det sånn at det så bedre i hodet mitt. Noe som kanskje har noe med at jeg nesten ikke kjøper smykker, og måtte ta alt jeg hadde fra åtteårsalderen frem til nå. Derfor skal jeg bytte det ut med små lys, når jeg får kjøpt det.. Men jeg vil tro det ser bedre ut hos jenter som faktisk har litt finere smykkesamling enn meg, så et lite tips til dere! Det eneste jeg gjorde var å kutte av deler av et tre, spraymale det hvitt og henge på smykker. 

hits