juli 2009

WORKING 4 TO.... 9?

Nå skal jeg på jobben til pappa og... jobbe. Han trengte visst hjelp, og da må hele familien trå til. Fint jeg sikkert ender opp med å stå på lageret å gjøre ting jeg ikke kan! Jeje, laaater
mg6128 copy
flekkete?

DEPRIMERT

Jeg sitter i et helt mørkt rom mens regnet pøser ned utenfor.. Blir ordentlig deprimert av mørke og regn. Hvor ble sommeren av? Sommeren jeg aldri så noe særlig av, siden jeg var i Spania når varmen og sola herja her i Norge.  Nå kan liksågodt høsten komme, det er jo da det skal regne! Det er da man skal sitte med kakao etter å ha løpt hjem fra bussen i regnet etter en helvetes skoledag. Nei, vi kan liksågodt avlyse hele sommeren..

..i natt blir det nok en søvnløs natt

mg6113 copy
hva smiler du for?

NOEN SOM ER GODE PÅ DESIGN?

Noen som er gode på design som har lyst til å gjøre en liten make-over på bloggen min? Er ang. menyen. (som for øyeblikket er på bunnen) som jeg vil ha fikset. + noen andre småting. Hadde vært supert om noen tok seg tiden til det, jeg suger bigtime på html-koder, virkelig.


NYTT DESIGN!


header1
vet ikke helt hva jeg synes om fargesammensetning i tekst og sånn enda, mulig det endres.Hvis noen vet hvordan jeg flytter på listen med "siste poster" osv., let me know. Den skulle vært lenger mot høyre, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre..


hva synes dere? noen problemer med skrift osv. ?

HEADERLAGING + SPØRSMÅL TIL DERE

I dag skal jeg prøve å fikse på designet på bloggen, er skikkelig lei det. Er hvertfall lei headeren, ser ut som en vridd gullfisk. Såå, da vet dere hva jeg kommer til å plundre med i dag,

forresten, fargevalg:
peach
hvit
lyseblå

grå
mintgrønn


hvilken farge skal jeg kjøre på bloggen, evnt. andre farger?

header

en tidligere header

ANTREKK, MIDDAG MED FAMILIEN

snc10045
ser passe bomsete ut på bilde men..

Nå skal jeg ut og spise med familien.. Er ikke helt i form, så frister ikke noe særlig. Men koselig blir det vel uansett! laater

JEG SKJØNNER MEG IKKE PÅ LESERNE MINE.

I det siste har dere vært skikkelig flinke til å kommentere. Creds til dere! Men så synker det plutselig igjen.. Jeg vet sånn ca. hva jeg må blogge om får å få kommentarer.. overfladiske ting, bilder, mote.. you know.. Allikevel blir det 'tørke' på kommentarene til tider. Jeg skal bli flinkere til å svare på kommentarer også, har vært slakk på det.

Uansett, fortsett å kommenter!! Det gjør meg happy, og gir meg lyst til å blogge.
(Dagens 'rosablogg' innlegg kommer om litt, hihi)

thank you, goodbye!
snc10110 copyhappyface

TOPSHOP: I WANT

topshop skriker til meg.. vil jeg skal kjøpe dette:

q234567890
NOEN SOM VIL KJØPE TIL MEG? hihi

SOL,SOL,SOL,SOL! HERLIG

dsc00126 copydsc00142 copydsc00129
dsc00127
Jeg var småsur fordi vi ikke fikk hengt opp den helvetes hengekøya, så mamma mekka det til meg.  thank you! I dag har jeg ligget og halvsovet der i sola. Herlig! Nå er regnet rett rundt hjørnet igjen, og alt er som normalt..Ellers har jeg og mamma bestilt høstklær fra h&m i dag.. Huff, høsten er her snart,jo..

SOL ! SOL ! SOL (?)

Sola er fremme, og jeg må si jeg var veldig overraska når jeg så den! Nå skal jeg løpe ut i hengekøya.. nei, stemmer. Den får jeg ikke ligget i, om jeg ikke vil ligge på bakken, siden vi ikke har trær + 0 stativ.. nice. Da må jeg legge meg på gresset og få maur i trusa, hihi.

Da blir det sol,maur og the oc i gresset. laaater
snc10016

HVILKEN KJENDIS ER DITT MOTEIKON?

wertyytrdesokei, jeg brukte laaang tid på den her.. så noen svar hadde vært fint. kanskje jeg finner ny inspo

KJEDELIG VÆR,KJEDELIG LIV.

I dag orker jeg ikke dele stort via bloggen. Alt jeg gjør er jo å sjekke facebook hvert 10 min og alt annet hva internettet har å tilby + å nerde gamle one tree hill episoder. Nå har jeg store planer om å bytte ut oth med the oc, surprise surprise! Okei, trenger ikke skrive mer for å få dere til å skjønne at jeg ikke har stort å blogge om i dag, laaater
skal se om jeg finner på noe'gøyalt' å blogge om senere.
styikutyjthrfe
wow, 1 bein.. flink

TRØTT! 123 SOV.

Nå sitter jeg i senga, nydusja og utrolig sliten. Jobbing fra 13.00 til 21.00 er ikke for pingler som meg. Beina mine verker passe bra og jeg er kun klar for to ting.. senga + one tree hill.
NATTA
010eaf
det siste jeg ser før jeg sovner.. sweet dreams

NÅ SKAL JEG ORDNE MEG FERDIG....

...før jeg drar på jobb. Resten av familien skal i bursdag, jeg vil og ha kake! Gikk glipp av masse jordbær sist søndag når mamma feriet bursdag også, buhu.
bilde 121
fint uttrykk du,søta


Ha en fin søndag! Ikke gjør noe jeg absolutt heller ville gjort!!!! Noe som vil si at dere ikke får gjort stort.. laater

OUTFIT

I dag har jeg på meg noe så gøyalt som det her:
sdfghjklkjhgfd

har blitt noe kluss med fargen på bildet, derfor den ikke matcher bakgrunnen..

SOL FOR F**N!

Sola stikker frem så vidt det er mellom skyene, nok til å gjøre meg i godt humør. Nå stikker jeg snart til hov for å tænne med AM. Kroppen min har nemlig ikke sett sola siden sydenturen,noe som merkes. Bleikere enn i desember. Men må ordne meg ferdig,laaater

I'm wearing shorts today!  ... er alt jeg har å si
snc10020 copy

NATTA!

Okei, skal kanskje ikke sove helt enda.. men jeg er lite keen på å blogge akkurat nå,så skal finne senga og tv'n..
natta
snc10051

jeg vil ha sommeren tilbake

HVA VILLE DU VALGT? SØTT VS. ROCKA

asdfghj

 

Ville du valgt søtt eller rocka?


resultat av 0 å blogge om..

NÅ STIKKER JEG PÅ FISKING

snc10014

VIDEOBLOGG.. DEL 2

Her er del 2:
kommer sikkert til å fjerne videoene snart ellernoe.. Denne videoen er hvertfall uinteressant,men men. Nå skal jeg legge meg,natta(den er ikke ferdig, men regner med den snart er klar)

VIDEOBLOGG: SVAR PÅ SPØRSMÅL DEL 1

Hvis du ikke er keen på å se meg drite meg totalt ut, eller er over gjennomsnittet opptatt av meg kan du liksågodt gå videre. Kjedeeelig. Hadde vært bra med en god porsjon selvironi i baklomma, men.
Og jeg er også en av de 89% som driver konstant med håret under filmen, nice.
Okei her er video nr. 1:

ble veldig crappy kvalitet, men sleit med å få lasta det opp...

DET BLE VIDEOBLOGG!

Nå har jeg akkurat filmet ferdig svarene på spørsmålsrunden, redigerer og ordner nå, så kommer den i løpet av kvelden.  Og ja, jeg valgte å drite meg ut foran kamera fremfor å svare med tekst.. Det blir første og siste gangen, mongo å se seg selv på video.
img5957

laater

TOPSHOP: HVILKEN KJOLE ER FINEST?

untitled1

spørsmålet er enkelt:   Hvilken av kjolene likte du best?

Jeg er ikke i form. Har smerter i venstre del av bringa, noe som ikke er særlig koselig.Har vært ute og gått en tur, noe som hjelper når jeg går, men er på'n igjen når jeg er hjemme. Regner med at det blir bedre i morgen, så skal legge meg i senga og se på one tree hill. natta!

SISTE SJANSE- SPØRSMÅLSRUNDE

Tenkte jeg skulle svare på spørsmålsrunden i morgen, så dere kan spørre i dette innlegget eller dette til da! Mulig jeg til og med slår til med videoblogg om jeg får noen flere spørsmål..
dsc00104
du kan feks. spørre hvordan jeg tvinger broren min sine venner til å lakke neglene mine.

BUDEIE-ANDREA

For noen timer siden hørte jeg bjeller utenfor.. Når jeg så ut sto det kanskje 7-8 sauer nede i hagen! Det er da man skjønner at man bor på landet, når man har sauer i hagen.. (Skal sies at det ikke akkurat er hverdagskost da). Ikke aner jeg hvor de kom fra. Jeg lekte budeie og jaget dem bort fordi mamma var redd for blomstene sine, haha. Mamma har forresten bursdag i dag, 37 år. happy birthday:D
dsc00110
før alle ble skremt av mine "monsterskremmeferdigheter." tatt med crappy mobilkamera

Jeg blir så lei av regnet.. Dessuten er tett ved all brunfargen fra Spania borte.. that sucks

NU ÅKER VI...

til jobb... oppdaterer sikkert i kveld,
ha en fin dag!

bilde 124
bilde 110

bilde 1:kjempe fint outfit du..
bilde 2:random japansk turist jeg skal jobbe med

UTE I SOMMERVÆRET

Nå sitter jeg ute og nyter sommersola som akkruat ble borte bak en sky.. eller 4. I dag/kveld har jeg lyst til å finne på noe sprell, men vet ikke om noe som skjer, så da ender jeg vel opp hjemme. k-j-e-d-e-l-i-g. txt me hvis det skjer noe'a.
snc10022 copy
verste jobben jeg har gjort i photoshop noen sinne tror jeg. jaja.

snc10030

minner forresten om spørsmålsrunden.
laater

SPØRSMÅLSRUNDEN!

Jeg bare følte for å lage et innlegg til der jeg minner om spørsmålsrunden under.. Er så kjedelig med få spørsmål, så vil gjerne ha flere..

SPØR HER !!

untitled1

SPØRSMÅLSRUNDE!

Okei, jeg fant ut at jeg skulle sette i gang en spørsmålsrunde.. Så spør meg om det du måtte ønske. Det veldig personlige og de kjempe teite spørsmålene kommer jeg ikke til å svare på, men ellers..kjør på!

snc10144

  Nok en gang er det veldig kleint om jeg ikke får noen spørsmål.. Så veldig koselig om dere spør. Kanskje jeg til og med slår til med videoblogg. Selv om videoblogg er kleint + at jeg kommer til å få høre det i 4 år fremover av venner og bekjente.. men kanskje, hvis jeg får mange spørsmål, noe jeg mest sannsynlig ikke får.
kjør på!

BILDER: GRILLING

snc10002
snc10004
snc10011
snc10006 copy
 random babe from the 80's

snc10041

OUTFIT.. GRILLING MED ( NOEN AV) JENTENE

I dag har jeg vært hos legen der jeg ventet til sammen i 2 timer! For de som skulle være over gjennomsnittlig interessert i min helse så var jeg der for å sjekke noe ang. pusten min/ lunger osv. Ikke alvorlig syk med andre ord.. Ellers ble det vafler på verandaen når tante og Ane kom på besøk. 

Nå skal jeg grille hos Maren med Kjersti og Sina.. + Maren da. pff.. Det skal bli koselig, må jo nyte finværet når det først er her. Skal dra med meg kamera, så skal jeg prøve å huske å dra det frem.

snc10110 copy
snc10155 copy

sukkersøtt antrekk, men nå er jeg sen. må løpe, laater

TIPS/SPØRSMÅL ANYONE?

Akkurat nå har jeg svært lite å blogge om.. Kommer med en oppdatering for dagen senere forresten.
Lurer dere på noe? Vil se noe? Vil jeg skal skrive om noe?
Nå kan dere skrive det...

snc10025 copy

HVA HAR DU GJORT I DAG?

.. Jo det skal jeg si deg. I dag har jeg sittet/ligget ute på verandaen og sett på været skifte fra sol/regn/sol/regn/sol/regn. Ellers har jeg brukt dagen til å smse (herregud for et ord) mine kjære venner for å sjekke om det blir grillings i morgen. Jeg har spist is og lekt med på face... Og jeg har grua meg til jeg skal til legen  i morgen, baah. liker ikke leger!snc10060 copy
snc10073
snc10070
 huff, det her ble et kjedelig innlegg.. jaja

DAGENS OUTFIT + NYE INNKJØP

I dag fikk jeg pakken fra gina tricot som inneholdt dette:
ewrewtyrturiytu
elsker genseren, og kjolen er litt for stor og jeg er litt usikker på den. men tror den blir kjempesøt i sommer.

i dag har jeg på meg dette:
snc10058


genseren er også ny btw.

har verdens mest overfladiske blogg for tiden som består av meg,meg,meg,outfit,meg,meg,meg.  jeje, men slik går det. Nå skal jeg dra frem hengekøya og slappe av i solen som er ute!
laaater

SHOPPINGDAG

I dag har jeg jobbet litt for pappa. Utpå dagen møtte jeg Martine, og shoppet med henne. Hun kjøpte nye sko og hun ga klar beskjed om at jeg måtte poste dem på bloggen. så her er martine sine sko:
(sorry, ble mobilbilder. hadde ikke med kamera)
dsc00106
de er kjempefine da martine.. hihi, happy?


Pappa har forresten et garderobeskap på jobben som jeg så absolutt vil ha. fint jeg har et lite bøttekott til rom da. Hadde jeg hatt et som var litt større skulle jeg tvingt pappa til å skaffe det til meg, garantert!
dsc00107

dsc00108

dsc00109

bildene ble visst litt uklare. men om en crazy stalker vil gi meg garderobeskap: dra til en kvik butikk og skaff til meg! thank you. fint om du bygger ut rommet mitt i samme slengen.

laaater

TANNLEGEN+PLASTISKE OPERASJONER

I dag har jeg vært hos tannlegen, null hull!
Derfor ville jeg gi meg selv en gave, noe som ble litt plastiske operasjoner og sånn. hva synes dere?
snc10054 copy

 haha,jeg ser faen ikke ut

OUTFIT

Nå har jeg akkurat sett en halv episode av the OC, men nå kan jeg ikke se mer fordi jeg skal grille hos tante,onkel, emil og emma. blir veldig korte innlegg om dagen, men dere synes kanskje det er like greit. snc10025 copy
sura.
snc10031 copy
tullemusa.

ME WANT... NYTT DESIGN.

Jeg vil ha nytt design. Jeg ser helt for jævlig ut på bildet jeg har til header nå, bitch.bitch.bitch. derfor skal den byttes ut, om jeg gidder. tror jeg lager en midlertidig en med samme farger og annet bilde.. nå hadde det vært fint med en som kunne lage en ordentlig header til meg, men jeg tør ikke spørre.. fordi spør du meg har halve bloggnorge enormt stygge headere/design, og da snakker jeg ikke bare om blogger som har 2 lesere hver dag, men også 'toppbloggerne'. og da ender jeg opp med en som lager en småstygg header som jeg bare må smile pent og si takk til, før den pryder bloggens fremside. nei, jeg får ta saken i egne hender og lage en stygg en selv, da har jeg i det minste ingen andre å skylde på.

mai 014 copy

TRØTT I TRYNET

jeg ser ut som et troll. hihi,skikkelig søtt. nææt. Nå leser jeg 'det nye' og skal nettshoppe litt. veldig kort oppdatering, men har ikke så mye interessant å skrive, så da blir det sånn.  kl. 5 skal jeg se på oth, selv om sesong 6 suger big time. hvor dårlig er det ikke at de skal sette i gang med sesong 7? jeg skal ikke se på. eller jo, det skal jeg sikkert. haha. uff, unødvendig snakk, laaater
snc10114 copy

TRØTTESEN.

Nå er jeg hjemme fra camping. Jeg sov sånn ca. hele tiden jeg var der, var bare oppe for å spise osv. Jeg er koselig besøk,virkelig.. Men er skikkelig trøtt om dagen, vet ikke hva som går av meg. Nå holder jeg på å sovne igjen, vil påstå at jeg er like trøtt som heidi montag(nei, pratt) er stygg på dette bildet. oh,dear.
heidiochspencerharslutligengettupp
EYECANDY!
Nå skal jeg sove/se på tv, nattinatt.

INNKJØP AV...

snc10041

bare minerals i.d. sminkeboks.
snc10043
lyseblå bukse.

+ en del småting jeg ikke orker å ta bilde av.
Skal ikke skylde på at jeg tar av med innkjøp når jeg er på shopping da. Men det skal sies at begge tingene var på slag, nice. I morgen drar jeg på camping! Wooho, bare for en dag da. Skal til bestemor og bestefar, koselig ettersom jeg har vært der hver sommer så lenge jeg kan huske. Pensjonister med grilldress får meg til å føle meg hjemme, og jeg elsker at det 'store' som alle følger med på er hvem de nye som kommer inn på campingplassen er. Seriøst, bestefar kommenterer alle som kommer inn og hvordan/hvor de parkerer og, jaa.. Seriøst, jeg skal aldri bli noen camping-grandma'. En dag er greit, men halve sommeren, seriøst.

Oi, jeg leste gjennom.. og det ble veldig mange seriøst.. seriøst ass! Orker ikke endre det, seriøst.

snc10045 copy

hihi, mulig det ikke blir noe særlig med blogging i morgen da, men er tilbake på lørdag.

OUTFIT

Nå skal jeg på shopping med mamma.. Blogger sikkert i kveld, laater
snc10040
veldig fin på håret.
snc10053
blank og uklar, sånn vi liker det.

ME WANT INSPO.

Ble ikkeno fotografering i dag pga. været og sånn. Men jeg har kjørt bil en tur med mamma, noe som gikk bra hvis man tenker på at jeg ikke har kjørt bil på evigheter.. borsett fra noen episoder på slutten, haha.. huff, skal ikke nevnes.

Siden jeg har sånn ca. 0 blader å hente ting fra til inspo-vegg, skal jeg sjekke nettet for å finne litt der..Kommer kanskje med en samling av bilder etterpå. Her er forresten gårsdagens mislykka bilder:
mg6023 kopie
mg5992 kopiemg6031 kopie

kom gjerne med forslag til 'kjendiser' jeg burde sjekke ut stilen til!

PHOTOSHOOT, NEW SOUNDTRACK

Jeg kjedet meg litt i stad og tok derfor noen bilder, men jeg finner ikke kabelen til pc'n, så får ikke overført bilder. Ser etter den i morgen. Er ikke sikkert jeg legger dem inn uansett, ettersom jeg minner mest om ei russisk hore eller noe. I morgen skal jeg ha photoshoot med AM og Sina.. Vet ikke helt hvordan det blir enda, men vi får håpe at været holder..
snc10010 copy

cobra starship ft. leighton meester- good girls go bad

Min nye favorittsang.. Har fått den helt på hjernen.

NYRYDDET ROM, NYTT PROSJEKT HVOR JEG TRENGER HJELP

snc10002snc10007snc10019
snc10012snc10016
snc10025snc10031

Rommet mitt er utrolig kjedelig for tiden, jeg trenger forandring.. men siden rommet mitt er veldig lite er det ikke så mye jeg får gjort med plassering av møbler osv. Derfor skal jeg mekke noe på den hvite døra på bildet over tenkte jeg, men vet ikke helt hva enda. Tenkte på en inspo-vegg med utklipp fra blader osv. , men så kom jeg på at jeg har kastet de få bladene jeg faktisk hadde.

Har dere noen forslag? Ingen forslag er for dumme!

SKJERP DEG!

De to siste dagene har jeg ikke gjort stort, det blir ofte sånn når været ikke er på topp. Nå skal jeg ut og gå tur.. Og etterpå skal jeg rydde rommet mitt ettersom det er så rotete at jeg blir kvalm. I kveld skal jeg prøve å få med mamma til å ta sol. Klarer jo ikke å holde på brunfargen i dette været...
snc10005snc10003snc10002

roterom!
..og tro meg, det er verre i sin helhet. bah
Nå skal jeg ut å gå, laater

VERDENS HEITESTE OUTFIT,UTEN TVIL.

Nå skal jeg være flink jente og klippe plen hos bestemor. Tror egentlig jeg burde komme meg dit fortest mulig siden været er rimelig utrygt. Derfor det alt for fine antrekket, med andre ord. Vi får bare håpe jeg møter minst mulig kjente på sykkelturen bort, laaater
sdfghjklkjuhytrewqawsedrtyu

UT I DEN STILLE(?) NATTEN.

sertyuiop


I kveld har jeg vært hjemme og surra, k-j-e-d-a meg. Litt utpå kvelden gikk jeg til naboen som har fest, men å være den eneste som er edru med bare 'ukjente' blir litt kleint, så nå sitter jeg og hører på bråket. Ellers har jeg funnet nye blogglesere, like flaut hver gang folk nevner bloggen. gaah, er jo ingen som skal lese det her, annet enn fremmede.. jeje, nå skal jeg sette på en film og prøve å sove, nattinatt sleep tight!

BILDER FRA SPANIA, DEL 1

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
....utrolig dårlig kvalitet, vet ikke helt hvorfor det ble slik.

SOMMER HELE ÅRET.. ELLER HVERTFALL EN DAG TIL

Nå er jeg på tur til Maren, der skal jeg tænne og bade med vennninner.. K-O-S! Vet jeg lovet bilder og slik, men blir i kveld i såfall, må nyte sola når den fortsatt er her. Slenger med noen usminka, atm bilder:
hihiiiiisola
ble crappy web-cam bilder nå, rekker  ikke annet. sjekk den store gaven over øynene som ventet på meg i dag tidlig.. Ah, sjokolade og usunn mat i to uker gir vel slike resultater.

KOS DERE I DAG

ENDELIG HJEMME.

Skal sies at det er ordentlig godt å være hjemme igjen etter to uker i Spania, litt skuff at det er ca lik temp. når man går ut av Gardermoen som når man gikk inn på flyplassen i Malaga. Har planer om å legge ut masse bilder og slik, regner med det kommer i morgen.
Nå skal jeg sjekke litt diverse blogger, må jo oppdateres litt.. laaater
snc10004

SISTE DAG

I morgen tidlig drar jeg hjem til "kalde" Norge, som ikke er så veldig kladt for tiden. Også jeg som trodde det kom til å bli skikkelig bra med blogging herfa, men blogging på ferie er stress, hvertfall under omstendighetene. Bilder fra turen kommer når jeg er hjemme. Har forresten mista en del lesere under oppholdet her, men håper på at det er varmen som gjør det.. Hvem gidder  vel sitte å se på bloggen min som ikke blir oppdatert mens sola skinner ute..
 ciao


img5703
hits