juli 2010

flytebryggeparty.

nå stikker jeg på fest hos en venninne. føler at jeg kommer til å skifte klær rimelig fort, men dette er i det minste det jeg drar i. ha en fin lørdagskveld :-)

jeg kan trylle

jeg klarte å fikse et drittredigeringsprogram, så her er noen bilder. så ja, jeg kan trylle! dette er min dag i bilder, på en måte. Været suger, så da er tv-serier, blader og elektriske tingester en selvfølge! vær så snill og fortell meg at dere  har en like lite givende dag som meg?

jeg er så død uten photoshop.

.... om ikke jeg dør, så døde hvertfall bloggen den dagen jeg fikk ny pc i posten, uten photoshop! jeg får jo ikke blogget en damn shit. Grunnen er ganske enkel at jeg ikke får redigert bilder, og jeg er også avhengig av photoshop for å kunne legge ut inspobilder fra nett.. jeg må nemlig endre strl. så bildene skal passe på bloggen.. aah,stress. jeg kommer tilbake når jeg har klart å kræsje den nye pc'n og må gå tilbake til kjære herr dell som burde hatt antikk strevet over skjermen..  slapp av, livet mitt ekke så spennende uansett.. jeg har bare kutta av venstre tommel, tent på naboens hus og kjøpt meg en liten ape... hehe, tulla. hade'aa.

seriøst, det eneste bildet jeg har på denne stygge dritten er av pingviner...  nå døde dere vel, når dere ikke fikk se trynet mitt? hæ? (.. og ja, jeg har blitt så heftig tøff i kjeften siden sist...)
hadeeeee. daske har lovet å gjesteblogge, siden jeg er funksjonshemma uten photoshop.. men hun får ikke lov om hun ikke har riktig strl. på bildene (700px).. så husk det daske, 700px!!!!!!!!

pictures I like: Isabel Lucas
i wanna look like isabel lucas...

se min kjole...

sommerkjolen er på.. men gikk fort av igjen, og er nå byttet ut med shorts.. men det som er sikkert er at den skal bli brukt ved en senere anledning, love it! hva synes du om maxikjoler, har du en selv?

pictures I like: Bambi Northwood-Blyth
kan ikke folk begynne å kalle meg bambi, sånn at jeg også kan ha en søt bambi-tatovering? all i want.hihi

OUTFIT,9.juli


i dag har jeg vært på kjøretime, shopping... og resten av dagen ble brukt til, chiilliing. som vanlig, dra meg ut på no' gøy, før jeg gror fast i sofaen!

prøver å leke moteblogg, og failer så sinnsyykt. laater


....forresten dør jeg etter en ny header. den jeg har nå spyr jeg snart av,seriøst.

pictures I like: summer


i want: chanel nailpolish 505hits