juli 2011

No words.

Helt for jævlig dag i går. Har ikke ord, så skal heller ikke prøve å skrive ned noen. Nå reiser jeg snart til Danmark, kommer tilbake om en uke. 

I am who I am, no excuses
Litt dumt av meg å love gull og grønne skoger når jeg er opptatt som bare det for tiden. Sier seg selv når jeg først nå har hatt tid til å sette meg ned med pc'n. I morgen er jeg like opptatt, da skal jeg nemlig til Sverige en tur... Skal prøve å snike inn noen blogginnlegg når jeg får tiden til det. Laaater bitches, ikke glem meg helt!

Bitch please, you've got more issues than Vouge.

Lenge siden sist,hæ? Dere dør sikkert etter å få vite hva jeg har gjort den siste uka: Jeg har lest 3 bøker og samtidig vært mer sosial på en uke enn hele ferien til sammen.. Godt gjort av meg, som trives best som loner. Ettersom været er helt forferdelig igjen, skal jeg prøve å komme med noen innlegg om mitt superkule liv. I det minste frem til jeg reiser til Danmark på lørdag. Excuse me, den fjerde boka kaller.... Lesemaraton, det er det de kule kidsa driver med i feiren! 

HappySommeren har endelig kommet, lykke! Bloggen støver ned for tiden, og jeg kunne ikke brydd meg mindre. Ha en fin sommer!  Jeg kommer tilbake på en kjedelig regnværsdag... 

I can't accept that our story doesn't have a happy ending.Bad is the new goodAs soon as you stop wanting something, you get it.

 

//tumblr

I dag skal jeg bare ligge rett ut og høre på musikk... Drømme meg bort

time you enjoy wasting is not wastedDårlig med blogging om dagen.... Skal ikke skylde på at jeg har så alt for mye å gjøre, for det er nettopp det som er problemet: jeg gjør absolutt ingenting. Sånn blir det lite bilder av, gitt..Noen som har noen fine blogger å anbefale? Og jeg følger kanskje over hundre blogger på bloglovin, så ikke gidd å skriv de mest vanlige...hehehehe, takk! Tenkte jeg kanskje kunne lage et innlegg om hvilke blogger jeg synes er fine en gang, men blir litt sliten av tanken.. Som sagt følger jeg godt over hundre blogger på bloglovin.....

Dancing in the moonlight

Mekka shorts og topp sjæææl, flink huh? 

hits