august 2009

DA ER DET KLART, JEG SLUTTER


mg6113 copy
Den 'perioden' her har egentlig vært litt for å teste om jeg faktisk liker blogging, eller om det bare er stress og lite gøy.  Har blogget i godt over et år nå, og er ikke rart jeg begynner å bli lei. Har alltid hatt et behov for å kunne legge ut hva jeg vil på 'mitt eget sted', derfor har jeg hatt piczo i flere år, og nå blogg.

Den pausa her skulle jeg se om blogging var noe jeg ville fortsette med, som sagt. Jeg regna med at jeg kom til å savne å kunne poste noe random, men jeg savner det ikke i det hele tatt. Tvert imot, jeg liker å ikke ha bloggen hengende over meg. Har egentlig lyst til å slette hele bloggen akkurat nå, men samtidig vil jeg nok angre. Ja, jeg har nok skrevet mye rart og ting jeg aldri ville postet i dag, men samtidig lagde jeg jo blogg for å kunne mimre. Et helt år i bilder og ord, jeg tror ikke jeg har så lyst til å slette det med det første.

Uansett, takk for alle søte kommentarer og tilbakemeldinger. Setter jeg utrolig pris på! Hvem vet, kanskje jeg kommer tilbake en dag?


LITEN OPPDATERING!

dsc00189
Siden jeg er syk og kjeder meg noe helt sykt bestemte jeg meg for å skrive et lite innlegg. Har vært så heldig at jeg muligens har svineinfluensa, kjempe kult! Men tror egentlig at det er bronkitt, skal uansett til legen i dag. Yes, ikkeno er bedre enn å sitte i et venterom i to og en halv time før noen roper opp navnet ditt og du er inne hos legen i ti minutter før du nok en gang må vente 'litt' til. Var hos legen på fredag for å ta noen prøver ang. 'svinet', og der satt jeg da.. Eget venterom der jeg måtte sitte med munnbind. Ikke nok med at jeg ser jævlig ut etter å ha ligget hjemme med feber hele dagen, jeg må sitte med et stygt munnbind. Skal si jeg følte meg fresh. Mamma måtte forresten ta bilde av meg, som man kan se på siden her. Nå må jeg ordne meg, siden jeg snart skal ut av huset. Kan nok hende det tar sin tid før neste innlegg kommer, er utrolig godt med litt 'bloggfri'.JEG TAR EN PAUSE, MULIGENS SLUTTER JEG

Blogging er ikke særlig gøy lenger, mer stress enn gøy! Og ettersom skolen begynner igjen om litt vet jeg ikke om jeg har verken tid eller ork til bloggingen. Derfor tror jeg at jeg tar en pause, muligens slutter jeg. Vi får se litt hva det blir til, men hvertfall så skal jeg ta en pause fra blogging nå. Mulig det kommer korte oppdateringer osv., men vet ikke helt enda. Akkurat nå er jeg bare veldig lei blogg, men det kan endre seg.

Her er forresten noen bilder fra i går(resten er på face):
bursdagsfest 086
bursdagsfest 068 copy
bursdagsfest 037
bursdagsfest 066

OUTFIT : PARTY

Nå stikker jeg på vors hos en kompis før vi åker på bursdagsfest.
bilder av outfitet:
(bildene ble ikke så bra)


snc10094snc10099

BILDER: AM&ANDY3000

amandy

fant igjen bilder fra jeg og am var på Skeikampen ved påsketider på am's pc.. very niice

BLONDIE

Nå drar jeg til Hov med AM for å kjøpe hårfarge osv. Lite å blogge om for tiden, men skal prøve å komme med et ordentlig innlegg i kveld. + at jeg skal prøve å få blogget litt ordentlig i morgen også.
laater

SLAPPER AV.. MED STORE MENGDER TE

Shoppingen endte med store mengder vinterklær(!).. noe som egentlig er litt deprimerende. Kjøpte både vinterjakke,vintersko + skjerf og lue. Huff, vinter og snø kommer så alt for fort. Når vi snakker om vinter og snø.. Jeg driver og blir syk! Kald, slapp og småvondt i hals. Jeg har så lite lyst til å bli syk nå, siden jeg er passe klar for å dra ut til helga.
Noen som har noen 'ikkeblisyk' tips? Kom gjerne med det nå!
135
er redd dette blir det jeg får se når jeg titter ut vinduet.... om ikke lenge

OUTIFT.


snc10073

Nå drar jeg til Gjøvik med mamma og lillebror. laater

INSPO: LAUREN CONRAD

Jeg har alltid elsket stilen til Lauren Conrad. Rett og slett fordi hun alltid ser bra ut og har en enkel og nydelig stil.

lauren conrad
hva synes du?

VERDENS DÅRLIGSTE BLOGGER..SÅNN CA.

Blir dårlig med blogging for tiden, men..

I går var AM på besøk. Hun stjal litt klær fra meg og rappa med seg sine egne glemte klær før jeg ble med på kjøretur.

 dsc00181
utrygt!

dsc00160

Nå ligger jeg i senga og ser på magen  og låra vokse mens jeg spiser kanelsnurrer. Nice

HVA HAR SKJEDD?

Jo, siden sist har jeg rydda i hele det ene klesskapet mitt, wii. Det er mer ryddig og mer system der enn jeg noen gang kan huske at det har vært.  Nå mangler bare rommet,ehmm. Ellers har jeg stripet håret selv, noe som ble.. greit nok. Litt for mange striper foran og litt få bak, menmen.

Ellers gleder jeg meg til å komme i ordentlige rutiner når skolen begynner igjen. Ikke at jeg gleder meg noe særlig til å stå opp 6 og komme hjem 4 osv. men da er det faktisk lettere å få gjort ting enn når jeg har en hel dag fri. tro det den som kan. Jeg må nemlig begynne å trene snart, herregud jeg eser ut.

jeje, nå skal jeg finne på noe 'gøy'.. laater
snc10031 copy
crazyyyyyyyyyyyyy

HALVT DØD

I dag har jeg mer eller mindre sovet helt til nå, eller var oppe en tur og spiste før jeg sovna igjen. I'll be back, men nå skal jeg våkne litt.

asedrftyhujikijhgfdsa

HVEM KLEDDE DEN BEST?

Nå skal jeg på jobb, og blir der i hele dag.. Derfor legger jeg ut denne:
004110
Carrie Underwood          vs.           Kim Kardashian

HVEM KLEDDE DET BEST?

nickyhiltonashley
Nicky Hilton                              vs.                             Ashley Tisdale

NYE INNKJØP

I dag har jeg vært på shoppingtur med Kjersti. Fun,fun,fun! Kan si man ser mye rart når man er utenfor døra, uten å nevne det noe mer. Ellers har jeg kjøpt meg litt, og som den utrolig teite bloggeren jeg er skal jeg vise det frem:
untitled1
kjole fra bikbok(hundre ganger finere irl) jakke fra h&m
Nå blir'e fonduekveld med familien, wiiii!

NÅ STIKKER JEG..

til Gjøvik med Kjersti. Må bokstaveligtalt løpe, bussen kommer. laater
bilde 127

JEG LIKER AT...


-Sola skinner
-Jeg har vært i sola i hele dag, uten dumme skyer eller regn.
-Jeg skal opp til AM og se film om litt
- Været får meg til å bli i verdens beste humør i dag
- Jeg faktisk ser brun ut på bildene under
untitled1

babyolje,ikke svette... bare så det er klart:-p

LEKER MEG UTE I SOLA!

Sola er tilbake for fullt og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd! Derfor finner du meg liggende på verandaen eller i hengekøya, ciao!


Er det sol hos deg?
Noen tips til hva jeg kan gjøre når jeg soler meg? haha.

dsc00128

RYDDING..AV PC

Nå rydder jeg i opp i gamle bilder og stuff på den 'ordentlige' pc'n min. Den er så full av bilder og crap, noe som fører til at den går ekstremt treigt.. noe som igjen fører til at jeg bruker skolepc for tiden. Tror dessuten jeg har virus her, siden alt hadde klikka når jeg logga inn i for litt siden. crap.
man finner hvertfall masse rart når man ser igjennom bilder.
mg5345 kopie

SOLA SKINNER JA? ...NATTA

Sola skinner ute! Noe som egentlig gjør meg mer sint enn glad. Hvorfor kom sola akkurat i dag? Jeg er nemlig småsyk(svineinfluensa(?!) vondt i hals og tett i hele hodet) og orker ikke sitte ute, orker egentlig ikke gjøre annet enn å småsove litt i senga mi og irritere meg over strålende solskinn. Jaja, jeg misunner dere andre, NYT DET!
natta

det var jo sånne ting jeg skulle gjøre i dag:

dsc00129
dsc00127snc10020

MITT NYE ROM (?)

I går fikk jeg ikke gjort alt jeg skulle gjøre, men endte med å bake kanelsnurrer og gå til hov for å ta sol med AM. Ellers har jeg funnet ut hvor jeg kan ha mitt perfekte rom..... i garasjen! Altså i den øvre delen. Perfekt! Mamma var enig, så da må jeg overbevise pappa'n min. Problemet er at jeg helst skulle hatt et lite bad der, og da må vi legge rør og slik, STRESS! Ellers foreslo mamma utedo, sååe. haha. Ettersom jeg ble 'litt' gira på det her, så har jeg liksågodt mekka rommet i både ikeagreie og the sims.
Møblene( kommoder, klesskap osv. ) er mer riktig i ikea, mens sims er mer for å få med litt detaljer..

Ikea:
sdfghjklkjhtredswa
asdfyuikjuhfreswqa

sims:
rommetmittyt
wertyhjklkjhgfds
(garderobegreia er heeelt feil her, men. skulle bare vise hvordan den gikk sånn ca.)
l
Når jeg var i gan lagde jeg liksågodt hele huset:
husetvrt
omg,geek.

Og de som har lest bloggen en stund vet at rommet mitt er veldig lite. Så for meg hadde det vært perfekt.
Hva synes du?

INSPO: ASHLEY TISDALE

Jeg liker stilen til Ashley Tisdale bedre og bedre.
ashley tisdale


Hva sy
nes du?

FOR ALT JEG VET SÅ ER BLOGGEN SLETTA INNEN EN UKE

Jeg har veldig lite å blogge om for tiden, ikke har jeg ork heller. Jeg og bloggingen går veldig i bølger, noen ganger har jeg masse å skrive, andre ganger 0 ting. Sånn som nå. I'll be back, jeg bare er litt fraværende akkurat nå. For alt jeg vet er jeg tilbake for fullt i morgen, eller kanskje bloggen er slettet. Selv om jeg tviler på det.
laater
dsc00078
hva med palmer og varme? hmm,ja takk!

PROPPENE I ØRA,SOV.

Når jeg våknet i går rakk jeg så vidt å dusje,ordne meg og pakke før jeg skulle på stadion og se på kamp, rett etterpå dro jeg for å passe søskenbarna mine. Så ble rett og slett ikke tid til blogging.

I natt har jeg sovet...lite, så nå skal jeg stappe propper i ørene og sove,natta!
mai 011
været i går var forresten på topp. det kunne vel ikke holdt seg litt?
hits