august 2010

foto inspo: iloveyouwildfox

hvis jeg hadde mer enn en krølla femti-lapp....

ville jeg kanskje kjøpt dette:


og litt til....

love her style..

Jeg har fått en ny favoritt innen motebloggene. Denne jenta er fra Sverige og jeg elsker stilen. Gimmeee! Bilder sier mer enn tusen ord eller hva?photo: Victoria Törnegren


Hva synes du? Følger du bloggen?

first day on a brand new planet.


... mangel av bilder på den nye pc'n min, og har vært dårlig til å ha med kamera i det siste.. derfor så mange usaklige bilder( og disse var vel også mindre pene...)

i dag var første skoledag, weeeee, happy day! kan vel si det sånn at jeg ikke ser frem til slitet ved skolen. Er ikke selve skolen som er problemet, mer det at jeg har mangel på søvn hele tiden, og går rundt som en zombie ca. hele skoleåret... men noe positivt er det jo også med å være 3. klassing: Jeg er snart ferdig (!!!) og russ 2011, can't wait!!  overlever vel dette skoleåret også, dessuten skal det bli litt godt å gjøre noe annet enn ingenting hele tiden også. nå skal jeg se litt på tvkassa og legge meg, opp kl. 6 i morgen... firetusen hjerter.

skal forresten prøve å blogge om litt mer interessante ting.....en dag! bare ikke i dag..

busybusyjeg er litt busybusy, eller jeg liker hvertfall å tro det.. Nå er jeg på vei ut døra, skal prøve å få tjent inn litt money.. laater

photography inspo: fashionphotographer: Emmanuel Graud

foto: ut i åkeren.
i dag hang jeg med sina og am igjen. vi tok oss en tur til en åker for å ta bilder. Egentlig veldig random at vi endte opp der, men fikk tatt en del bilder, deriblant ny header. vad tycks? vet det bare er bilder av meg her, er fordi jeg bare må legge ut minst 2 bilder av meg selv i hvert innlegg... neejjja, bare fordi jeg ikke har redigert bildene av de andre to girlsa. Nå sitter jeg ute hos AM.. Rart med det, at jeg bare driver og blogger midt på natta når ingen ser, men er som regel da jeg har mulighet, har blitt busybusy på slutten av ferien! laaater, nightynight!

foto: de dødes tjern.


foto: meg/ anne marte
modell: sina

døden nær.

i går tilbrakte jeg dagen med to crazybitches. Først tok vi oss en kjøretur:med sina som sjåfør var dette ekstremsport i seg selv, og jeg og am var en smule skeptiske..

men vi overlevde sina sin grisekjøring og endte opp in the middle of nowhere... (aka. trevatn for lokalbefolkningen som stalker meg på bloggen)  så da fant jeg frem sminka midt på søppeldynga, i skogen..


så fortsatte jeg med ekstremsporten, siden vi var så godt i gang.. og spaserte på steiner i 12 cm høye hæler. "Detta har jeg gjort så mange ganger i fylla jenter, detta går fint!!" Kan si det sånn at skoene mine er ødelagt i dag.


så tok vi noen fine bilder:
før vi dro videre til et myrhull, siden Sina hadde så lyst til å bade.. Og siden Sina var sjåfør, måtte vi jo pent høre på henne, selv om vi ville hjem til nachos! 


tulla... vi tvang henne, siden jeg og am ville ta bilder av en drukna katte i et gjørmehull.

Etterpå dro vi hjem og spiste, og plaget vettet av folk, som i gode gamle dager.. blir alltid 14 år igjen av å være med de to. Æsj, dette ble et skikkelig tullete og teit innlegg, hadeeee.

de "ordentlige" bildene kommer senere, forresten...


ønskeinnlegg

Er det noe spesielt dere vil jeg skal lage et innlegg om? Prøvde akkurat å ta outfitbilder, men huset mitt er absolutt ikke laget for det, og til slutt ga jeg opp.. Derfor spør jeg dere om det er noe spesielt dere vil jeg skal lage et innlegg om, altså et slags ønskeinnlegg? 

jeg kan lage innlegg om alt fra sminke til vennene mine og hvor gale fans de er av bloggen min. hihi, stalkers hele gjengen! 

i love a rainy night

Nå er jeg hjemme igjen etter en del dager i Oslo. Har kjøpt en del nytt, men orker ikke legge det ut på bloggen.. har noen ekstremt store ønsker om å se det, skal jeg vurdere det. Nå tror jeg at jeg skal sette meg under taket på verandaen og høre på regnet. Det er jo litt koselig med regn også, så lenge jeg slipper å være ute i regnet. Da har man en unnskyldning for å bare sitte inne og ikke gjøre stort annet enn å titte på tv og oppdatere facebook innimellom.. Så unnskyld meg, men nå skal jeg gå og gjøre... ingenting. laaater

stikker til oslo et par dager

Nå pakker jeg og gjør meg klar til å kjøre til Oslo. Skal være der i et par dager, siden lillebroren min skal spille fotball på NC. Det betyr shopping for min del, selv om det skal sies at det er et stort minus at jeg er så og si pengeløs.. Uansett, nå må jeg gjøre meg klar for et par timer med kjøring, noe som frister svært lite med tanke på at jeg er rimelig trøtt og redusert etter nattens morsomheter.. Tar med pc, så satser vi på at jeg finner et trådløst nett, så blir det kanskje et par oppdateringer også. ciao!
 
hits