august 2011

Jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös i natt
Foto:Privat
Tekst: Melissa Horn

Everything's changed.


Make things happen

//weliveyoung

Som jeg nevnte i forrige innlegg er jeg ganske så gira på å ta nye bilder. Derfor lurer jeg på: Har dere noen syke fotografer å anbefale? Ikke bloggere som tar bilder av blomster eller smykkene sine, men de som tar ordentlige bilder...  av mennesker. Sånn som weliveyoung, den jenta kan å fotografere. Uansett, let me know, I need some inspiration... 

 

All that glitters is not gold
Bildene ble enorme, av den enkle grunn at kjære AM alltid holder kameraet feil vei når hun leker fotograf. He he he....  Vi var ute for å ta noen bilder, og regner med at vi drar ut igjen i nærmeste fremtid for å ta flere. Dere liker jo bildeserier, så derfor har jeg store planer om å dra for å ta noen bilder til det.. Det er vel egentlig bare å finne ut hva slags bilder jeg vil ta, og booke modell, så blir det litt ordentlige bildeserier her igjen. Kan ikke huske sist jeg tok ordentlig planlagte bilder, so i'm pretty excited. 

I'm just having an allergic reaction to the universe

I'm back! tror jeg. 

I hope one day you choke on the shit you talkHei! Internettet hjemme fungerer ikke, så det er derfor jeg har tatt en litt lenger pause enn først planlagt! Kommer tilbake når det er ordnet.

Some people just need a high-five. In the face. With a chair.

Nå skal jeg ikke skrive at jeg ikke gidder å blogge og blablablabla. Jeg har nemlig tenkt at jeg skal begynne ordentlig igjen en stund. Det er bare det at det aldri skjer.... Kanskje i morgen? Regner med jeg er tilbake i nærmeste framtid i det minste. Og da begynte alle å smile! :-)

Ice cream man

Hei! Jeg er litt opptatt med oppussing og å spille papas freezeria i dag, så vi snakkees!

Make today ridiculously amazing.Si meg en bra eller latterlig dårlig tv-serie jeg kan følge med på'a!  Jeg tror jeg har sett alle tv-serier i verden, så jeg blir overraska om noen sier noe jeg ikke allerede har sett. Men jeg tar sjansen, og satser på at en av dere skriver noe som kan bli det nye tidsfordrivet mitt. 

Best way to not get your heart broken, is pretend you don't have one.Har ikke så lyst til å oppdatere bloggen for tiden, som dere kanskje har merket... Mest fordi jeg ikke gidder å ta, redigere og legge ut bilder.. Derfor tilbringer jeg heller dagene sånn som vanlige folk, med venner av kjøtt og blod, og slik. Jeg gleder meg til og med nesten til trening i morgen. Crrraaazy. 

First day on a brand new planet

 

Plutselig har det blitt august. Måneden der jeg vanligvis får panikk fordi det er så alt for få dager til skolen begynner igjen. Jeg tar meg selv i å få den samme panikken, før jeg innser... jeg skal ikke på skolen i slutten av august. Jeg skal ikke på skolen hele året. Jeg slipper å gå i søvne inn på bussen hver dag, lære om norges litteraturhistorie, og sitte med tonnevis av lekser når jeg kommer hjem. Men jeg skal heller ikke tulle med de fine jentene i klassa hver eneste dag. Heller ikke trøstespise muffins for å overleve de fire siste timene med norsk. Trist og fint. Skummelt og spennende.

shut up and smileI det siste har sola vist seg fra morgen til kveld, noe som betyr at også jeg har vært ute fra jeg står opp til middag. Skal ikke klage da! Nå skal jeg slappe av inne, og ordne meg så smått til jentekveld hos Maren. Kanskje jeg tar med kameraet, så det kommer noen nye bilder her etterhvert.. Ha en fin kveld, og sov for all del ikke bort sommernatta! 

the world spins madly on.

Dagene går, og jeg gjør like lite hver eneste dag. I dag har jeg i det minste fullført enda en bok, og begynt på en ny. hehehehe... Også har jeg blitt litt brunere, kanskje. Men i kveld skal jeg derimot gjøre noe helt nytt og spennende: se film! jeg ser nemlig aldri på film, har aldri skjønt greia. TV-serier er da mye bedre? Uansett, har noen tips til filmer jeg kan se? 

Every day is a fashion show and the world is your runway

Fant dette bildet på en random tumblr-side. Døde litt når jeg så det. Utrolig nydelig fransk jente på ti år, med et utrolig tøft antrekk. En sånn unge vil jeg ha en gang også! hehehe. 

What do you go home to?


//wildfoxNå er jeg endelig hjemme etter en uke i Danmark med noen gale småjenter. Godt å komme hjem, selv om turen var bra! Dagen i dag skal brukes til å prøve å holde meg unna godteriet (blitt avhengig i løpet av uka, hahah) og bare slappe av. Kanskje jeg slenger ut et blogginnlegg eller to hvis jeg føler for det, vi får se. 

hits