oktober 2009

HAR NOEN SAVNET MEG?

Nå er jeg tilbake etter flere dager uten blogging, grunnen er at jeg har vært på hyttetur siden onsdag, og rakk rett og slett ikke informere før jeg dro. Så da vet vi det. Hadde det i alle fall utrolig koselig! Jeg kom forresten hjem i går, men var overraskende utslitt og trøtt etter å ha gjort.. ingenting! Ellers stinka det sykt røyk av meg og absolutt alt jeg hadde med meg, score! Nå ligger jeg i den savnede senga mi og tenker skal/skal ikke ut på fest i dag. Har på en måte lyst, men samtidig er jeg sliten og jeg jobber i morgen. Dessuten har jeg ikke skyss,tror jeg.. Jaja, kose meg skal jeg uansett i dag. Men hjemme med godteriskåla bør jeg egentlig ikke være, siden jeg har spist godteri konstant siden onsdag kveld. stakar mage.
Noen bilder fra hytteturen:FASHION: THE HILLS STYLE

Image and video hosting by TinyPic


Hvem synes du kler seg best av jentene?

HOW I WANT TO SPEND THE MORNING...

Tumblr_kpqepoo1og1qzsalao1_500_large035_sam_coldy_largeUzn6bnfe0mnvl6zuubjzpur3o1_500_large4036640188_7280261d56_o_large
bilder fra weheartit.com

...men, nei.. 
nå venter mamma med vasking og diverse rydding av hele huset. nazi-mamma, haha neida. mamma kom med frokost på senga, så jeg skal vel ikke klage. Dessuten fikk jeg jo sove helt til 10, egentlig skulle jeg vært oppe 6 i dag. dessuten er det jo ikke vits å sove bort en hel fridag, hurraformeg!

SATURDAY NIGHT

...day, whatever.
bilder 011
bilder 055 copy
bilder 078 copy
herregud, jeg ser ut som en dukke.. 

I kveld skal jeg bare slappe av med tv og spise meg feit på godteri. Hva skal dere?

WINTER WONDERLAND

Jeg elsker å finne bilder på nett, det er så mange fine bilder og kreative folk der ute. og siden jeg er fraværende på bloggen for tiden, får noen andre ta bilder for meg.. 

20081127174417
20081103122353
20081227133900
2283386191_60c8b3422a_large
__let_it_snow___by_asiabellamy_large
åh, vinteren er jo ikke såå ille da.. Om den bare hadde vært 2-3 mnd kortere..

det jeg liker med vinteren er:
- innekvelder
- jul (!!!)
- hytteturer på fjellet
... med skikjøring!
- lyden av knasende snø under beina
 oi, kommer ikke på noe mer jeg, er nok sommermenneske..

Hva liker du med vinteren? .. må jo se positivt på det

I AND LOVE AND YOU

huhi 050 copy
huhi 043 copy
huhi 024 copy
sånn har jeg tilbrakt dagen.. + en del soving.
En helvetesuke er nå snart over, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Nå skal jeg legge meg i senga med GG, good night sleep tight. Håper dere får en strålende fredag, og helg!

DAGEN I DAG...

Huff, jeg synes synd på meg selv. Prøver og innleveringer hele uka, noe som vil si lite blogging og lite sosialt og kos resten av uka. Bare en kort oppdatering, må nemlig fortsette med lekser, byebye!
fest 025 copy
hahaha
Flere som har mye å gjøre for tiden?

WAKIN' UP TO FIND ANOTHER DAY

b 002 copymorgen 003 copymorgen 004 copy copy


JEG VET OM EN TING JEG LIKER...

.. nemlig å klage så smått. Jeg har aldri hatt noen som helst form for problemer med rygg og nakke, noe jeg er utrolig takknemlig for.. Altså, helt til i det siste. Jeg har vondt på steder jeg aldri har hatt vondt før, og ja.. haha, hvis noen ikke skjønner hva jeg skal frem til, så har jeg begynt å få vondt i rygg og nakke. Noe som bekymrer meg litt, med tanke på hvordan mine familiemedlemmer ligger strødd med forkalkninger, prolaps, skiveutglidninger og gud vet hva.Jaada, dette lover bra. heh, neida, ryggen min er så fin atte, skal ikke klage før jeg ligger der og ikke kan bevege meg, som mamma, to onkler og bestefar. Huff, for en pinglete familie... 
Nå har jeg prestert å skrive et innlegg om rygg og nakke, CONGRATZ! 
I dag har jeg vært kul og gikk liksågodt fra butikken til huset mitt med pizza under armen og sånn ny frappe(?) et eller annet, fint det ikke er så folksomt her.. Skal ikke glemme at jeg hadde headset på strl. med cymbaler, ooog sånn rumpetaske. huff, det minst sjarmerende som noen sinne har blitt oppfunnet, men kjekt når man skal klippe plen og vil høre på lydbok som må spilles på en discman.. 

Ellers gleder jeg meg til i morgen, altså fredag.. beste dagen i uka, føles ut som helga varer i evigheter på fredag,før realiteten slår mot deg lørdag kveld, når man bare har kjedeligsøndag igjen. Men denne helga skal vare evig, sånn ca. siden neste uke kommer til å drepe meg, bokstavelig talt. Dessuten jobber jeg ikke i helga, en helg med bare fri og tid jeg kan bruke på akkurat hva jeg vil! Smilefjes! 


Enda et stort smilefjes på meg og min kjære Kjersti, som har fått en merkelig sykdom som gjør oss... svarte
...og et surt et på blogg. no som er klikk for 7859 gang, så jeg ikke får vist dere bildet.

SPAMMER LITT JEG DA.

Okei, sorry for mange innlegg på kort tid, men fant ut at jeg skulle prøve meg på en fotokonkurranse..Og måtte derfor ofre et innlegg. Deltar på denne bloggen: http://synneofcourse.blogg.no/1255538912_ny_fotokonkurranse.html#comment ! 

mg6229 copy

HANGING BY A MOMENT

Vlada7_large2lddmas_largeMasha4_largeTumblr_kr77fezhed1qze09zo1_500_largeUhsojlmkmo30yo6cyqpj69tbo1_500_large20090522194653Axxyex_large
bilder fra weheartit.com

NÅ HUSKER JEG HVORFOR JEG SLUTTA MED BLOGGING..

.. Jeg har jo veldig sjeldent noe å blogge om. Veldig dårlig med nye bilder osv, jaja.. kommer sterkere tilbake når jeg har noe å blogge om, men vil liksom ikke blogge fordi jeg 'må', da blir alltid innleggene dårlig. Blogger heller mer sjeldent, men med flere bilder og litt mer gjennomtenkte innlegg. 

hihihi 053
Nå skal jeg lage meg kakao og kose meg med det som måtte være på tv. 

NEDDOPA ROTTE!

Rart med det, når man har prøver til oppunder øra, helst på samme dag. Har ikkeno i morgen, så blir heller litt mer blogging da, ciao!
Dere kan få kose dere med noen bilder fra helga: 
Fullt klar over at jeg ser ut som en neddopa rotte..
fest 004 copy
fest 012 copy
fest 010 copy
fest 017 copy

PEACE OUT

... nå skal jeg kaste i meg litt food før jeg åker på jobb. 

fest 010

OUTFIT: BURSDAG

Nå skal jeg til søskenbarnet mitt i bursdag.. oppdaterer senere i kveld før jeg drar på party.men nå har jeg veeldig dårlig tid, ha en fin dag!
hihihi 001
hihihi 002

FOTOSHOOT

Nå er jeg ferdig med å ta bilder av AM. Tok bilder i garasjen til et skoleprosjekt.. Her er en liten smakebit og litt behind the scenes:
(bildet som jeg skal bruke i prosjektet legger jeg ikke ut her, hvertfall ikke akkurat nå..)
mg6966 copy
mg6946
mg6977 copy
mg6992
mg7023
mg7013

SKOLEDAG I BILDER

hihihi 016
hihihi 039
hihihi 075
hihihi 012
hihihi 052

ATHEN,SPARTA OG ALLE VENNENE HANS..

mg6871
mg6899
mg6923

KAOS... SNØKAOS

Jævla drittdag! Planen for dagen var å komme hjem tidlig og sove siden jeg har vandret rundt som en zombie i dag pga. søvnmangel.. Men neida. Det har seg sånn at det snør når jeg venter på bussen på Gjøvik, derfor står jeg ute i snøen/regnet i et kvarter og blir gjennomvåt. Deretter er det busstur hjem, som ender med fullt kaos pga. snø, noe som ender med at bussjåføren står minst en halvtime og klundrer med kjetting.. Når vi endelig er fremme ved Statoil og de fleste går av bussen, sier bussjåføren at han ikke kan kjøre oss siste hjem, så vi må vente på en annen buss. Hva faen? Det snør,regner, og jeg har ikke klær.  Jeg kom hjem stivfrossen og gjennomvåt, en time forsinket.. Jeg er glad det er noe som heter dusj.. varm dusj.Jeg elsker snøen i dag...
mg6831 copy

kjempe fornøyd..

ER JEG IKKE FLINK?

Nå er jeg nydusjet og ferdig med dagens treningsøkt. Har nemlig satt i gang med mitt nye og sunne liv. Så får vi se om jeg henger over godteposen allerede i morgen, eller om jeg faktisk klarer å holde ut en stund. Det som er så dumt er at hvis jeg skal trene må jeg synes det er litt morsomt. Altså jogging funker ikke for meg... Huff, skulle ønske jeg likte å løpe, det hadde vært fint det. Men nei, jeg er stuck med pustevansker så fort jeg beveger flesket og øyne som lyser av hat når jeg ser på joggeskoene... Jaja, nå har jeg i alle fall vært litt flink i dag.
mg6861 copy
mg6864 copy
Hvordan/Hva trener du? Noen "morsomme" treningstips?

NYTT DESIGN + HEADER

headerblog
Hva synes dere?
Er litt usikker på om jeg liker headeren, men skal la den være der til jeg får laget noe bedre hvertfall. Eh, som sikkert ikke skjer forresten.. Og ja, jeg vet at headeren ligger helt feil, skal se på det senere i dag. Nå skal jeg nemlig på jobb og være der til rundt 8/9, laater

OUTFIT,KINO

Nå har jeg akkurat sett jenta som lekte med ilden på kino. Jeg så sånn ca. slik ut:
(wow, outfit.. lenge siden)
random 078 copy
beklager dårlig redigering, ble fiksa på 2 minutter..
Er det noen som fortsatt henger med? Altså, som har fått med seg at jeg har begynt å blogge igjen?

DESIGNHJELP ANYONE?

Litt dumt å spørre om når man har ca. null lesere etter en bloggstopp, men.. Er det noen som har peiling på design som har lyst til å hjelpe meg? tenker ikke på header, men kun designet ellers. Hadde jeg blitt kjempe glad, vil ha det enkelt og hvitt, som nå. men vil ha en annen løsning med det på høyre siden (arkiv,kategorier osv.). Så hvis noen hadde vært veldig snille og hjulpet meg med det ville jeg blitt kjempe glad!

TILBAKE?

Jeg fikk plutselig lyst til å blogge litt igjen,jeg. Vet ikke hvordan det blir eller hvor lenge jeg fortsatt har lyst, men vil prøve litt. Bloggen skal bli litt annerledes, mindre crappy random innlegg og heller færre med bilder. Vi får se hvordan det går, men skal bli gøy å være litt egoegoego igjen!
Siden sist har jeg blitt feitere enn feitest.. No kidding! Jeg skal begynne å trene ordentlig...snart. hihi, jeg er så innmari lat. Jeg har hatt bursdag! Wii,sweet 17, tjueniende september. Gjort vanlige andreakjedersegting. Vært sosial- litt hvertfall. akkurat hjemme fra shopping i sverige og resten er så innmari random at det ikke trenger å nevnes.
Designet er ikke akkurat helt på plass, skal ha ny header og et annet design, men har dårlig med bilder og design suger jeg på... så det får vente litt.
Blogger senere i dag, muligens flere også.
mg6569 copy copy


...sånn, nå har dere fått nok av meg på hvertfall 3 timer.
hits