november 2008

halsen sår og skoene for store.

Halsen er ikke særlig bedre, men formen ellers har ikke blitt noe verre.. så jeg er forsåvidt fornøyd. Jeg fikk skoene fra gojane i dag. De var litt for store, men det funker.
I dag skulle jeg så absolutt ha lest til gymprøve, men jeg har ikke orka stort.. derfor blir det både prøvelesing og feiring av bursdag i morgen, kan fort bli hektisk det òg.

her er skoene:
gojane
shoes

..jeje, nok en lørdag er snart over.
-laaater

Good news for people who love bad news

....jeg tror jeg kommer til å bli syk! Halsen min verker iallefall, og jeg liker det ikke.

Derfor har jeg pakket meg inn med dyner og puter. Og jeg føler meg mest som en gammel dame på 70 med varmepute(eller hva det heter. den er varm og en pute, så varmepute) og skjerf. På tv'n er ansiktet til james lafferty (+ andre oth folk).. Man må jo bli frisk av det her eller?


Click to view full size image
Click to view full size image

laaater

No place like home.

Endelig er uka ferdig.. Skal bli godt med helg, selv om mesteparten må bli brukt til lekser og prøvelesing.... kjedelig! Nå ligger jeg i senga mi og har vondt i hodet. Har mest lyst til å sove litt egentlig, men får vel se om jeg kan holde meg våken.. Har ikke stort å skrive egentlig.. I helge skal jeg lese til prøver og sånn, som sagt.. Derfor blir det ikke stort annet som skjer.
skann0003
.. jeg var ikke særlig våken der heller.

Laater

To wish impossible things

Nå driver jeg med natrufag.. Jeg har slakket alt for mye i det siste, og har ikke gjort noenting verken på skolen eller hjemme. Jeg lever etter: den tid, den sorg! Nå har jeg mildt sagt mye og gjøre, og helga kommer til gå brukes til prøvepugging og andre kjedelige ting..
00518620e40
Av en eller annen grunn trodde jeg at det verken var gossip girl episode eller oth episode i går, enda det var begge deler! Derfor jeg se på det i dag, selv om tiden skulle vært brukt på lekser.. Huff, er det rart jeg får mye å gjøre når jeg ikke klarer å prioriere?

LAAAAAAAAAAAAAAATER bitches!

You did this.

I det siste har jeg blogget lite, og uinteressant.. Sorry, er ikke i bloggehumør + at jeg ikke har en damn shit å skrive om. Jeg skriver ofte et innlegg og sletter det rett etterpå, også ender det med at det ikke kommer noen nye innlegg.

jhgd
Uansett.. Jeg tok tidlig-bussen hjem i dag. Jeg er syk, eller egentlig er jeg ikke syk.. jeg orka bare ikke å være der de to siste norsktimene når vi bare skal se film og læreren mest sannsynlig ikke skriver fravær.

denne filmen skulle jeg egentlig se.

Nå ligger jeg i senga mi og er rimelig keen på å se på the hills.. Så det blir bra! Too bad at det ikke er OTH og GG i dag, som jeg faktisk har tid til å se på det.

 thiiiiiiiisl
Etterpå skal jeg på håndballtrening ! Jeg gleder meg egentlig, håper det blir bra. Kanskje du ser meg i Søndredrakta igjen snart?
img0618

see, nå ble det litt bilder og!
...laaaaaaaaater

I'm Wide Awake, It's Morning

GOD MORGEN! dag, kveld.. ellerno
I går var jeg på Grease.. Det var kos:-) Synes det var bra jeg.. Selv om jeg ble litt overraska over at jeg kunne halvparten av replikkene siden jeg var med å satte opp Grease på skolen min i 10.klasse. Trodde ikke de brukte sammen manus som oss .. Altså, det varte jo ikke hele stykket, men spesielt i førsten var scenene omtrent helt like..
I dag skal jeg ikke gjøre noe som helst...


'(Bilder fra kvelden kommer når AM får sendt de til meg.. noe som kan ta litt tid)


Har du sett på Grease? I såfall, var det bra/dårlig?

stress and the city

Nå skal jeg til Oslo på Grease forestilling.. Det var en del av bursdagsgaven fra mamma og pappa. Så nå skal jeg,mamma, Anne Marte og moren hennes dit.. Må løpe siden vi må dra snart og jeg ikke er ferdig fiksa...
Bilder og sånn kommer...

to kjappe web-cam bilder:
(1.3M pixel camera sier nå bare jeg)

ogtyf
jo

Laaater

the trick is to keep breathing..

Jeg er sliten og lei.. Skolen er møkk  for tiden, virkelig. Jeg klarer ikke følge med i et eneste fag og henger etter uansett hva jeg gjør føler jeg. Jeg orker heller ikke gjøre så jævla mye for at jeg skal få en grei karakter. Lekser er ukjent, og prøvene tar vi som de kommer..
Kan ikke noen bare slå meg i hodet og få meg til å skjerpe meg? Blir jeg mer care nå og jeg får min første 1'r i historien... På ungdomsskolen trengte jeg ikke anstrenge meg for å få en 5'r, det var nok å følge litt halvveis med i timene den gang. Jeg er i ungdomsskolemodus fortsatt..

zzz
Meg,Sina,AM Juleballet 07. Jeg savner å ha dere på samme skole som meg, jeg..

Nok syting... I dag har jeg lovet AM at jeg skal bli med henne på gutte/jentetrening i fotball.. Kan jo bli interessant, ettersom jeg kommer til å drite meg ut noe heftig! Dessuten er det gossip girl i dag, noe jeg går glipp av pga. treninga.. Men helsa mi trenger nok mer trening enn jeg trenger gossip girl!

I morgen skal jeg forresten spørre håndballtreneren til J16 om jeg kan bli med på noen treninger.. Håper det går greit og at jeg er klar til trening på tirsdag..

Det var en litt smågørr oppdatering, sorry at jeg ikke eier et mer interessant liv..

LAAAAAAAAAAAATER.

Hello new shoes.

Jeg har lenge siklet etter skoene alle har, eller alle ønsker  å ha.. Nemlig disse herlige skoene fra gojane:

leatherette stud cut-out heelI dag kjøpte jeg dem, og jeg gleder meg til jeg skal hente dem fra posten. Det blir fint når jeg skal traske rundt med de, ettersom jeg er så elegant når jeg bruker høye hæler.. Nå skal jeg se på gossip girl før jeg skal sove.. Opp kl. 6 i morgen, som vanlig. Helga går så alt for fort.

LAATER

lille andrea

y1phheoyxonmlp47ghbmlzlqf870w2wz3fwwrj0zz3zwo6s

Se så søt jeg var når jeg var liten.. Hihi!  Jeg har rotet i gamle album, og fant en del bilder.. Her er noen av dem:

gamlebilder 036
så lei seg daa.. og ja, allers er faktisk veldig kult!


gamlebilder 041
oisann..

gamlebilder 043
ntåå, trøtt da..

gamlebilder 019
meg og lillebror.. okei, vi er litt like da.

Nok selvdigging for i dag.. Nå stikker jeg til bestemor og bestefar.
LAAAAAAAAAATER

hullhullhull....

i øret?
I dag har jeg gjort minst mulig.. På kvelden i dag kom AM ned.. Hun ville ta et hull til i øret, og da ville hun at jeg skulle gjøre det. Endte med at vi begge tok et hull til i høyre øre, noe som var mindre stress å gjøre enn jeg først trodde. Eneste er at hullet er plassert helt mongo, så jeg vurderer å ta det på nytt. Skulle hatt bilde, men orker ikke, ettersom jeg er lat.

ettersom det var så lite stress + lite vondt å gjøre det så kanskje jeg ender opp sånn:...tror ikke det,nei.

LAATER

tv-serie maraton.

lalaaa
I løpet av dagen i dag og morgendagen har jeg planer om å se den nye episoden av: One Tree Hill, The Hills og utrolig nok har jeg blitt hekta på verdens mest latterlige program, Paris Hilton's My New BFF.. Haha, makan til samlig av latterlige og dumme folk har jeg aldri vært borti! Og jeg har også planer om å se minst 2-3 nye gossip girl episoder... Til nå har jeg bare rukket å se på BFF, og nå står OTH for tur.


Hurra for lat helg med masse bra (og mindre bra) tv-serier!
koko
Hei på deg:-)
noo

Ha en fin helg!
Laaater

gossip girl og sånn småtteri.

I dag har jeg bare slakka og sovet etter skolen.. Ettersom det er så og si mørkt når jeg kommer hjem har jeg ikke mye energi til å gjøre andre ting.. Dessuten har jeg vært flink og gjort naturfag for en gang skyld. Fint jeg er flink da!
Og ja, jeg er stolt av meg selv bare jeg har klart å rabla ned 3 oppg. på et ark.. Hihi, jeg er er lat, og det er sånn jeg lker det!

Onsdag er er kjedelig dag! Skoledagen er den verste hele uka + at tv'kvelden ikke er stort å skryte av....helt til i dag. I dag begynte nemlig gossip girl 's 2 sesong på tvnorge. Og gjett hvem som klarte å glemme det? Joda, det var meg... men episoden har jeg allerede sett! Takk gud for at jeg er så utålmodig og ser alt av spoilere og episoder på nett før det kommer på tv i Norge.


Ser du amerikanske serier på nettet først, eller klarer du å vente til serien inntar norske tv-skjermer?
...isåfall beundrer jeg degI morgen begynner jeg ikke på skolen før 10.10... Jeg elsker torsdager!
LAATER

Rommet mitt.

Jeg og mamma bestemte oss for at den stygge senga 'til anne marte' skulle fjernes. (Hun sover i den de mange gangene hun sover hos meg) Den tok både plass,lys + at den ikke var noe særlig pen. Dessuten fjerna jeg gardinene mine som jeg hater og flyttet litt om ellers på rommet. Slik ble det:

Før:
snc10005
snc10002
snc10001

ETTER:
img3379

img3380Det ble i alle fall litt lysere og litt mindre trangt. Jeg ble fornøyd jeg:-) 
(Klar over ekstremt lite rom.. haha)


LAATER

good night, sleep tight.

nå skal jeg sove.. Opp kl. ti på 6 i morgen vet du:-) I morgen skal vi ha 10 klassinger på besøk, så det kan jo bli interessant..
snc10002
good night, sleep tight.
hits