november 2009

picture perfect.

mg7237mg7181 copymg7268
mg7262
mg7128
mg7290 copy
mg7161 copy

tok bilder i fotostudioet på skolen i går til en skoleoppgave. Dette var noen av bildene som ble tatt. Ellers har jeg sittet med historie halve kvelden,og jeg enda ikke ferdig.. wiii!  jeg er sliten og trøtt, og vil aller mest legge hodet på puta mi og sove. noe jeg tror jeg skal gjøre også, så får jeg heller slite litt med historie i morgen. ellers er jeg som sikker 90% av Norges befolkning veldig klar for helg. nattinatt.

november,verste måneden i året.

...Og ja, det mener jeg. Den går hvertfall treigest. Jeg går nemlig og venter på desember helt fra første november. aah, kan ikke desember komme snart? og ja, jeg elsker jul.
stefoll

har jeg ikke søte venner forresten? alltid like gøy med bilderedigering i skoletimene.

har forresten vært dårlig med bilder og sånn i det siste. Skal se om jeg får ordna noe Nohvis jeg er flink og gjør det jeg skal av lekser først... Noe som mest sannsynlig ikke skjer.

HVEM SIER AT SNØ IKKE KAN VÆRE KOSELIG?

Alle hater at snøen kommer, jeg merker at jeg liker det. Snø betyr nemlig jul i mine øyne! Og jeg er så klar for desember at jeg tror jeg dør. Seriøst, kan vi ikke bare hoppe over november, den desidert gørreste måneden i året? Hadde ikke gjort meg noe. Men som sagt, jeg liker at snøen kommer før jul, men etter jul kan den forsvinne i løpet av januar spør du meg.. 


hyttetur 024 copy copyhits