november 2010

Hvordan gjøre øynene klare i photoshop

Er en del som har lurt på hvordan man gjør øynene klarere i photoshop. Sånn gjør jeg det:

1. Først åpner du bildet du vil redigere i photoshop. 

2. Først velger du lasso-tool fra verktøylinjen på høyre side (merket med blå på bildet under). Marker det ene øyet, deretter trykker du på knappen som er markert med oransje på bildet under. Da kan du også markere det andre øyet.3. Gå deretter til Filter, Sharpen og unsharp mask. Her kan du fikse og trikse sånn du liker best selv.4. Ferdig! Nå har du forhåpentligvis klare og skarpe øyne..

Dette blir det siste redigeringsinnlegget for denne gang, men om dere ønsker det, er det mulig jeg kan ha det igjen!

when you wish upon a star

 
How to: Mikse to bilder til ett.

1. Finn bildet du vil redigere og åpne det i photoshop

2. Kopier bildet du ønsker å legge over, og lim det inn over det første bildet. ( ctrl + v)3. Gå ned i høyre hjørne. Der det står "normal" endrer du det til det du synes er best. Da vil bildet bli noe lignende det under. Du kan også endre på "stryken" rett ved siden av, bare endre 100% til feks. 50%.4. Nå vil du forhåpentligvis ha et bilde som ser sånn ca. sånn ut:Skjønte dere det? Noe som er uklart?

How to: Uklar bakgrunn, skarpt motiv

Sa jeg skulle lage noen innlegg om hvordan jeg redigerer bilder. Den første er: Hvordan gjøre bakgrunnen uklar, men motivet skarpt. Er sikkert tusen forskjellige måter å gjøre dette på, men sånn gjør jeg det:

 

1. Finn et bilde du vil redigere og åpne det i Photoshop2. Deretter går du ned i høyre hjørne og høyreklikker på background. Velg duplicate layer.3. Gå opp på Filter og velg blur, deretter velger du Gaussian blur. Her kan du mikse og trikse som du vil.4. Til slutt finner du viskelæret på verktøylinjen på venstre side. Ta vekk det du ønsker skal komme i fokus i bildet, det som skal være skarpt.Og voilà, lagre og du er ferdig!

Var det forståelig?

redigering av bilderMange har spurt om jeg kunne lage et innlegg der jeg viser hvordan jeg redigerer bildene mine.. Så derfor tenkte jeg å lage flere innlegg der jeg viser forskjellige ting i photoshop. Kan eventuelt lage innlegg om foto også, men er absolutt ingen ekspert her.

Hva vil dere lære?
Hvis det er noe dere lurer på innen photoshop,redigering og foto er det nåå dere må spørre!

even your fantasy of me, isn't interested in you

make a wishall I want for christmas:

Ok, først tenkte jeg at jeg skulle legge ut den realistiske ønskelista mi. Så er det mulig det kommer en mindre realistisk en senere.

Til jul ønsker jeg meg:1. Som folk kanskje har fått med seg, elsker jeg å ta bilder. For å kunne ta enda bedre bilder ønsker jeg meg nytt objektiv og  fjernutløser til jul.

 2. Som de fleste andre jenter får jeg aldri nok av klær. Og siden jeg alltid får klær av familie som jeg sjeldent bruker, ønsker jeg meg gavekort og penger.

 3. Jeg begynner å bli tom for sminke og hudprodukter, og ønsker meg derfor massemasse av det! Dessuten burde jeg snart begynne å ta vare på det stakars håret mitt, og da trenger jeg kurer og hårprodukter.

 4. Siden jeg var så smart å velge the O.C. til særemne, uten å faktisk eie en eneste sesong selv.... Er det ganske innlysende at jeg må ønske meg sesongene til jul, om jeg ikke skal blakke meg helt.. Sesong 1,2,3 mottas med takk og et stort smil!

 5. Jeg er drittlei rommet mitt for tiden, og ønsker meg alt av ting som kan få det til å se finere ut.. Større, og helt nytt rom ønsker jeg meg også, men det går vel under den urealistiske ønskelista mi. Ellers fungerer ikke vekkeklokka på telefonen min, noe som har ført til at jeg har forsovet meg tre ganger den uka her. Ny vekkeklokke trengs, med andre ord.

 

 

My Makeup...

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne lage en sminkevideo der jeg viste hvordan jeg sminket meg. Siden en video er ganske så uaktuelt, fant jeg ut at jeg heller kunne lage en bildeserie med bilder av sminken jeg bruker til hverdags + litt om hvordan jeg sminker meg:

Forberedelser
Før jeg tar på selve sminken starter jeg med å ha på fuktighetskrem i ansiktet. Jeg bruker ikke alltid fuktighetskrem, siden jeg synes at huden min fungerer like bra uten. Den jeg bruker er fra Dermalogica og heter welcome matte spf15. Jeg er også avhengig av primer, særlig hvis huden min er rød og har urenheter. Primeren jeg bruker er fra Gosh.


Ansikt
Når det gjelder sminken i ansiktet, sverger jeg til i.d. bare minerals. Av alle flytende foundation, pudder og mineralpudder jeg har prøvd, er det i.d. som fungerer best for meg. Jeg bruker først pudder i fargen medium på steder jeg vil dekke over. Deretter bruker jeg medium tan i hele ansiktet. Til slutt bruker jeg enten blushen harmony fra mac eller warmth fra i.d. i kinnene og litt rundt "kanten" av ansiktet.

Øyne
Først legger jeg en lys øyenskygge fra h&m over hele øyelokket, for å jevne ut fargen. Noen ganger markerer jeg også øynene litt med mørkere toner. Deretter tar jeg på dipliner fra h&m på øvre vippekant. Så bruker jeg vippetang, og har på maskara fra max- factor på de øvre vippene. Bruker ingenting under, siden jeg ikke synes det kler meg noe særlig. Brynene mine markerer jeg faktisk med den mørkeste øyenskyggen som er vist på bildet. Her bruker jeg veeeldig lite, altså.. Vil jo ikke se ut som en drag queen.


Lepper
På leppene bruker jeg egentlig ingenting spesielt. Her bruker jeg mye forskjellig. På bildet har jeg en lip-smacker, en nude leppestift fra clarins og noe random fra garnier.
Koster
I ansiktet bruker jeg koster fra i.d., flawless face og full coverage kabuki. Av disse liker jeg faktisk flawless face best, siden den er lettere å jobbe med, uten at det gir et unaturlig resultat.  De to andre kostene er fra h&m, og fungerer helt ok. Den minste bruker jeg til brynene mine, mens den største bruker jeg til øynene.

 

 

Hva synes dere om sånne bildeserieinnlegg?
Kom med forslag hvis dere vil ha noe lignende av andre ting.

The O.C.

Merker at det ikke var heeelt feil av meg å velge The O.C. som særemne i norsk. Helgen skal jeg bruke på lekser, og jeg klager ikke en gang.

 

i feel depressed

Jeg er så lei bloggen, har ikke ord. Jeg er utrolig sliten for tiden, og har ikke overskudd til å gjøre lekser en gang. Når jeg da bruker kanskje en time på å finne bilder, tekster og sette sammen et innlegg, også får jeg èn fuckings kommentar tilbake får jeg null inspirasjon til å fortsette å poste ting her... Jeg har denne bloggen for å kunne poste bildene mine, siden jeg elsker å ta bilder. Jeg elsker å få tilbakemelding på bilder jeg tar. Men for å kunne få de tilbakemeldingene må jeg holde på leserne, og kan derfor ikke bare legge ut et innlegg en gang innimellom. Akkurat nå føles det som om det ikke er verdt det. Det er ikke verdt all den tiden jeg bruker på noe som kan virke som meningsløse innlegg, bare fordi jeg ønsker tilbakemelding på bilder jeg poster en sjelden gang.

Jeg er så sliten om dagen, vinterdepresjonen kommer snikende inn og jeg har absolutt null energi. Jeg vet bare ikke om det lille overskuddet jeg har burde bli brukt på noe som egentlig er bortkastet...

ph: privat

 

pictures of you

Happy
foto: blue and alone

until you let someone in, you'll always be alone.

for the first time

 
Bilder: snart er det vinter igjen....

 foto: meg, modeller: anette og maren

dream outfitBreakeven

 

ph: tumblr

advice for all my children

chuck & blair

Tumblr_lb611n8gr31qa5lo8o1_500_large
Husk en ting:Husk å følge meg på bloglovin:

bloglovin

nails and ringsphoto: blake livelyelsker denne photoshooten. Lyset, kjolen, modellen.. alt!

puppylovegi meg en liten valp, som aldri blir stor'a?

hits