november 2011

siste dagen i novemberI dag har jeg vært kjempe slapp, og jeg har halvsovet/sovet på sofaen helt siden jeg kom hjem fra jobb. Resten av kvelden har jeg planer om å sitte under et pledd, spise boller og drikke kakao. Sunt er det vel ikke på en onsdag, men likevel....  Må jo feire at pappa har bursdag, og at det er desember i morgen. Gleder meg masse, desember er så koselig. 

Ellers var det veldig mange som ville at jeg skulle vise innkjøpene mine fra London. Hadde egentlig håpet at ingen ville det, så jeg slapp å styre med det, hahah... Men siden det var såå mange som ville se, skal jeg fikse det til helgen. Rekker det ikke før, ettersom jeg kommer hjem etter det er mørkt, noe som fører til forferdelige bilder. Og det er noen av klærne som er på vask. Men det kommer....

London - del 2

Dag 3

Nok en dag med shopping, der vi kjøpte det aller siste før hjemreisen! haha, ting tar tid når man er fire jenter.. Innimellom kan det nok være lurt å dele seg, for det blir ofte litt venting. Denne kvelden hadde vi bestemt oss for å kose oss med en ordentlig middag og en kveld ute. Vi startet kvelden på restaurant der det ble mye latter og litt matkasting (heheh, Maren.....) Etter å ha sittet der en god stund, ville vi finne et sted der vi kunne drikke, men etter nok en lang dag med shopping og masse gåing var vi veldig slitne. Dessuten hadde vi ikke gjort nok research på forhånd, og ante ikke hvor vi skulle. Defor ble det mye gåing med innpåslitne menn som skulle ha deg inn på diverse utesteder. Vi endte opp på the Zoo bar, noe som egentlig var veldig tilfeldig. Var et ganske stort utested med to etasjer og flere barer. Ettersom vi ikke hadde drukket mer enn et vinglass og var nokså slitne var vi ikke helt i feststemning, og det endte med at vi tok drosje hjem etter ganske kort tid. Dårlig med festing på oss denne ferien, med andre ord! Derfor vil jeg anbefale de som har tenkt seg ut i London å bestemme hvor de skal dra ut på forhånd, mye lettere på den måten. Dag 4

Siste dag i London. Vi tok oss lov til å sove litt ekstra lenge, før vi dro ut på sightseeing. Hadde jo faktisk vært litt småflaut å reise hjem til Norge uten å ha sett verken Big Ben eller London Eye..... Vi startet først med en gåtur gjennom Hyde park, der vi følte oss som pensjonister på tur mens vi studerte alle fuglene. Jeg hadde fire store gnagsår på hælene, så jeg tror jeg klaget og skrek "Veeeent daa!!" til de andre ble gale. Vi spiste en tidlig middag der Sina klarte å søle ketchup på hele seg og miste 3 (!!!) kniver i gulvet! Haha, skjønner ikke at det er mulig en gang.. Deretter reiste vi til Gatwick for å ta flyet hjem til kjære Norge. Må forresten bare si til slutt: Jeg presterte å ha 3 kg mindre i bagasje hjem enn til London. Klapp på skuleren! 

Hadde 4 fantastiske dager i London! Anbefaler alle å dra dit, og jeg skal definitvt snart tilbake...
Vil dere forresten se innkjøp, eller har dere fått nok London for denne gang? 

London - del 1

Dag 1

Tidlig på morgenen tirsdag 22. november, dro jeg, Maren, Kjersti og Sina til flyplassen, i retning London. Første sjokket kom vel når jeg skulle sjekke inn bagasje, og fant ut at kofferten min veide hele 18 kg!! Er vel ikke akkurat det tallet man vil se når man har fire dager med shopping foran seg. Ikke hadde jeg med meg noe særlig heller, så en pc og litt dårlig pakking fikk skylden. Etter en natt uten søvn følte jeg meg overraskende våken, men med en gang jeg satt meg ned i flysetet sovnet jeg, og sov helt til det var tid for å lande på Gatwick. Vi dro de tunge koffertene med oss på tog og undergrunnen, og kom frem til hotellet! Vi lå et stykke utenfor London sentrum, på the Lodge Hotel i Putney. Vi brukte ca. 15 min med undergrunnen inn til sentrum, men det var egentlig ikke et stort problem. Hotellet var kjempe fint, og rommet vi bodde på hadde både garderobe/kontor, bad, gang og soverom/oppholdsrom. Resten av dagen ble brukt i Oxford street, før vi spiste middag på en koselig italiensk restaurant. Kvelden endte tidlig for vår del, etter alt for lite søvn.. 


Dag 2

En dag vi nok en gang brukte på shopping. Dag 1 fant jeg nesten ingen klær, men denne dagen kjøpte jeg massemasse! Sina og Maren skulle på fotballkamp på kvelden, så jeg og Kjersti gikk litt rundt for oss selv før vi dro og slappet av på hotellrommet. Ved 10 tiden dro vi ut igjen for å finne noe å spise, og da dro vi rett og slett til Nothing Hill bare for å kjøpe oss litt kveldsmat... Verste var at jeg ikke var sulten en gang. Ellers var det ikke så mye annet som skjedde denne dagen. 

Julestemning

Jeg har brukt den første søndagen i advent til å bake pepperkaker med familien. Mer julete ting kan man vel ikke gjøre på en dag som denne? Nå skal jeg se litt på tv, før jeg skal sette i gang med oppsumeringsinnlegg fra London, sammen med litt julemusikk. Koselig søndag med andre ord! 

Home again

 

Nå er jeg hjemme etter noen fantastiske dager i London med de beste jentene! Har kost meg kjempe masse, selv om jeg merket at jeg var veldig sliten, og at det var godt å komme hjem i natt. Som alltid, fant jeg ut at jeg faktisk ikke har kjøpt såå mye som jeg trodde. Tror alltid at jeg har kjøpt masse, men når jeg kommer hjem finner jeg ut at jeg ikke har kjøpt noe særlig. Jeg har i det minste kjøpt en del nye klær, og kost meg masse med jentene!

Fikk ikke blogget sånn jeg hadde håpet, ettersom jeg ikke fikk ladet pc'n. Derfor fant jeg ut at det var like greit å droppe det, så kan jeg heller lage noen oppsummeringsinnlegg de neste dagene. Nå skal jeg slappe av litt, før det blir fullt kjør igjen med årets julebord hos Kjersti. Gleder meg!

London baby

Nå er vi på plass på hotellrommet (eller leiligheten... damn, det er stort og fint her! Over all forventning) Har vært en utrolig lang dag, og vi er alle helt utslitt etter flere timer med reising og shopping. I tillegg sov jeg ikke mer enn en time i natt, så de siste timene har jeg gått rundt som en zombie.. Sjarmerende. Blir ikke så mange bilder i dag, siden hele gjengen ser helt jævlig ut.. Oppdaterer heller med bedre bilder i morgen. Nå er det snart natta for vår del, good night sleep tight! 

Crazybitch x2


Meg og Sinafina på tirsdagens crazybitch photoshoot. 

Nå har jeg endelig fått tilbake minnekortet, så nå blir det masse bilder denne uka! Akkurat nå driver jeg og pakker som en gal, men ting tar tid når man hele tiden finner på noe annet man skulle gjort..... hehehe. Reiser forresten til London i natt, hvis noen skulle lure på hvorfor jeg pakker. Neste gang jeg blogger regner jeg med at jeg sitter på hotellrommet. Hvis hotellet har ljugd på seg gratis trådløst internett, er det derimot ikke sikkert dere hører fra meg før lørdag. Men mest sannynlig kommer det en oppdatering i løpet av morgendagen. Nå må jeg tilbake til pakkingen, siden jeg har masse igjen å gjøre før jeg finner senga. 

Don't make promises you can't keepHei igjen! Har blitt dårlig med oppdatering de siste dagene, rett og slett fordi jeg ikke har hatt noe å komme med. AM tok med minnekortet mitt på tirsdag, og jeg har enda ikke fått det igjen... hint hint(!!!!)  Kommer tilbake når det er i orden og jeg har  noen bilder å legge ut! 

Running to stand still
I dag hadde jeg egentlig legetime, men den ble avlyst, noe som var litt kjedelig siden jeg egentlig kunne jobbet og tjent penger i dag hvis det ikke hadde vært for legetimen. Derfor har jeg vært hjemme i dag og slappet av. Har ikke vært  helt i form, hodet er nemlig uvenn med meg igjen..... Hva kan man egentlig gjøre når hodet verker hele dagen, bortsett fra å se i taket? Føler at uansett hva jeg gjør så blir det bare verre.

Always love, hate will get you every time

I dag har jeg tilbrakt dagen på fotballavslutning.. Derfor har jeg heller ikke rukket å blogge før nå. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, se på tv og generelt ta livet med ro.. Er utrolig dårlig på å skrive mye på bloggen, men det er vel kanskje like greit ettersom skriving kanskje ikke er min sterkeste side. Skal i det minste ikke ha på meg at jeg bretter ut om privatlivet på bloggen min.. 

I eat what you eat in 10 years, in 2 days

Hadde bestemt meg for at jeg ville øve litt på helt vanlig portrettfotografering. Da stilte Sinafina opp, snill som hun er! (Egentlig bare for å få nytt profilbilde på facebook, men...) Hun har dessuten mast om å få komme på bloggen, så nå er hun sikkert fornøyd! hehehehe... Kan hende jeg poster flere senere, men jeg synes det er litt kjedelig med slike "helt vanlige" portretter, så kan hende jeg dropper det. Nå skal jeg spise kebab før jeg snart skal gjøre meg klar for nok en spillkveld med jentene. Gleder meg! 

Think good thoughtsNå er jeg hjemme etter noen timer med nødvendig shopping. Prøver å kjøpe minst mulig før jeg reiser, men noen ting må jeg ha. Nå har jeg i det minste kjøpt meg en ny bukse, noe som virkelig trengtes, og en liten overraskelse til i morgen! Hemmelig, hemmelig... Nå skal jeg legge meg for å slappe av, siden hodet mitt holder på å sprenge, og smertestillende tydeligvis ikke hjelper. Er så lei av å ha vondt i hodet nesten hver dag, blir gal! 

In the end they'll judge me anyway, so whatever.

Hjemme fra jobb, og hoppet rett inn i daffeklær. Klarer virkelig ikke å ha på ubehagelige jeans mer enn det jeg må. Nå er jeg småsliten og trøtt (noe som synes veldig godt på bildene over.. haha) og jeg tror derfor det er på tide med en liten powernap! 

Ting jeg gleder meg til...

Når jeg var inne på Pernilles blogg i går fant jeg en veldig søt og fin liste, og derfor bare måtte jeg lage en sånn selv! Kom ikke på så mye jeg gledet meg til, som jeg først trodde... Så ble litt av det samme. Men så skal det sies at dette er ting jeg virkelig ser frem til også! 

- Å bli ferdig med å male i kjelleren. Er så lei maling, har ikke ord.

- Endelig flytte inn i kjelleren

- Tro det eller ei, jeg gleder meg faktisk til å lage lister og pakke til London

-  Og selvfølgelig til den 22. når jeg og jentene reiser til London, baby! 

- Bruke opp pengene jeg har spart i hele høst, på nesten bare meg selv.... haha

- Gå crazy med kameraet, og ta massevis av bilder

- Endelig få inn noe nytt i klesskapet

- Oppleve førjulskaoset i London på godt og vondt. Håper det er masse julelys og sånn. hihi

- Kuldegrader og snø. Skrev jeg virkelig det? Men seriøst, jeg vil ha snø denne jula.. 

- 1. desember, trenger jeg si mer?

- Å høre på julemusikk, se på julefilmer og andre julete ting hele desember

- Diverse sammenkomster i desember, med verdens beste jenter. 


- Rett og slett hele juletiden

- Endelig bytte ut den eldgamle skolepc'n, og kjøpe meg mac.. 

- Også må jeg bare si: Jeg gleder meg virkelig ikke til januar, da Kjersti og Maren reiser fra meg til Mexico, og er borte helt til mai. Seriøst, jeg kommer til å gro fast mer i sofaen enn jeg allerede gjør. Sina, best for deg at du er mye hjemme! 

I think if I met myself, i'd hate me.Trenger virkelig en ny header. Frister liksom ikke å gå inn på bloggen en gang, med en header jeg har sett på i godt over et halvt år. Har egentlig lyst på noe helt annet enn det jeg har nå, noe enkelt med nesten bare skrift eller noe... Men vi får se hva jeg finner på de neste dagene. Den gamle skal iallefall bort!  Ellers håper jeg virkelig besøkstallet og kommentarene kommer snikende ettersom jeg lager flere innlegg. Og at fraværet skyldes at jeg har vært borte fra bloggen en stund, og ikke at det jeg poster er dritdårlig....

Uansett, nå skal jeg se litt mer på tv før jeg tar kvelden. Good night, sleep tight... 

Mandagsinspirasjon

Inspirasjon på en mandag.  Kvelden skal jeg bruke på å male i kjelleren, sånn at jeg forhåpentligvis snart blir ferdig, og det blir innflyttningsklart om kort tid.. Can't wait! 

Forever young

What I like about winter

Siden det snart er vinter, tenkte jeg at jeg kunne reposte et innlegg fra i fjor:

jeg gleder meg til

å se at alt er dekket med rim og snø

følelsen og lyden av snø under beina når jeg går, og å kle på meg med varme votter og luer


å se gatene bli lyst opp av julelys, og den gode følelsen når snøen daler ned på julekvelden


å få masse ny inspirasjon til å ta bilder ute i snøen


hyttekos på fjellet


å ake ned helvetesbakka med jentene, og stå på ski


å drikke varm kakao foran peisen, etter å ha vært ute i flere minus
vinteren er vel ikke like forferdelig hele tiden, vel?

Jag saknar dig mindre och mindre

Herlig start på lørdagen med en tekopp, kanelsnurrer og top model. Har endelig fått tilbake motivasjon og inspirasjon til å blogge, så nå skal jeg bruke litt tid på å tenke ut blogginnlegg osv. til dagene fremover.. Kom gjerne med tips i kommentarfeltet hvis dere har spesielle ønsker til innlegg! 

DinnerNå er jeg endelig tilbake etter en lang bloggpause.. Har vært herlig å tenke på noe annet en stund, men nå er jeg tilbake! Akkurat nå er jeg på vei ut døra for å spise ute med jentene. Fant plutselig ut at jeg måtte ta noen bilder, siden jeg har begynt å blogge igjen...Resultatet ble helt jævlig om jeg må si det selv, men men...Ha en fin fredagskveld! 

Hello november

Endelig november! Etter flere år med hat for denne måneden, hadde jeg vel aldri trodd at det var en setning som jeg skulle bruke,uten noen form for ironi... Men 2011 er annerledes. Jeg ser for første gang frem til måneden jeg tidligere bare har ville hatt overstått. Mye av grunnen er nok at jeg ikke går på skole i år. Å ta buss klokka 7 på morgenen, og komme hjem kl. 4 i den kanskje mørkeste måneden i året er ingen bra kombinasjon.. 

Dessuten gleder jeg meg helt sinnsykt til jenteturen til London den 22.,bare det er grunn nok til å elske november i år. Jeg gleder meg til å sette meg i kjellerstua med et pledd, kakao og kanelsnurrer mens jeg ser på utallige tv-serier. Det blir herlig å endelig kunne tillate meg selv å få julestemning ved å sette på julefilmer og finne frem fjorårets juleliste på spotify. Om det bare hadde begynt å snø...........

hits