desember 2010

happy new year!


Håper dere får en bra slutt på 2010 og en utrolig bra start på 2011! Kos dere i kveld, alle sammen.'
HAPPY NEW YEAR!

sleeping on new years eve.

Klokka er langt på dag og jeg har akkurat våknet. Jeg har fucka opp døgnrytmen min helt, får ikke sove hele natta og våkner midt på dagen. Helt håpløst. Nå får jeg mye dårligere tid en jeg hadde planlagt, så må nesten hoppe i dusjen.
who are you?

Siden objektivet forsatt ikke har dukket opp, har heller ikke inspirasjonen min gjort det.. Mens jeg leter febrilsk etter inspirasjon, og venter... Fant jeg ut at jeg har lyst til å vite hvem du er! Jeg har fått en del nye lesere, og jeg aner ikke hvem de er, eller hvor de kommer fra. Så derfor spør jeg:

1. Hvor gammel er du?
2. Hvordan fant du bloggen min?
3. Leser du den daglig, er innom noen ganger eller er det en av de første gangene du er her?
4. Hvilken del av landet er du fra?
5. Hvorfor leser du bloggen min?
6. Er det noe du ikke liker ved bloggen?

Håper dere kan ta dere tid til å svare, thank you.. good night, day.. whatever

bloglovin

rings and things

busy doing nothing.Er litt lat om dagen, og orker ikke ta så mange bilder. Det hjelper heller ikke at jeg egentlig skulle hatt et nytt objektiv å ta bilder med, men så har det enda ikke kommet i posten.. Lover at det kommer masse bilder så fort jeg får det, imens kommer det mest sannsynlig til å bli ganske så stille på bildefronten.

Just acting like we're animals


ph//privat

Merry ChristmasKos dere masse i dag, GOD JUL :-)

it's going to be a black christmas
ph// privat,  sponset av daske

verdens styggeste julegave?Jeg måtte improvisere litt når bildet jeg og lillebror skulle gi til mamma&pappa ble mislykket. Om dette kan kalles pent er vel heller noe jeg er skeptisk til. Og lurer på om mamma har så lyst til å la dette pryde stueveggen.. haha. Har i det minste prøvd. Tanken som teller, eller hva?

don't go without me

last day of school

Endelig juleferie! Har ventet på denne dagen i evigheter, og endelig kan jeg ta fri med god samvittighet. Julestemningen er fortsatt ikke på plass, og jeg har derfor store planer om å bruke kvelden til å se på julefilmer og pakke inn noen julegaver. Dessuten har jeg klart å rote til rommet mitt på kun 2 dager (!!) så må rydde litt. Herregud, hva er det med meg og rot?

 

Har forresten begynt å blogge litt mer hverdagslig. Liker dere det, eller er det best med kun bildeserier og bilder fra internett med sitater/sanger til, sånn som jeg hadde før?

nude lips


leppestift fra cubus, 60 kr.

Kjøpte ny leppestift i dag. Likte den skikkelig godt. Gir fuktighet samtidig som fargen var akkurat sånn jeg har sett etter! Eneste som var nedtur var at den ble veldig fort "ødelagt". Mulig jeg bare var uheldig.

when i'm alone.1. min supersunne tacobaguette-middag.

2. meg etter en lang dag med skole, julegaveshopping og jobb.

3. hvor jeg skal tilbringe resten av kvelden.

nytt rom. nesten

Når jeg kom hjem i dag overrasket mamma meg med ommøblert rom! Passet meg perfekt siden jeg var så lei av rommet mitt. Jesus,jeg har så spennende liv..Nå kom jeg på hvorfor jeg aldri skriver om hverdagen min.

Nå skal jeg sove litt, nattinatt.

julebord
//Sina

Veldig koselig på julebord i går. Selv om jeg ble kjempe sliten, og sov halve natta..  heheh. typisk meg
Nå venter dusjen på meg, laaater

raise your glass

Nå drar jeg på julebord med jentene. Kjolen min henger på meg som en søppelsekk, så noe sier meg jeg kommer til å bytte...

let it snow.

En uke igjen til juleaften og jeg eier ikke julestemning. what to do? forslag mottas med et stort smil! :-)

fast carårets julegave.

i dag har jeg vært ute og spist med jentene.. Årets julegave, siden det er så stress å kjøpe til alle.. Veldig koselig, må gjentas snart :-)

santa baby

busygirlHar vært opptatt i hele dag, og er akkurat innenfor døra. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden. Bloggen suger, I know, men er opptatt for tiden og har lite energi til overs. Regner med jeg kommer sterkere tilbake når ferien kommer!

i want this outfit


/kenza

ønsker meg skoene.. kjære nisse: gi meg disse til jul!

need my inspirationhar postet og slettet innlegget 3 minutter etter, utallige ganger det siste døgnet.. ingenting blir som jeg vil, og jeg mangler inspirasjon. this sucks! noe spesielt dere vil se? jeg har nemlig ikke en dritt å komme med...

let me sleep forever

har vært opptatt siden onsdag, og har ikke hatt tid til sette meg ordentlig ned og slappe av før nå. nå har jeg store planer om å ligge rett ut i senga resten av dagen,sliten.


/privat

pirat


make love not war

// privat, modell anne marte

wildfox

/ wildfox

j'adore

Make cupcakes not war.

ph_ privat

inspo: angelica blick

Behind the surface

ph_Nadia Moro

happyhappy
fucked up.1. desember

skremmende sant. noen ganger skulle jeg ønske tiden stoppet når jeg var ti.

meen problemet var at dette var "stygge-perioden" min i livet, og jeg så ut som en smålubben drittunge med tjue cm mellom fortennene... Så nei, glem alt om å være ti for alltid.Tror jeg klarer meg fint som attenåring, selv om jul aldri blir det samme igjen..

hits