desember 2011

Happy new year!

 

Nyt de siste timene som er igjen av 2011, og kos dere de første timene av 2012! 

Året 2011, del 2

Juli:Første del av juli brukte jeg på å lese bøker, no kidding. Ellers lagde jeg meg ny shorts og t-shirt, helt selv. Jeg var dårlig på å oppdatere, så jeg var nok opptatt med andre ting.. Ikke at jeg husker hva.. Dagen etter 22. juli, dro jeg bort fra Norge, sorgen og alt.. Jeg dro til Danmark på fotballcup. Hadde det utrolig bra, og det var godt å komme litt bort, samtidig ville jeg så gjerne være hjemme akkurat  de dagene. 

August:


I starten av august kom jeg hjem fra Danmark. Været var topp og jeg.... fortsatte jeg å lese som en gal, haha.. nerd! Jeg tok masse bilder med Anne Marte, som alltid stiller opp når jeg trenger modell. Folk begynte på skolen igjen, og jeg inså at det kanskje var på tide å se etter jobb. 

September:Måneden startet dårlig, med at jeg klarte å ødelegge 50 mm objektivet mitt... Great! Så lagde jeg et innlegg fullt med fototips. Jeg fikk meg jobb, men jobbet ikke noe særlig, og holdt på å gå på veggen.. Det førte i det minste til at jeg lagde mye middag til familien. Bestilte Londontur med jentene. Anbefalte masse bra blogger. Kjøpte bil sammen med broren min. Begynte å rydde og male i kjelleren. Også fylte jeg 19 år! 

Oktober:En måned det skjedde utrolig lite minnerikt. Jeg var lat på bloggen, og lagde nesten ingen innlegg. Begynte å jobbe mer, og fikk generelt mer  å gjøre. Var modell for AM i en militærphotoshoot, som førte til at hun fikk være med i militæret i et par uker. 

November:For første gang i mitt liv så jeg virkelig frem til november! Prøvde å innbille meg selv at jeg likte vinteren. Fortsatte å pusse opp i kjelleren. Tok litt bilder sammen med Sinafina! Også månedens høydepunkt.. Reiste til London med Maren, Sina og Kjersti. Vi koste oss som bare det, og kjøpte mer enn nok av klær og sko. Satser på at vi får til en ny tur i 2012. 

 

Desember:Plutselig kom desember, jeg hadde ikke en gang rukket å glede meg ordentlig! Jeg lagde meg ønskeliste, hørte på masse julemusikk og hadde store planer om å få ordentlig julestemning tidlig.. Sov mye, særlig på sofaen etter jobb, og fikk ikke så mye tid til å gjøre noe som helst. Viste frem noen av favorittinnkjøpene fra London. Feiret jul, og var uten internett noen dager pga. selveste Dagmar. Fikk en ny bestevenn, kjøpte meg nemlig mac mot slutten av året. 

 

 

Året 2011, del 1

Januar:I januar kjøpte jeg meg canon 7d, som jeg hadde siklet på en periode. Var kjempe fornøyd, og brukte en del tid på å teste det ut med bildeserier. Likevel var det alt for få timer av døgnet som var lyst, og jeg lengtet etter sommer. 

Februar:Februar var en tung måned, noe som også gikk ut over bloggen. Mistet bestefaren min, og i samme periode måtte jeg levere inn særemne og masse annet på skolen. Alle innleggene jeg la ut (nesten) var negative, og man merker at jeg var utslitt. 

Mars:

Startet måneden med en photoshoot med AM, som enten folk elsket eller hatet. Tror det var på dette innlegget jeg fikk årets kommentar også: "Killer! you too young and stupid to understand that this poor animal died in torture, was killed with a baseball stick! thats how they make fur you stupid teenager! have you ever seen the document?! i recommend to visit www.peta.com. ugly bitch!" Hehehe, crazy! Ellers delte jeg ut åttehundre flyers i postkasser på Hamar (dugnad til russetiden). Verste jeg har vært med på.... Ellers fikk jeg russeutstyret, jeg knuste skjermen på pc'n min, og gledet meg som en gal til sol og sommer. 

April:Startet måneden med roadtrip til Hønefoss med Daske for å hente skilter til russebilen. Etter mine livs siste heldagsprøver på vgs, tok jeg påskeferie på hyttetur med slekta. Ble kjedelig etterhvert, så jeg dro hjem tidligere. Hadde photoshoot med Anne Marte ved fjorden. Store deler av måneden ble brukt til å male og fikse i russebilen, før russetiden braket løs på slutten av måneden! 

 

Mai:

I Mai brukte jeg ...selvfølgelig den første halvdelen på russetid! Hadde en herlig og uforglemmelig tid med verdens beste jenter. Selv om skole ødela en del, sånn at jeg egentlig ble mer helgeruss, enn russ på heltid. Var på Lillehammer og Tryvann, der Lillehammer (hvertfall for min del) var hundre ganger bedre! Som resten av gjengen, endte jeg opp med å bli syk etter russetiden, og resten av måneden ble brukt til å nyte at sommeren hadde kommet. 

Juni:Stresset med de siste innleveringene og prøvene, før jeg mentalt tok ferie frem til muntlig eksamen. Da følte jeg at alt gikk mot meg, jeg kom opp i historie og hadde 48 timer på å lære verdenshistorien.. Endte med at jeg stappet i meg oreokake og øvde som jeg aldri før har gjort. Også gikk det bra til slutt. Også var det ferie, og jeg var ferdig med vgs. Lykke. Tomhet. Hadde flere sene kvelder med Sina og Anne Marte, som også førte til flere photoshoots. 

Del 2 kommer senere......

My new loveKjøpte meg macbook pro i går, jeg. Veldig fornøyd, selv om jeg føler meg som en idiot som bruker hundre år på den minste ting. Dessuten har jeg ikke photoshop på den, noe som er litt stress ettersom jeg bruker photoshop daglig. Aner ikke hvordan jeg skal ordne det heller, siden det koster over ti tusen for photoshop-pakken når jeg ikke studerer. What to do? 

forgive, but don't ever forget...

Hei! Dårlig med oppdatering i dag gitt... Grunnen er ganske enkelt at jeg kjøpte meg noe fint i dag, som jeg har lekt meg med hele dagen. Viser dere i morgen. 

Siden sist....

Hei! Lenge siden sist... Uværet førte til at jeg har vært uten internett siden 1. dag, derfor har det vært litt vanskelig å oppdatere. Men nå er det endelig på plass igjen, så jeg slipper å få århundrets telefonregning pga. internettbruk på mobilen. Siden sist har jeg vært med familie og venner, og det har vært full fart hele tiden. I dag er første dagen jeg ikke har noenting planlagt, så da har jeg store planer om å slappe av maksimalt! 

Har ikke så mange bilder jeg kan legge ut, siden de fleste inneholder familien. Derfor blir det litt random bilder fra de forskjellige dagene.Merry Christmas

Det ble som jeg regnet med... jeg rakk rett og slett ikke oppdatere på dagen i går. Og når kvelden kom, og alle hadde dratt var jeg så utslitt at jeg ikke orket å tenke på å bloggen en gang! Jeg hadde iallfall en kjempe koselig dag, med god mat, pakker og familie. Jeg fikk kjempe mye fint, lenge siden jeg har vært så fornøyd med alt jeg har fått. Ekstern blitz, penger og masse fint til kjelleren min er noe av det. 

Nå skal jeg ordne meg ferdig, før det er klart for julas andre høydepunkt: bestemor sin mat..... hehe, og den fine slekta mi da.... I kveld blir det hæla i taket med jentene. Gleder meg til kvelden, med andre ord! Skal se om jeg får oppdatert etter middagen, men lover ingenting. 

JulJulJul.Puuh. Lille julaften er ingen spøk. Jeg har ikke rukket å sette meg ordentlig ned før nå. Har vært fullt kjør i hele dag, med pynting, henting og fiksing. Nå sitter jeg endelig og slapper av, og ser på tv med lillebror. Julestemningen ble løftet betraktelig når juletreet kom på plass i dag, så nå gleder jeg meg bare til i morgen. Håper dere får en fin kveld, og hvis jeg ikke rekker å oppdatere i morgen: God jul! Håper dere får en koselig julaften! 

StarsKjole nr. 2 fra London. Den er fra H&M og har masse stjerner på seg,selv om det er litt vanskelig å se på bildet. Elsker snittet, kragen, fargen og mønsteret- altså alt egentlig. Kjolen er forresten ti ganger finere i virkeligheten. 

Why fit in when you were born to stand out?
//tumblr

Every time she closed her eyes....


Slapp dag der jeg har gjort minst mulig på mest mulig tid. Det har jeg egentlig store planer om å fortsette med utover kvelden også. Nå skal jeg se litt på ANTM som jeg ikke har fått med meg. Håper Allison vinner! (Og nei, dere trenger ikke skrive: det gjør hun, eller det gjør hun ikke som kommentar. Hvertfall ikke før i kveld. Da blir jeg sint.... hehe) 

Denne kjolen vil jeg ha......

Var inne på Ulrikke sin blogg i går, og da så jeg denne nydelige kjolen. Perkekt! Snittet, det transparente, alt. Om jeg bare hadde litt penger til overs........

Everyone deserves to sparkle!

Vet jeg lovte å vise frem innkjøp fra London.. Men når jeg skulle ta bilder av klærne så de bare ut som dritt, og jeg orker ikke vise alle klærne på. Likevel er det noen plagg jeg har lyst til å vise frem, så derfor kommer jeg til å lage noen innlegg der jeg viser frem noen favorittinnkjøp fra London. Først ut er denne paljettkjolen fra forever 21. Alle er jo gale etter paljettkjoler nå i festsesongen, og jeg elsker virkelig denne! 

Hair cuffSynes det er så fint med "metallringer" i håret. En vanlig flette eller hestehale blir plutselig mye mer spennende og fin! Skal definitivt se etter det når jeg skal på julegavehandling på tirsdag. 

Look up and get lost

Hei!

Stikker innom for å blogge litt igjen.. virkelig flink til det her, hehehehe. Skal skjerpe meg da, har lovt meg selv det. Så nemlig i arkivet fra desember i fjor, og jeg var såå mye flinkere til å blogge da. Vil være det nå også, så jeg skal skjerpe meg! Skal prøve å komme på noen morsomme bildeserier nå, så kanskje de kommer på bloggen allerede i morgen. Kos dere i kveld!

say what you need to say...

Dårlig blogger...... Utrolig dårlig til å bruke kameraet om dagen, enda jeg har skrevet ned en hel liste med bloggideer.. Akkurat nå har jeg mest sannsynlig også blitt syk. Gotta love it! Kommer vel en oppdatering snart, med eller uten egne bilder...

Kos

Fin lørdag. Snø ute. Lukter god mat i hele huset. Familiekveld med julefilm. Kos dere i kveld!

Dream
// molly rustas

Synes leiligheten til bloggeren Molly er så fin. Elsker spesielt sengegavlen, og jeg gleder meg til jeg skal flytte ut sånn at jeg kan sette på min sengegavl som står og venter på meg hos bestemor. Den er gammel, slitt og fin, og jeg tror den blir perfekt! Begynner forresten å bli ferdig i kjelleren også, så nå er det snart klar for innflytting...

Rolig fredagskveld

Nå er jeg hjemme etter en lang dag på jobb. Merker jeg er sliten etter uka, så det skal bli godt å slappe ordentlig av i kveld, med håndball og ... godteri! Har dere noen julefilmer å anbefale forresten? Tenkte jeg skulle finne noen jeg kunne se for å få litt julestemning.. 

Nytt designBrukte hele kvelden i går på å lage nytt design på bloggen. Var så utrolig lei hele bloggen, og ville ha noe helt annet. Ble til veldig enkelt, og ikke like rotete som tidligere. Jeg ble egentlig ganske fornøyd, blir alltid overrasket over meg selv og det jeg faktisk får til etter litt tid. Er nemlig helt forferdelig dårlig på html..... Hva synes dere? Noe som ser rart ut?

Forresten, noen som vet hvordan jeg får endret sånn at bilde og tekst ikke havner helt på venstre side? Blir glad for svar.

06.desember


Hei!

Har liksom ikke tid til å blogge for tiden. Jeg jobber hele dagen, og når jeg kommer hjem sover jeg et par timer på sofaen før det plutselig er kveld. Da blir det liksom ikke så mange timer igjen av døgnet, og ettersom det er så mørkt og trist ute blir jeg så sinnsykt trøtt. Jeg blir nok en helgeblogger frem til jul, men det får dere bare tåle. 

 

London på film

Filmet noen småklipp mens jeg var i London og tenkte jeg kunne lage en film ut av det. Ble ikke store greiene siden jeg hadde kjempe få klipp å velge mellom. Dessuten ble slutten helt jævlig siden jeg ikke skjønte hvordan jeg skulle fade ut på redigeringsprogrammet jeg lånte av broren min. Jaja, det ble da en film ut av det. Husk å sette på HD! 

Ønskeliste julen 2011

1. Lave, hvite converse. Trenger absolutt nye converse, siden mine er helt utslitt. 2. Bobbi Brown Natural finish foundation. Liker å ha en flytende foundation til fest osv. og denne fra bobbi brown er perfekt! 3. I.D. bare minerals foundation. Min hverdagsfoundation, som jeg aldri finner en god erstatter for. 4. MD formulations produkter.  Spesielt skrubben og serumet. 5. Profesjonelle hårprodukter.  Ønsker meg en litt dyrere shampoo, balsam og hårkur. Synes litt synd på håret mitt for tiden. 6. Støvler/Boots. Disse fra dinsko var perfekte. 7. Neglelakk. Jeg er fullstendig avhengig av neglelakk, og går aldri uten. Liker spesielt Deborah Lippmann sine og høstkolleksjonen til Chanel. 8. Rettetang. Jeg har ikke kjøpt ny rettetang siden 9. klasse, så det sier kanskje seg selv at det er på tide med en oppgradering. 

1. Bilderammer. Har store planer om å skrive ut flere bilder for å ha i kjelleren min, men da trenger jeg også bilderammer å ha de i. 2. Hvite blomster. Jeg synes det er kjempe fint med hvite/ rosa roser og blomster. Men siden det kan bli litt dyrt å kjøpe nye hele tiden, ønsker jeg meg noen falske. 3. Lysestaker. Enten i hvitt, grått eller sølv. 4. Stearinlys. Siden jeg skal flytte ned i kjelleren vil det bli minimalt med naturlig lys, derfor må jeg fylle det med så mye stearinlys som mulig. 5. Speil. Jeg trenger et nytt speil, gjerne med litt detaljer. 6. Pledd. Pledd i lyse farger slår aldri feil. 7. Pynteputer. Jeg trenger mange pynteputer til sofaen min. Akkurat nå har jeg bare stjålet fra mamma, og noe sier meg at hun gjerne vil ha de tilbake snart..
1. Kamerastativ. Kamerastativ er jo alltid greit å ha, og jeg har enda ikke surra meg til å kjøpe et selv. 2. Standardobjektiv. Trenger et helt vanlig standardobjektiv til kameraet mitt. Det jeg bruker hører egentlig til 400d, som er mamma og pappa sitt. 3. Kameraveske. Jeg trenger en kameraveske som ikke er så stor. Den jeg har minner mer om en liten koffert, noe som ikke alltid er like praktisk. 4. Fjernutløser. Alltid kjekt og ha, kanskje spesielt med blogg. 5. Nytt 50 mm objektiv. Har lyst til å kjøpe 50 mm f/ 1.4 USM, som er en oppgradering av det jeg har nå, 50 mm f/1.8. 6. Ekstern blitz. Det jeg kanskje trenger mest av alt kamerautstyr er en ekstern blitz. Er egentlig en skam at jeg enda ikke har skaffet meg det. Hater nemlig bilder med blitzen på kameraet, og ender derfor opp med å bare ta bilder i dagslys. 7. Minnekort. Jeg har heller aldri kjøpt meg eget minnekort siden jeg kjøpte 7d. Finnes det noe mer kjedelig å bruke penger på? Likevel er minnekortet jeg bruker mamma og pappa sitt, og de maser på at jeg skal skaffe meg mitt eget så de får tatt i bruk sitt eget kamera igjen. 


1. desember


//desember 2010

Da var det endelig 1. desember! Eller endelig, desember har vel aldri kommet så brått på meg før.. Har liksom glemt litt å glede meg ordentlig til desember med alt det andre som har skjedd i høst. Julestemningen har jeg store planer om å få på plass i løpet av de neste tjue dagene. Tror det hjelper på at jeg jobber på barneskolen der det forhåpentligvis blir litt julestemning hver dag. Dessuten skal jeg høre på masse julemusikk og se julefilmer. Savner snøen da, kan den ikke komme snart? Desember uten snø er helt feil..... 

hits